da,da narode rpg su zaista naj od svih zanrova bas zato sto spajaju sve zanrove u jedan i dodaju nekoliko stvari sto ih cini drugacijih od bilo kojega fps,avanture i kojejkakve sprdacine....
u stvari prvi rpg kojega sam probao je diablo 1zaista nezaboravnop iskustvo,pa diablo2,strava igra!
zatim nisam igrao nista sto vredi pa je dosao newerwinter sa 2 exp-mnogo dobra igra,pa famozni kotor(svetlosni mac,mmmmmmmm,sweeet)zatim duga pauza a onda NAJ VAMPIRE BLOD.MAS.!!!
TAKODJE IGRAO SAM HRPU DRUGIH RPG ali nisu ni blizu>kult,fridom forcem,pirates,dungeon siega ,sacreda,sto se tice DUNGEON LORDSA igra je dobra ali joj puno fali ko da je nedovrsena inace igra je dobila oko50-30% u svim vaznijim casopisima!steta!
inace moram priznati da nisam igrao starije rpg- (posto sam 86g)poput fallouta,bg,icewind dale,
ali sam igrao moriwind i nije mi se bas svidela(igra je jako dobra samo sto se nisam udubio ,moracu probat opet!)ASTO SE TICE NOVOG BARD'S TALE TESKA SPRDACINA I JAKO JEDNOSTAVNA IGRA(JEDINA SVETLA TACKA JE HUMOR,BAR SAM SE NASMEJAO)
i kakve su to igrice>oblivion,hallgete(mislim da jepucacin) i jeste li culi za fable?Ko zna kad ce diablo 3 ali ko zna...mene zanima blizardov gost(da li je to rpg?)
P.S:
PREPORUCITE MI NESTO,NEKI DOBAR RPG PA MAKAR I STARIJI ILI NOVIJI!ALI DA VREDI!
poz za sve okorele(ZADRTE) rpg igrace