Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
100% informacija je proverena. Za ovih 380 niko ne sme da potpise negativno resenje. Cak postoji krivicna prijava protiv sekretara za nepostovanje odluke Ustavnog suda, i zato su gospoda iz grada prinudjena da da daju saglasnost jer niko nemoze da preuzme odgovornost na sebe. Potpuno indenticna situacija kao i 2004 kada su upisani oni po C kategoriji

Sve je to u redu i verovatno je tačno to što kažeš ali opet ponavljam to neće rešiti problem koji postoji nisu problem 380 novih taxista, ja znam četvoricu sa tog spiska oni i onako rade na ulici svaki dan. Problem je što će to ići u nedogled i nikad se taxi služba neće srediti uvek će biti nejasno šta je cilj i šta nas čeka u budućnosti ovim potezima svi oni koji su u zadnje dve godine uzeli kredite i kupili novije automobile su prevareni ima ljudi koji su uložilli po 20000 eura u kola samo zato što je grad napravio bodovnu listu pri esteckom pregledu i svrstao kola po klasama ( prva luks, prva i druga klasa ).

S druge strane grad ništa nije učinio da uradi na sređivanju taxi stajališta, na ulici i dalje postoji izvestan broj taxista - penzionera koji rade i primaju penziju a imaju po 65 godina i više. Grad nije smanjio broj taxista kako su planirali niti to pokušava da uradi i sami su sebi skočili u usta, meni se sve ovo ne sviđa i mislim da se ovo neće dobro završiti nadam se ne preko naših leđa.

njanjavlada:
100% informacija je proverena. Za ovih 380 niko ne sme da potpise negativno resenje. Cak postoji krivicna prijava protiv sekretara za nepostovanje odluke Ustavnog suda, i zato su gospoda iz grada prinudjena da da daju saglasnost jer niko nemoze da preuzme odgovornost na sebe. Potpuno indenticna situacija kao i 2004 kada su upisani oni po C kategoriji
Nezelim da se svadjam ali moram da te pitam dali mislis da stvarno postoji zakon u ovoj nasoj Srbiji ? Pa niko nije odgovaram [Ceda Jovanovic] za Silerovu u Zemunu, afera Bodrum, pljacka zeleznice, pronevera poreza za kucu [guverner Jelasic]......i mnoga druga krivicna dela a kamoli ova smejurija za taxi. Razmisli, jesam li u pravu - pozz

Imama logige u pravu ste. Ljudi koji Vas vode gledaju samo svoj intres i vode Vas u pogresnom smeru. Ovo sve može da se reguliše na drugi način. I ova odluka o taksi prevozu će pasti pred Ustavnim sudom, to je pitanje dana. Ogranicenje broja taksista u gradu mora da se reši republičkim zakonom a ne odlukom grada o auto tasi prevozu, koja je inace pod zakonski akt. U ovom momentu naj bolje resenje je upisati ovih 380 i izdejstvovati u republickoj skupstini ogranicenje ove privredne grane, jer na taj nacin bi kako kaze nas narod i ovce bile na broju i vuci siti.
A sto se tice sutrasnjeg strajka, jako je glupo strajkovati kako Bjelinac kaze protiv odluke Ustavnog suda, pa ona je ljudi izasla 2005 godine, a sada nema nikakve svrhe protiv nje praviti haos u gradu.

to je to:
Sve je to u redu i verovatno je tačno to što kažeš ali opet ponavljam to neće rešiti problem koji postoji nisu problem 380 novih taxista, ja znam četvoricu sa tog spiska oni i onako rade na ulici svaki dan. Problem je što će to ići u nedogled i nikad se taxi služba neće srediti uvek će biti nejasno šta je cilj i šta nas čeka u budućnosti ovim potezima svi oni koji su u zadnje dve godine uzeli kredite i kupili novije automobile su prevareni ima ljudi koji su uložilli po 20000 eura u kola samo zato što je grad napravio bodovnu listu pri esteckom pregledu i svrstao kola po klasama ( prva luks, prva i druga klasa ).

S druge strane grad ništa nije učinio da uradi na sređivanju taxi stajališta, na ulici i dalje postoji izvestan broj taxista - penzionera koji rade i primaju penziju a imaju po 65 godina i više. Grad nije smanjio broj taxista kako su planirali niti to pokušava da uradi i sami su sebi skočili u usta, meni se sve ovo ne sviđa i mislim da se ovo neće dobro završiti nadam se ne preko naših leđa.

