tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Aman kako mozes da poredis WoW sa LOTR ili EverQuest?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)markoca:Ma GW je keva...
Dijagnoza: MMORPG INFECTON!
Lek: Nista
Svojski sam se popalio na ovaj zanr, pa ajde malo da prodiskutujemo o MMORPG igrama. Skidam Tales of Pirates i FlyFF, cuo sam da su jedni od najboljih xD Knight Online bi bila majka da nema premium sranja...
Koje MMORPG-ove igrate? Preporucite nesto![]()

i smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove. Josh nema tog MMORPG-a ili ga nisam video koji bi mene zadrzhao8)e moj covek, igram grcam se, jedva stignem da nabudzim heroja a ortak to uradi za duplo manjei smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove.
Mozda je to tako na serveru tvog drugara ali na originalu nije ni priblizno tome.Na originalu ti je na prvom mestu da radis questove pa onda sve ostalo.Ja mislim da sam jedini imun na ove igre do neke mere. Zarazim se za Fiestom (nije loshe ako volite dechju grafiku) ali posle 2 dana me smori. Jenostavno ne volim shto u trejlerima prikazhu sve najbolje shto uistinu vidish posle 100+ sati igranja , anyway i GW me malo smorio chim sam stigao do 20-tog lvla. Jednostavno ne volim bash igre koje mozhesh da igrash zauvek . Mozhda jedina igra koju bih uvek igrao je Warhammer 40000 . Kakav bi to bio MMO , ove je bilo malo offtopic. Igro sam WoW na drugarevom accountu i stigao do 20lvlai smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove. Josh nema tog MMORPG-a ili ga nisam video koji bi mene zadrzhao8)

Ma ne ljtim se.Nemam ja nista od toga da li ti igras ili ne.@MasinacCcC : igrao je na originalnom serveru i ne , necu da probam server i nemoj da se uvredish jednostavno me mrzi da trazim instalaciju za WoW i ne svidja mi se igra jer najinteresantniji delovi igre su nepotpuni( PvP , raid , pravljenje itema). Mozhda bi jedino mnogo igrao Guilty Gear ( patch za internet ) jer je samo tabachina bez ichega , samo chista tabchina ali treba da otvorim portove a ja ne znam kako i nisam siguran da je u sklopu ugovora sa PTT-om.
WTF?igrao sam Rune Scape pre nego shto sam pocheo sa WoWom pre 2 godine,stigao do 88 levela,imao sam svashta od oruzija pa do armora,onda kad sam preshao na WoW dao sam moj RC account mom bratu poshto su njegov uzeli hakeri,moj glupi brat kupio nekih s_ranja i neki ga skamuje i izgubi gomilu para,(oko 2 miliona).Mada josh uvek ima punu banku kojekakvih itema...neki put odem tamo chisto da vidim shta se radi,ali me muka uhvati chim vidim sve one lince shto dodju da mi traze pare...
@! Somebody else ! : igro sam najvishe 2 sata LOL , a igrao sam po 5-6 sati HOMMIII i Disciples 2 i i dalje su mi interesantni:-D. Mozhda na nekom privatnom fun serveru ima vishe od 70 ( 80 posle wrath-a ).
P.S. Samo noob mozhe da prepozna drudog tako lako XD

xDU WOW-u ima 60lvl-a ,a sa TBC ima 70lvl-a,a posle nove expanzije ce biti 80lvl-a.WTF?
Zar u WoW-u ne postoji 80 lvl-a?
@Electric eXecutor
Pa kad bi imao manju dozu dnevnog igranja,ne bi te smorio...ladno si stigao do 20-og lvl-a
O.O
ali...i dalje si n00b XD
U WOW-u ima 60lvl-a ,a sa TBC ima 70lvl-a,a posle nove expanzije ce biti 80lvl-a.
Kolko sam ja svatio covek je stigao do 88lvl-a u igri Rune Scape a ne WOW
he he , jel somebody dokle si stigao sa nitroom ?
, daj kazhite neki dobar free MMO ali da nema mnogo premium sr*nja.