Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jucer je na zelenjaku bio divlji taksista, koji je inace tamo svaki dan, i lepo je odvalio par tura, nije tacno da se nisu smeli pojavljivati...braon mitsubishi colt, `90-`91...pa vi vidite...na strani odakle krece 52, 53, 56...a i uslikacu vam ga ovih dana...da znate kod koga da ne sedate u kola... 8-)

branaaa:
...jucer je na zelenjaku bio divlji taksista, koji je inace tamo svaki dan, i lepo je odvalio par tura, nije tacno da se nisu smeli pojavljivati...braon mitsubishi colt, `90-`91...pa vi vidite...na strani odakle krece 52, 53, 56...a i uslikacu vam ga ovih dana...da znate kod koga da ne sedate u kola... 8-)

Ti si ko Dzems Bond

Ma grad tačno zna koji je regularan a koji ne, samo nema političke volje da se to reši bar pokuša.

Pokušaj grada da sa dodatnim plavim tablama ( kvisko ) odvoji regularne taxiste od neregularnih je u samom startu propao jer su table bile lošeg kvaliteta i lomile se bri većim brzinama i već posle par meseci 10% taxista ih više nije nosilo na krovu a druge se nisu pravile. Onda su počeli da izdaju pisane potvrde kome se kvisko polomio i sa tim je priča bila završena.

Od inspekcije nema ni "i". Za 11 god koliko sam na taksiju samo 2 puta me zaustavila inspekcija. U Bgd moze da taksira ko hoce. Samo firmu na krov i vozi. Niko te nedira. Nocas ispred kluba Ambis sa sajmu parkirano 10-tak taksista. Cekaju voznju. Ja ih gledam i nema NIJEDAN reglularan. Svi divljaci. Stranka koja izadje sa splava prinudjena je da sedne kod divljaka ili da telefonom zove neki normalan taxi !

njanjavlada:
OVO JE REGULARAN TAKSISTA, i najgorije od svih sto stoje na Z.Vencu.

Ja nisam rekao da je on regularan samo kažem da na slici vizuelno izgleda kao regularan i za nekog inspektora on je regularan dok mu ne proveri dokumenta.
Isto tako firma koja je pravila dodatne teble ( kvisko ) zatvorena i gazda je bio uhapšen zbog zloupotebe, isto tako ja znam 3-4 neregilarnih koji imaju identičnu taxi dozvolu kao moja odakle to njima. To isto zna i saobraćajna inspekcija i nikom ništa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back