NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

ne volim ovaj sadašnji rep,hoću reći hip hop...
ali old skool nije bio loš :mrgreen:
rundmc-music-300-blackhistorymonth-021507.jpg

Flashback:
Koliko sam se samo smejao kad sam procitao negde na pocetku "Birdman:mrgreen:"... Baby i najbolji reperi svih vremena nikako ne idu zajedno...
Sta je sledece...... Diddy?
Ili pak, kako bese, Soulja Boy?

Ma ustvari ipak je 50 najbolji...
Brateeeee, on je ranjen sa 9 metaka, pa mora da je (zbog toga) mnogo dobar reper, mislim najbolji...

Flashback:
Koliko sam se samo smejao kad sam procitao negde na pocetku "Birdman:mrgreen:"... Baby i najbolji reperi svih vremena nikako ne idu zajedno...
Sta je sledece...... Diddy?
Ili pak, kako bese, Soulja Boy?

Ma ustvari ipak je 50 najbolji...
Brateeeee, on je ranjen sa 9 metaka, pa mora da je (zbog toga) mnogo dobar reper, mislim najbolji...

50 cent nema G od Gangsta... :roll: ali ono ne kapiram shto bi uopshte najbolje repere delimo po tome?? :eek:

By the way ja sam spomenula birdman... Izvin'te al on je meni super... :mrgreen:
Kao i spot 100 milion :mrgreen:

50 cent nema G od Gangsta... :roll: ali ono ne kapiram shto bi uopshte najbolje repere delimo po tome?? :eek:

By the way ja sam spomenula birdman... Izvin'te al on je meni super... :mrgreen:
Kao i spot 100 milion :mrgreen:

Ovo za Fiftija je bilo sarkasticno... Cisto da ne bude zabune...

Ma nek ti je Birdman super, niko ti to ne brani... Cool n Dre su odradili odlican posao u 100 Million... Nego, kad slusas Birdman-a, mozes li reci da je to kvalitetan reper, lyrically wise?

Ne mora da slusa sve repere,*** ko je to izvalio taj nije normalan.Pa koliko ima neafirmisanih repera...Sto se tice Tupac-a on je po meni najbolji reper svih vremena jer bi bez njega danasnja rep scena bila skroz drugacija,njegova harizma i emocije u tekstovima su vise nego ocigledne.
Tuzno je to sto je zavrsio kako je zavrsio(po medijima) ali ja sam ubedjen da je on ziv

u tome je i poenta.. kako znas da je on najbolji svih vremena kada postoji na hiljade repera od kojih nisi cuo apsolutno nista? ovo sto ti kazes, on je tebi omiljen, to je oke.. ali nista vise od toga ne mozes da tvrdis

pa on je bio proglasen i na tv-u za najboljeg repera i dobio je neke nagrade.....
a kad se pojave ti bolji reperi onda ce verovatno oni biti bolji....

u tome je i poenta.. kako znas da je on najbolji svih vremena kada postoji na hiljade repera od kojih nisi cuo apsolutno nista? ovo sto ti kazes, on je tebi omiljen, to je oke.. ali nista vise od toga ne mozes da tvrdis

u neku ruku da,niko nije njima kriv sto nisu uspeli da se probiju.mozda danas ima boljih ali tupac je bio tu u pravo vreme na pravom mestu.to se zove kult i to niko nece moci da promeni.danas sigurno nijedan reper neci reci da mu je uzor 50 cent ili od domacih vip...zna se ko je poceo,ko je razvio i zauvek promenio rep scenu

pa on je bio proglasen i na tv-u za najboljeg repera i dobio je neke nagrade.....
a kad se pojave ti bolji reperi onda ce verovatno oni biti bolji....

nema to nikakve veze,po tome onda bi tokio hotel danas bio najbolji bend na svetu jer ima ogromnu medijsku paznju.pravi fanovi kojih ima daleko vise od onih koji *****ju po forumima medju kojima sam i ja znaju sta valja.pocev od metala iron maiden,slayer,possessed,rep da ne mlatim opet izvodjace i u svim zanrovima.

zna se ko je udario kamen temeljac,ne mora da bude najbolji ali kult ostaje,ja sam ubedjen da ce se i za 100 godina radije slusati tupac nego 50 cent bas iz tog razloga

klincurija ce radije slusati fiftija u duetu sa dzastinom nego l ain't made at cha,pesma koja je prepuna emocija i u kojoj u 4 minuta staje prakticno ceo njegov zivot,znajuci da mu se blizi kraj.ko ne razume tu harizmu mogu da mu pricam do sutra

Poslednja izmena:
E moja deco, pa vi ne znate ni za koga pre recimo 1995.?!
Da ne pominjem 80-te?
Da nije neko cuo za NWA, i ljude koji su sacinjavali tu grupu?
Ili za KRS-1? Grandmaster Flash? Daleko bilo, Public Enemy?!
Pa i iz tih devedesetih, za Bone Thugz'n'Harmony, ili Wu-Tang Clan?
Bas da vidim da li ce neko znati o cemu se govori... c,c,c... :dash:

a laksha kategorija bi bili....

Xzibit
Dmx
Snoop
Nelly
The Game
50
Luda
Dizzee Rascal(verovatno jedini britanac)
Jay-Z
Nas(Jay i Nas su ovde jer ih lichno ne slusham)
Ostatak Wu Tang-a(Meth je gore)
B-Real(Cypress Hill)
Chingy(da,da Chingylane je do jaja)
Jadakiss
Mystikal
Chamilitary
................

Back