najbolji MMORPG?

ja sam sad 18lvl imam 200k onih silvera sta je vec, delim svima po gradu :D:D:D:D
jel ima fazon power lvlovanja?! uzeo sam tog jinjona ili kako se vec zove, nosim spear.......... :worth: sad ubijam one ljude tamo na dnu prve mape a jos nisam ni dobio quest za njih......prejak sam 8)
Samo tako nastavi, 200k je dobro za tvoj lvl , i nemoj da delish po gradu , trebace ti.
Nastavi tako , mozhda je i ja opet instaliram.

EDIT: Poseti Twelve Sky temu.
http://forum.krstarica.com/threads/188225&highlight=twelve+sky

Poslednja izmena:
heh Mixed bio si bas pricljiviji onda nego sada...... :D:D:D:D:D:D ja sam upoznao nekog koji kaze da je iz "mid westa" i dao mi para i sve mi objasnio a i nasao sam onaj Fortune Bag.......ja sam iz onog skroz desnog klana, ne znam kako se zove taj....jel ti mozes da me powerlvlujes ako nismo isti klan?

e nisam znao da si moderator!! :roll:

heh Mixed bio si bas pricljiviji onda nego sada...... :D:D:D:D:D:D ja sam upoznao nekog koji kaze da je iz "mid westa" i dao mi para i sve mi objasnio a i nasao sam onaj Fortune Bag.......ja sam iz onog skroz desnog klana, ne znam kako se zove taj....jel ti mozes da me powerlvlujes ako nismo isti klan?

e nisam znao da si moderator!! :roll:
Ne mozhesh da powerlvlujesh ako si iz razlichitog klana.
Hmm, skroz desno ... Jinong ?

Stigaoo sam do 17 lvl-a svaka mi cast!!!!!
Nego mixed da te pitam ja nesto,od kog levela pocinje mac da mi svetli?????
I sta vam je to cg team???
Svaka ti chast stvarno.

Mach da bi pocheo da svetli morash da ga enchantujesh.Najbolje je nabaviti rare mach pa onda ga enchatovati.Chim ga enchantujesh sa (tin,steel of eternity,black steel , dark steel) on ce dobiti % i pochece da dobija boju.

CG TEAM NE ZNAM STA JE!
Ali znam shta je ČG TEAM , to je tim sa video igara.Chisto da imamo nashu drushtvenu grupu.

Back