najbolji MMORPG?

SRO = Silk Road Online, ako se jednom navucete, ne svlacite se posle od toga... ako se iko registruje i pocne da igra.. neka mi se javi, Ja igram na serveru Rome, moze uci u Guild koji se zove SRBIJA.. ima nas raznih ali svi su balkanci :))

Dijagnoza: MMORPG INFECTON!
Lek: Nista

Svojski sam se popalio na ovaj zanr, pa ajde malo da prodiskutujemo o MMORPG igrama. Skidam Tales of Pirates i FlyFF, cuo sam da su jedni od najboljih xD Knight Online bi bila majka da nema premium sranja...
Koje MMORPG-ove igrate? Preporucite nesto :)

daaaaa
Sve je počelo gledajući u igraoni Silkroad :lol:
Onda sam pročitao o Last Chaos-u i skinuo ga...
Batalih i CS i sve...po 3-4 sata dnevno sam ga pikao...jače sam se naložio...
Bilo je sve OK do nekog 18 lvl-a...
Tad počinje grind i samo grind da bi lvl-ovao...questove imaš na svakom drugom lcl-u posle toga :shock: (a questovi su smešni,ne daju ni 1/25 exp-a za sledeći lvl)
Pa jbg...zato postoji premium...
Batalio sam to...
Evo sad krenuh GW ...dojajna stvar 8)

WoW je strava, ali grafike + mesecna pretplata su ga ojadile teshko
Zato sam sad zarazen GW-om totalno
A igrao sam i deicide online, knight online , ryl, last chaos, SRO...i nijedan od njih nije trajao vise od 5 minuta :D f2p gowna
jedino je kvalitetan bio herrcot ( odnosno ferentus)
Ako ce neko da obori WoW onda garantujem da ce to biti GW2

Ja mislim da sam jedini imun na ove igre do neke mere. Zarazim se za Fiestom (nije loshe ako volite dechju grafiku) ali posle 2 dana me smori. Jenostavno ne volim shto u trejlerima prikazhu sve najbolje shto uistinu vidish posle 100+ sati igranja , anyway i GW me malo smorio chim sam stigao do 20-tog lvla. Jednostavno ne volim bash igre koje mozhesh da igrash zauvek . Mozhda jedina igra koju bih uvek igrao je Warhammer 40000 . Kakav bi to bio MMO , ove je bilo malo offtopic. Igro sam WoW na drugarevom accountu i stigao do 20lvla:p i smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove. Josh nema tog MMORPG-a ili ga nisam video koji bi mene zadrzhao8)

i smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove.
e moj covek, igram grcam se, jedva stignem da nabudzim heroja a ortak to uradi za duplo manje
ja ga pitam u cemu je fora
- radim questove
...a ja onda izvalim i kazem mu : brate ti ne radis questove, questovi te samo jos vise uspore. ti jedino ne izlazis iz kuce i po ceo dan.
Ali to je istina...kao blizz sere da je olaksao leveling sa questovima...***** moj, kolko se secam za npr 40ti lvl ti treba 100000xp, a od questa dobijes 2500xp
pa gde je tu logika

Ja mislim da sam jedini imun na ove igre do neke mere. Zarazim se za Fiestom (nije loshe ako volite dechju grafiku) ali posle 2 dana me smori. Jenostavno ne volim shto u trejlerima prikazhu sve najbolje shto uistinu vidish posle 100+ sati igranja , anyway i GW me malo smorio chim sam stigao do 20-tog lvla. Jednostavno ne volim bash igre koje mozhesh da igrash zauvek . Mozhda jedina igra koju bih uvek igrao je Warhammer 40000 . Kakav bi to bio MMO , ove je bilo malo offtopic. Igro sam WoW na drugarevom accountu i stigao do 20lvla:p i smorilo me jer uopshte nemash odrednicu gde da idesh , i vishe se isplati grindovati nego raditi kvestove. Josh nema tog MMORPG-a ili ga nisam video koji bi mene zadrzhao8)
Mozda je to tako na serveru tvog drugara ali na originalu nije ni priblizno tome.Na originalu ti je na prvom mestu da radis questove pa onda sve ostalo.

