najbolji MMORPG?

Ovako probao sam mnooogooo MMO-a dosad(a normalan net imam tek godinu i po dana)
Preko browser-a najbolja igrica ubedljivo:
www.tribalwars.net ako je neko zainteresovan nek mi se javi na a-n-d-r-o-s@hotmail.com kad se bude otvorio novi server trebalo bi da ponovo zapocnemo mnogo puta zapocinjanu pricu balkanskog plemena.
a od klasicnih MMORPG:
Igrao sam flyff ali kratko
Igrao sam rappelz ali su me smorili lagovi
igrao metin-2 ali svi licimo jedan na drugog tako da...:)
9dragons mozda i najbolja igrica koju sam igrao ali mrzi me da pocinjem ponovo:)
lastchaos iskreno ne secam se sta je to XD
12 sky sam igrao kratko
playrohan tu i tamo ali smorilo me
granado espada mu dodje MMORPG u kome vodite vise likova(pravite porodicu) nije lose al mene mrzi da se peglam sa 3 lika u isto vreme
Sad trenutno igram Perfect world igra je extra a uskoro se otvara open beta evropski server i najverovatnije ce se praviti balkanski gild.
A takodje igram renesansna kraljevstva interesantna igrica:) ovom prilikom da rekrutujem potencijalne igrace www.kraljevine.com klasicna RP igra...

@Andros, u pravu si, Tribal Wars je odlična igica. Igrala sam na world 12 i super je bilo. Vratiću joj je jednom, samo da se još malo uželim :)

Osim toga, igrala sam Travian - slično, a ipak drugačije. Sad sam uglavnom u Rappelz-u.
Pokušala sam i Dark Throne, World of Dungeons, Ikaria...ne sećam se svega....uglavnom, brzo su me smorile.

Ja sam neki dan slucajno nabasao na jednu vrlo zanimljivu online igru sa ratnim brodovima iz drugog svetskog rata,pocinjes od male fregate pa dok levelujes sve veci i bolji brod mozes da kupis koji zatim mozes da opremis sa topovima svakakvih kalibara,takodje mogu i torpedoi i avioni da se imaju na brodu,oko lvl 37 moze se kupiti i podmornica a oko levela 100 i nosachi aviona.Inache zanimljivo je to shto je igra gratis,medjutim levelovanje je jako sporo,ako se plati nekih 5 eura za mesec dana onda dobijas 40% vise para i expiriance-a po borbi.
http://www.navyfield.eu/eng/info/intro.asp?chkNum=11

Back