Ja imam drugara koji je medju njih 380 u auto je ulozio 8000e plus stanica taksimetar i ostalo. Ceka od 2003 godine, takodje znam i jednog matorog koji prima dobru penziju i radi a najbucniji je na svakoj taksi stanica ako neukrade voznju ziv nije dosada su ga izbacivali iz luksa, alo i nba taksija. A znam njih najmanje petoricu koji voze u GSP pre podne a po podne legalno taksiraju.

njanjavlada:
Ja imam drugara koji je medju njih 380 u auto je ulozio 8000e plus stanica taksimetar i ostalo. Ceka od 2003 godine, takodje znam i jednog matorog koji prima dobru penziju i radi a najbucniji je na svakoj taksi stanica ako neukrade voznju ziv nije dosada su ga izbacivali iz luksa, alo i nba taksija. A znam njih najmanje petoricu koji voze u GSP pre podne a po podne legalno taksiraju.
To je ok. Treba da se iskristalise

Ne navijam to je realnost a imam par prikatelja koji cekaju dosta dugo . A ovih 380 je svaki slucaj za sebe? Ovi iz udruzenja reg... su im ponudili da tuze drzavu, dosta ih je odustalo, preminulo, naslo bolji posao itd... Kod nas ako se ovo sprovede ostaje 20 ljudi koji su kasnije usli u pricu i moraju da guraju preko Okruznog suda. A kada smo kos naplate kod nas placanje je po obavljenom poslu.

Pa to i kazem. Ako se "zavrsi" posao ti ces naplatiti njima 380-torici. Zato i navijas da dobiju dozvole a ostali otom-potom. Veceras sam od kolega cuo nezvanicne informacije da su neki vec ovih dana dobili dozvole. Moguce je. Ako je tako onda lepo potrosi pare koje si uspeo da zaradis i srecno !

taxi002.jpg

taxi001.jpg

taxi003.jpg

Izgleda da smo postigli nesto sa strajkom. Ponistice ove taxi dozvole koje su trebali da izdaju ovih dana. Koliko sam cuo ima ih negde oko 400 a napokon ce nesto i da urade i za poreze koje dosta njih neplaca. Kako kaze Hjustanovicka, oni su sad na redu i na taj nacin ce se smanjiti broj taxija u gradu. Ona kaze a ja joj neverujem........

Juce, posle strajka, morala sam taxijem sa detetom od Postanske stedionice do Nbg. Auto fini, cist, moje dete zaspalo posle 300m. Covek shvatio, utisao i muzikui radio stanicu, vozio bez trzanja, cak mi pomogao da sa njom u rukama izadjem i otvorio vrata od ulaza. Da ne bude reklama za to udruzenje, coveku svaka cast. Da je srece da su svi taksisti u Bg takvi.

Taksisti su najgori esnaf u Beogradu.
Daj Bože da je njih 10% pravih, profesionalnih vozača.glavnom su sve ljudi koji su ostali bez posla pa ajde na taksi....
Takođe, 90% njih nisu beograđani...
Prema tome, ne postoji najbolji taksi u Beogradu.
Svaka čast pojedincima.

jerotije:
Izgleda da smo postigli nesto sa strajkom. Ponistice ove taxi dozvole koje su trebali da izdaju ovih dana. Koliko sam cuo ima ih negde oko 400 a napokon ce nesto i da urade i za poreze koje dosta njih neplaca. Kako kaze Hjustanovicka, oni su sad na redu i na taj nacin ce se smanjiti broj taxija u gradu. Ona kaze a ja joj neverujem........

U principu nista se nezna na sajtu skupstine grada pise na nije postignut nikakav dogor. Svaki mediji su preneli vest kako su hteli, a ni mi nwverujemo gospodji.......

sanja:
Juce, posle strajka, morala sam taxijem sa detetom od Postanske stedionice do Nbg. Auto fini, cist, moje dete zaspalo posle 300m. Covek shvatio, utisao i muzikui radio stanicu, vozio bez trzanja, cak mi pomogao da sa njom u rukama izadjem i otvorio vrata od ulaza. Da ne bude reklama za to udruzenje, coveku svaka cast. Da je srece da su svi taksisti u Bg takvi.
Da je srece......

sanja:
Pa kazi koje je to udruzenje ? Nek se zna. To je dobra reklama. Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back