Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali na kratke staze. Jednog dana ce mu mozda trebati penzija a on nece imati ni "p". Sta ako pocnu da traze a verujem da hoce, potvrde da si platio porez ili ode dozvola. Sta da radi u svojih 45 godina. a bude "divljak" ili da ide negde da okopava kukuruz ?

EKSTRA POHVALNO. KADA SAM SPOMENUO POREZ MISLIO SAM NA OVIH 380 JER SU LjUDI NA ULICI. A ŠTO SE TIČE REGULARNIH NE MOGU DA IM TRAŽE POTVRDE O IZMIRENIM OBAVEZAMA, ZAKON KAŽE DA KO NE PLATI POREZ IDE U ZATVOR ILI MU SE PLENI IMOVINA. KADA BI SE POKRENUO STEČAJNI POSTUPAK U OVOM SLUČAJU JER JE TAKSISTA PRIVATNI PREDUZETNIK, PORESKA UPRAVA JE DUŽNA UPLATITI 100.000 din NA RAČUN TRGOVINSKOG SUDA A NIKO JOJ NE GARANTUJE DA ĆE POTRAŽIVANJA BITI IZMIRENA.

TREBA DA SE BORITE PROTIV KOLEGA SA AERODROMA I Ž.STANICE
DA NE DOZVOLITE DA VAS ARMUS I BJELIC PRODAJU JEDNOGA DANA NEKOJ KOMPANIJI JER JE TO POZADINA CELE OVE PRIČE
NA ZADNJEM ŠTRAJKU SU SE BRANILI INTRESI OVE DVOJICE A NE TAKSISTA BEOGRADA
BORITE SE ZA VECE PENZIJE JEDNOGA DANA, DA KADA STE DALEKO BILO NA BOLOVANJU DA SVOJU NADOHNADU NE ČEKATE PO 6 MESECI VEC DA TO IDE MESEC ZA MESEC
DA POTROŠNI MATERIJAL I DELOVE KUPUJETE BEZ PDVa
VAŠU SNAGU USMERITE KA PRAVIM STVARIMA, JER NIKO NEZNA KOLIKO JE LJUDI ISPOD ŽITA DOBILO DOZVOLE OD 2004 DO DANAS

Po ovom tvom pisanju imam osecaj da hoces da skrenes ovaj nas strajk na neki drugi kolosek. Sve je to u redu, slazem se, ali na prvom mestu je da se nedozvoli [trenutno] izlazak novih na taksi. Imam neki cudni osecaj da si i ti jedan od tih 380 !!!!!

njanjavlada:
TREBA DA SE BORITE PROTIV KOLEGA SA AERODROMA I Ž.STANICE
DA NE DOZVOLITE DA VAS ARMUS I BJELIC PRODAJU JEDNOGA DANA NEKOJ KOMPANIJI JER JE TO POZADINA CELE OVE PRIČE
NA ZADNJEM ŠTRAJKU SU SE BRANILI INTRESI OVE DVOJICE A NE TAKSISTA BEOGRADA
BORITE SE ZA VECE PENZIJE JEDNOGA DANA, DA KADA STE DALEKO BILO NA BOLOVANJU DA SVOJU NADOHNADU NE ČEKATE PO 6 MESECI VEC DA TO IDE MESEC ZA MESEC
DA POTROŠNI MATERIJAL I DELOVE KUPUJETE BEZ PDVa
VAŠU SNAGU USMERITE KA PRAVIM STVARIMA, JER NIKO NEZNA KOLIKO JE LJUDI ISPOD ŽITA DOBILO DOZVOLE OD 2004 DO DANAS

Sve je to lepo što ti pričaš i sa moje tačke gledišta slažem se sa tobom ali jednostavno neke stvari n možeš da promeniš. Pre par godina jedan broj taxista iz Beo taxija pokušao je da smeni Armuša i nisu uspeli bilo je svega: pretnji, ucena, napada i mnogo ružnih stvari i opet ništa nisu uspeli. Ne može mo mi ništa da uradimo kad ni jedna gradska vlada u zadnjih 15 godina nije htela da se upusti u rešavanje taxi problematike, ovi zadnji su pokrenli nešto ali ko zna kako će sve to da se završi.

Dotična gospođa i dok je bila zvanično gradonačelnik nije ništa uradila za Beograd, sad kada koristi bolest Bogdanovića da bi se slikala po novinama i tv, opet od nje ništa ne možemo da očekujemo. Ne samo mi taxisti nego i svi građani Beograda lošijeg gradonačelnika bar ja što pamtim nismo imali.

E tu je problem, taxisti su neobavešteni ovih dana ide ide neki spisak po taxi stanicama gde se anketiraju taxisti da se ukine euro 3-4, mislim da neke pokušava da manipuliše sa taxistima što mi se nikako nesviđa.

Ja sam na ulici preko dana i ne znam zašto je štrajk u ponedeljak u 10 časova verujte sve što saznam to je iz dnevne štampa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back