najbolji MMORPG?

Massive multiplayer online role playing game

njaaa, wrong answer
mislio je na grind game

Znas, lepota questova u wow-u je to sto za jedan tezak quest dobijes 3000xp, a za iduci level ti trazi 120000xp...veoma interesantno
Grind grind grind
A ja za 15 minuta monotonog grindovanja zaradim taj xp koji bi dobio da sam isao na sasvim drugi kontinent i nasao nekog celavog copavog lika kome bi predao quest...A koji bi mi zatim trazio da ubijem neke elite likove....a jeste sad

World of Grindcraft

LOL :D :D: D

njaaa, wrong answer
mislio je na grind game

Znas, lepota questova u wow-u je to sto za jedan tezak quest dobijes 3 000xp, a za iduci level ti trazi 120 000xp...veoma interesantno
Grind grind grind
A ja za 15 minuta monotonog grindovanja zaradim taj xp koji bi dobio da sam isao na sasvim drugi kontinent i nasao nekog celavog copavog lika kome bi predao quest...A koji bi mi zatim trazio da ubijem neke elite likove....a jeste sad

World of Grindcraft

pa da....
a za svaki lvl više i više...

njaaa, wrong answer
mislio je na grind game

Znas, lepota questova u wow-u je to sto za jedan tezak quest dobijes 3000xp, a za iduci level ti trazi 120000xp...veoma interesantno
Grind grind grind

World of Grindcraft

Pa jeste al uvek ces dobiti bolji item od questa nego od cripa.

Pa aj da gledamo 70lvl, dobices bolji item iz instance (ofc) nego od qestova, mislim jesu dobri itemi od qestova u outlandu al naracno da ces dobiti bolji u instanci, inache koja bi bila poenta odlazenja u instancu ?
A sta sam ja napisao ovde
Pa ima izuzetaka al generalno gledano uvek su bolji itemi od questova,mada uvek se moze otici u neku instancu i dobiti bolji item nego sto bi dobio od questa.

Back