Goran 157
Početnik
- Poruka
- 27
Jerotije je covek bez premca jednostavno je "nenormalno normalan" sto na um to na drum!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jerotije je covek bez premca jednostavno je "nenormalno normalan" sto na um to na drum!
To i nije dobra osobina ali jbga, tako sam vaspitan nego......nema nam iluzioniste. Kao sto sam i pretpostavljao, izgubio se negde kada je trebao da ocrni Armusa kao sto je Zlaju.
Znao sam !!!
Samo ti se malo tresu gace kad je Armus u pitanju. Nisi bas bio jak na recima kod Armusa kao kad si vredjao Zlaju.Ne branim ga, samo merim na kantaru ruzne reci koje si posvetio obojici.Neuporedivo je kume.....Sve sto sam imao da napisem,napisao sam,jednako za Zlaju kao i za Armusa,
Samo ti se malo tresu gace kad je Armus u pitanju. Nisi bas bio jak na recima kod Armusa kao kad si vredjao Zlaju.Ne branim ga, samo merim na kantaru ruzne reci koje si posvetio obojici.Neuporedivo je kume.....
baš si lepo kolegi čestitao novu godinu.![]()
Reskira da mu dodjem na Lekino brdo i zatresem gace
![]()
![]()
![]()
v
kako si samo hrabar..... zadivljujes me. A sto nisi tako jak na recima prema TVOM predsedniku http://images.google.com/imgres?img...w=71&prev=/images?q=armus+beotaxi&gbv=2&hl=sr koji Vam je unistio buducnost 970.![]()
Prpa bato......ne smes dve ruzne reci o njemu a dobro znas i osecas sta smrdi a sta mirise.
Pozdrav
sve sto smo imali da napisemo jedan drugom,napisali smo
mislim da stvari svodiš na lični nivo. pogledaj, ova rečenica zvuči kao da ste, Bože mi oprosti, ljubavnici, koji su raskinuli dugu i strasnu vezu.
Lepo je to sto nije. Bilo je krajnje vreme da ga skinete mada "kasno Marko na Kosovo stize". Sad kada je Beotaxi 970 u kolapsu trebace Vam dugo vremena da povratite poverenje stranaka.Mogu svecano da te obavestim da Armus vise nije predsednik"Beotaksi"-ja i veruj mi da sve ovo sto sam kuckao ovde "dobio"je od mene u facu...
Hvala lepo kolega. Ziv ti meni bio !!!stvarno si bolid
aljo...što se ljutiš....U pravu si k....o sam ga ovde,pa sada zelim da prekinem vezu...
Ma pusti i zaboravi......klasicna Beotaxi kultura
Zlaja 9801 mozda ima neke druge mane ali definitivno nije lopov i prestani vec jednom sa tim ulicnim zargonom ovde na forumu. Niko ne izgovara tako ruzne reci kao ti.
Izvini se forumasima i vozi dalje.
Pozz