najbolji MMORPG?

igrao sam titan quest,stigao do 3 acta na 3 tezini onda drug skinuo nekakav mod gde mozes da uzmes sve iteme pa vise nisam ni igrao.Igra je odlicna.Probajte Loke.nije losa samo dugo ucitava.(nije optimizovana)

www.true-don.com je jos jedna iz plejade mafijaskih on line igrica, ali je drugacija od svih ostalih, ima par specificnosti u samom nacinu igre koje je izdvajaju, tako da imate izvrsne sanse da pobedite ako znate da igrate cak i ako ne ulazete gomile novca. Igrica je prelezala sve "decije bolesti" uskoro ce stota runda (ide sigurno vec preko pola godine), nema bugova i ostalih gluposti, nema kocenja i pada servera...Jedina "mana" joj je mali broj igraca, ljudi koji su zabasali tu i ostaju iz runde u rundu, sasvim mala i na simpatican nacin izgradjena mikrosredina (puna klanja, uzavrelih strasti, psovki, pretnji, zabadanja noza u ledja haha ali i prijateljstva)...u svakom slucaju zavredjuje paznju, probajte mozda vam se i svidi ;)

Imam nekoliko pitanja, pochetnichkih, poshto nikada prije nisam igrao MMORPG igrice, niti sam pokushao da ih instaliram... Kako se one ustvari igraju? Da li mora da se koristi internet:??? Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok:???
I josh, ako se budem odluchio da instaliram MMORPG igricu, koju bi mi od ove dvije vishe preporuchili:
SILKOARD ili VOYAGE CEUNTRY...
Nemojte me me pitati zashto bash ove dvije, molim vas... :lol: Imam svoje razloge... :mrgreen:

Imam nekoliko pitanja, pochetnichkih, poshto nikada prije nisam igrao MMORPG igrice, niti sam pokushao da ih instaliram... Kako se one ustvari igraju? Da li mora da se koristi internet:??? Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok:???
I josh, ako se budem odluchio da instaliram MMORPG igricu, koju bi mi od ove dvije vishe preporuchili:
Nemojte me me pitati zashto bash ove dvije, molim vas... :lol: Imam svoje razloge... :mrgreen:

MMORPG znachi Massive MultiPlayer ONLINE Roleplaying Game ,
shto znachi da treba internet da bi se igrale.Igraju se sa svim ljudima
shirom zemlje.
Igraju se normalno napravish charactera izaberesh mu izgled, njegovu rasu , njegovu klasu(za ovo zavisi od igre) i
idesh radish questove(aka misije) ubijash mobove(aka creeps,chudovishta)
i tim putem dobijesh exp, i kad skupish dovoljno exp dobijesh lvl(aka level) :P
Ali sve zavisi od igre koje igrash , u nekoj igri ne mozhesh da birash klasu ,
ili u nekoj ne mozhesh da birash rasu i slic.
Izmedju SILKROAD , VOYAGE..
Jer sam ja MMO FREAK obozhavam da igram MMO igre, igrao sam obe ove igre.Napochetku mi je ishlo teshko igranje VOYAGE-a.Ali kasnije kad se uhodash u igru mnogo ti je zanimljivo,preporuchujem.
SILKROAD, igrao sam igru mnogo mi se svidela ima da se kupe mountovi(njih jashesh) i igra ima razne sposobnosti,ali naleteo sam na razne ERRORE, LAGOVE, Server stalno puca i slichno.

Preporuchujem VOYAGE.

Dobih vskakve odgovore sem najvaznijeg... :mrgreen:
Imam nekoliko pitanja, pochetnichkih, poshto nikada prije nisam igrao MMORPG igrice, niti sam pokushao da ih instaliram... Kako se one ustvari igraju? Da li mora da se koristi internet?? Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok??
Nemojte me me pitati zashto bash ove dvije, molim vas... Imam svoje razloge...
Ipak hvala na dosadashnjim odgovorima... :lol:
I josh da kazem, da sam se odluchio za Adventure Quest online... :mrgreen:

Ja imam ADSL i 10 GB mjesechnog protoka, pa me zanima, ukoliko se igrica igra na internetu, koliko ce mi to troshiti mjesechni protok:???

Sto se tice tog protoka to ti sve zavisi koliko igras,ali u principu ne trosi mnogo,bar su mi tako rekli,jer mi nemamo ovde odredjeni mesecni protok.Sve zavisi od toga koliko dugo igras..vremenski naravno.Imas valjda tamo da pogledas kad kliknes na onaj ekrancic od konekcije koliko si skinuo tj koliko ti je limita otislo,pa proceni na taj nacin.

Ljudi voyage century je keva!!!!Igra je mnogo laka neznam sto je markoca rekao da je komplikovana......Uso sam u guild balkanski pa su me oni uputili u igru za 5 min......Sad sam kupio neki brod koji **** kevu i imam skill u macevima 21 i neki plameni mac.......Sto se tice mora mnogo je dobro uradjeno......Mozete ulaziti u battlegroundove i pomagati svojim sunarodnicima.......Ja sam izabro grke jer mi se najvise svidjaju........Zanci svima ovu igru preporucujem......8-)8-)

Back