Imas sad jedan novi server koji je potpuno isti ko original ,probaj mozda primetis razliku.
Evo link http://durotar.servegame.org/wow/index.php

@MasinacCcC : igrao je na originalnom serveru i ne , necu da probam server i nemoj da se uvredish jednostavno me mrzi da trazim instalaciju za WoW i ne svidja mi se igra jer najinteresantniji delovi igre su nepotpuni( PvP , raid , pravljenje itema). Mozhda bi jedino mnogo igrao Guilty Gear ( patch za internet ) jer je samo tabachina bez ichega , samo chista tabchina ali treba da otvorim portove a ja ne znam kako i nisam siguran da je u sklopu ugovora sa PTT-om.

P2P najbolji EVE-online
nonP2P najbolji Perfect world

Naravno u obe igre ce te naci po koju zamerku , o ukusima ne treba raspravljati.
Ali generalno EVE-online ima ubedljivo najbolje resen PvP sistem koji mozete naci u bilo kojoj igrici. Ako meni ne verujete , pitajte UK gamer :lol:
Salu na stranu , EVE-online odstupa od svih MMORPG-ova za klasu. Zalim ljude koji ne podnose svemirske igre jer ne znaju sta propustaju

igrao sam Rune Scape pre nego shto sam pocheo sa WoWom pre 2 godine,stigao do 88 levela,imao sam svashta od oruzija pa do armora,onda kad sam preshao na WoW dao sam moj RC account mom bratu poshto su njegov uzeli hakeri,moj glupi brat kupio nekih s_ranja i neki ga skamuje i izgubi gomilu para,(oko 2 miliona).Mada josh uvek ima punu banku kojekakvih itema...neki put odem tamo chisto da vidim shta se radi,ali me muka uhvati chim vidim sve one lince shto dodju da mi traze pare...

@MasinacCcC : igrao je na originalnom serveru i ne , necu da probam server i nemoj da se uvredish jednostavno me mrzi da trazim instalaciju za WoW i ne svidja mi se igra jer najinteresantniji delovi igre su nepotpuni( PvP , raid , pravljenje itema). Mozhda bi jedino mnogo igrao Guilty Gear ( patch za internet ) jer je samo tabachina bez ichega , samo chista tabchina ali treba da otvorim portove a ja ne znam kako i nisam siguran da je u sklopu ugovora sa PTT-om.
Ma ne ljtim se.Nemam ja nista od toga da li ti igras ili ne.

igrao sam Rune Scape pre nego shto sam pocheo sa WoWom pre 2 godine,stigao do 88 levela,imao sam svashta od oruzija pa do armora,onda kad sam preshao na WoW dao sam moj RC account mom bratu poshto su njegov uzeli hakeri,moj glupi brat kupio nekih s_ranja i neki ga skamuje i izgubi gomilu para,(oko 2 miliona).Mada josh uvek ima punu banku kojekakvih itema...neki put odem tamo chisto da vidim shta se radi,ali me muka uhvati chim vidim sve one lince shto dodju da mi traze pare...
WTF?
Zar u WoW-u ne postoji 80 lvl-a?
@Electric eXecutor
Pa kad bi imao manju dozu dnevnog igranja,ne bi te smorio...ladno si stigao do 20-og lvl-a
O.O
ali...i dalje si n00b XD

@! Somebody else ! : igro sam najvishe 2 sata LOL , a igrao sam po 5-6 sati HOMMIII i Disciples 2 i i dalje su mi interesantni:-D. Mozhda na nekom privatnom fun serveru ima vishe od 70 ( 80 posle wrath-a ).
P.S. Samo noob mozhe da prepozna drudog tako lako XD

Back