Najbolji ex ju igrac je Dzajic i zvanicno cini mi se
Posle njega u prvom redu bi mogli da stoje Dejo i Stojkovic Piksi
Onda negde u istom rangu Pedja mijatovic, Boban, Prosinecki, suker itd...Mozda za moj ukus Pedja i Prosinecki malo bolji , al to je subjektivno ...Susic takodje , eto njega zaboravih....
Posle bi mogli da redjamo mali milion igraca ....
Od novijih generacija Stankovic , Vidic , i Modric i Ivanovic imaju daleko najbolje i najrespektabilnije rezultate i karijere .
- - - - - - - - - -
Igrac kojeg sam ja najvise voleo da gledam je Dejo Savicevic , zbog talenta i neponovljivog driblinga , isto i Piksi dok nije stradalo koleno ...
Kasnije Ognjenovic je imao talenat da dostigne njihov nivo , ali eto niz raznih okolnosti i nista ...Mada i ono sto je odigrao u realu , iako malo , bilo je vrhunski ( bavio sam se tom tematikom oko njega i reala, ko se ne slaze neka pogleda neku njegovu utakmicu u realu , pa neka vidi njegovu dominaciju u tehnici naspram recimo jednog raula itd)...Ali nista nije uradio u odnosu na talenat
- - - - - - - - - -
A. od svih igraca ikada definitivno bih izabrao Ronalda (brazilca pre povrede) ...takav dribling , agilnost i brzinu u istom momentu i kombinaciju istog niko nikada nije imao , verovatno ni nece .