morgyMS
Početnik
- Poruka
- 39
igrao sam titan quest,stigao do 3 acta na 3 tezini onda drug skinuo nekakav mod gde mozes da uzmes sve iteme pa vise nisam ni igrao.Igra je odlicna.Probajte Loke.nije losa samo dugo ucitava.(nije optimizovana)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko na celo pitanje da mi odgovori:???Silkroad...Voyage Century je previse komplikovana....
Imam nekoliko pitanja, pochetnichkih, poshto nikada prije nisam igrao MMORPG igrice, niti sam pokushao da ih instaliram... Kako se one ustvari igraju? Da li mora da se koristi internet:??? Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok:???
I josh, ako se budem odluchio da instaliram MMORPG igricu, koju bi mi od ove dvije vishe preporuchili:
SILKOARD ili VOYAGE CEUNTRY...
Nemojte me me pitati zashto bash ove dvije, molim vas...Imam svoje razloge...
![]()
Nemojte me me pitati zashto bash ove dvije, molim vas... Imam svoje razloge...Imam nekoliko pitanja, pochetnichkih, poshto nikada prije nisam igrao MMORPG igrice, niti sam pokushao da ih instaliram... Kako se one ustvari igraju? Da li mora da se koristi internet?? Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok??
I josh, ako se budem odluchio da instaliram MMORPG igricu, koju bi mi od ove dvije vishe preporuchili:
SILKOARD ili VOYAGE CEUNTRY...
Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok:???
E mixed kakav je taj 12 sky.....Sta da igram to ili voyage.....