angely
Domaćin
- Poruka
- 3.619
To je ustvari i bilo ono sto sam ja trazila bez interpunkcije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bobili:Dovoljno.
Nema potrebe za prepucavanjem.
ofelija:,.,.,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........,.,.,.,,.,.,.,,,.,,.,,,,,.,,,......,,,,.,???!!,.,..????... evo vam znakova interpuNkcije za mene i angely za narednih 5 poruka!

najbolji na forumu 

Ne citam ga toliko cesto jer ga znam napametofelija:da li i ti citas malog princa jednom nedeljno?mislim...spadas li u nas zaludjenike?![]()

hej pa i ja ga znam napamet!ali ja znam i neke delove na francuskommaliPrinc:Ne citam ga toliko cesto jer ga znam napamet
Besmisleno je pricati o tako skoro savrsenoj knjizi. Treba samo uzivti u njoj.
nisam zaludjena...nisam 
ofelija:dragi heseovci i svi vi te vrste....providni ste.svi dobro znaju takve kao sto ste vi.jadni,mali isfrustrirani momci koji su u srednjoj skoli uvek pokusavali da se istaknu svojom neprilagodjenom inteligencijom koliko kod ucenika,toliko kod profesora.vas u zivotu ne zanimaju "plitke" stvari,vi ste tako neshvaceni,tako uzviseni i tooolllikoooooooo pametniji od drugih.zivite za dan,sat ili tren kada cete moci da se osecate superiorno,kada spustite nekoga na zemlju a ne shvatate da vi samo miseve mozete poraziti i ne shvatate da vam se iza ledja rugaju oni za koje ste mislili da vam se dive.nista licno![]()
pozofelija:dragi hesse ako neko ne moze da iskontrolise svoj bes,sarkazam ili ironiju to s ti.ej pa ja nemam ni dvadeset godina...pretpostavljam da nisam u stanju da sagledam stvari kao ti ,o drevni mudracu...neki ljudi progledaju ranije...neki nikadapoz
Karamazov:Hahahahahhahaha,extra ti je avatar,karpov...Iskusno
![]()

Po ceo bozji dan...Hesse:Hvala, hvala...
...igraš?