Najbolji pisac na Forumu

Jednom sam na forumu (naravno, ne na ovom) postavio izbor za MIS i MISTERa foruma i to mi je bila najveca greska. Toliko se pojavila sujeta, egoizma, beskrupuloznost, svadja, cupanje kose, zuba i udova da mi je na kraju bila muka i od ljudi i od foruma.
Nemojte ciniti iste greske!
Svi smo mi dobri a za nase roditelje najbolji...

dragi heseovci i svi vi te vrste....providni ste.svi dobro znaju takve kao sto ste vi.jadni,mali isfrustrirani momci koji su u srednjoj skoli uvek pokusavali da se istaknu svojom neprilagodjenom inteligencijom koliko kod ucenika,toliko kod profesora.vas u zivotu ne zanimaju "plitke" stvari,vi ste tako neshvaceni,tako uzviseni i tooolllikoooooooo pametniji od drugih.zivite za dan,sat ili tren kada cete moci da se osecate superiorno,kada spustite nekoga na zemlju a ne shvatate da vi samo miseve mozete poraziti i ne shvatate da vam se iza ledja rugaju oni za koje ste mislili da vam se dive.nista licno :)

ofelija:
dragi heseovci i svi vi te vrste....providni ste.svi dobro znaju takve kao sto ste vi.jadni,mali isfrustrirani momci koji su u srednjoj skoli uvek pokusavali da se istaknu svojom neprilagodjenom inteligencijom koliko kod ucenika,toliko kod profesora.vas u zivotu ne zanimaju "plitke" stvari,vi ste tako neshvaceni,tako uzviseni i tooolllikoooooooo pametniji od drugih.zivite za dan,sat ili tren kada cete moci da se osecate superiorno,kada spustite nekoga na zemlju a ne shvatate da vi samo miseve mozete poraziti i ne shvatate da vam se iza ledja rugaju oni za koje ste mislili da vam se dive.nista licno :)

Ofelija, po mome mišljenju, ti si se autoportretirala, što je naprotiv onome šta si imala na umu. Po mom (stručnom) mišljenju, mogu ti reći da si ti jedna nezrela, još neizgrađena, mlada ličnost. Rekao bih da imaš oko dvadesetak godina. Što se književnosti tiče, na samom si znanstvenom početku. Želiš li ozbiljnije da produkuješ književnost, predstoji ti mnogo rada i iskustva. Sa gramatikom si se, koliko vidim, gadno posvađala...trebala bi na to da obratiš potrebnu pažnju, jer je ona jedan od osnova književnosti...
P.S.Najlakše je pljuvati i izlivati bes. To može svako. Umeće je kontrolisati se.

dragi hesse ako neko ne moze da iskontrolise svoj bes,sarkazam ili ironiju to s ti.ej pa ja nemam ni dvadeset godina...pretpostavljam da nisam u stanju da sagledam stvari kao ti ,o drevni mudracu...neki ljudi progledaju ranije...neki nikada :) poz

Back