Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Najsimpaticniji su mi bili Makedonci koji su kolektivno svi navijali za klub u kojem igra Pandev :D

Tako smo mogli citati makedonske komentare "Forza Lazio, forza Pandev" pa posle toga "Forza Inter, forza Pandev" :hahaha:

Kako god, ovog lika oki-ja niko i ne uzima za ozbiljno, bar nas zabavlja...

Poslednja izmena od moderatora:
Kakve ti gluposti pises...:dash:

A nije gupost ovo sto on valja za Pandeva? Crno na belo sam mu dao dokaze za Kezmana i Stankovica. Prica o tom periodu non stop i bas za taj period ga pokopam i sad se uvatio za ovih 20 igraca a ovo na cemu je sam insistirao kulira. Ovo je stvarno smesno. Osim Stankovica i Kezmana jos dosta je tu bilo nasih igraca kojima Pandev nikad ni do kolena nije bio, pocevsi od Vidica prvo pa nadalje.
Pandev bi mozda ali mozda mogao da se uporedi Krasicem,Lanetom Jovanovicem ali veliko mozda

- - - - - - - - - -

I da idalje stojim iza toga za 20 fudbaera koji danas igraju. Tu naravno ne ubrajam Sulejmanija ali ubrajam Kolarova,Ljajica,mladog Aleksandra Mitrovica.

Pandev ne da nije legendaran kao sto ovaj smesni covek pise nego je najobicniji prosecni igrac koji u reprezentaciji Srbije ili Hrvatske ne bi ni dobio poziv

Ajde brate dosta sad yebo vas Pandev vise...nepreteruj kojih 20 igraca?jeste bezobrazluk porediti Pandeva i Vidica ali ima i ona prica ***** odbranu ako nemas napadaca...Jeste da je Pandev na najvisem nivou tj u Interu imo epizodnu ulogu i da je veci uticaj imo i jedan Stankovic od njega tako da su te price koje ovaj makedonac siri da je Pandev daleko bolji najbolji smesne...ali ti si brate 'usro i sefa i stanicu' sa svojom pricom...20 boljih igraca od pandeva...Pandev tih godina ne da bi igro za reprezentacije bivse Yuge i u onoj formi nego bi bio jedan od najboljih igraca...nije vrhunski top top igrac ali jako dobar...Za sve nase napadace iako nije tipican napadac je izmislio poziciju 9 koja nam fali od Save Milosevica...Mitrovic tek treba da se dokaze...Ljajic ima talenat al je nepouzdan igrac u pm...A sa asovima iz odbrane koji su nam glavni igraci smo se usrecili u pm igrali smo velikih takmicenja kolko i makedonija brate...

Poslednja izmena:
Handanovic vs Begovic sta mislite ko je bolji golman? Meni Handanovic...

Vidic vs Ivanovic ko vam je bolji i ko ce ostati upamcen kao veca legenda...Vidic je izrastao u legendu Junajteda i nosio kapitensku upadljivo je bio najboljii odbrambeni igrac tad na svetu...Dok Ivanovic je izrastao u neku legendu iz senke kad pogledas na prvu Vidic deluje bitniji za Manchester sto i realno mozda i jeste Bane nikad taj status nije uzivao kao Vidic u svetu fudbala ali brate kolko je puta resio velike utakmice za Chelzi deluje neverovatno kad se covek osvrne...pa se zapitas?

Dzeko ili Mandzukic ili (pandev hehehhe salim :D)

Poslednja izmena:
Ajde brate dosta sad yebo vas Pandev vise...nepreteruj kojih 20 igraca?jeste bezobrazluk porediti Pandeva i Vidica ali ima i ona prica ***** odbranu ako nemas napadaca...Jeste da je Pandev na najvisem nivou tj u Interu imo epizodnu ulogu i da je veci uticaj imo i jedan Stankovic od njega tako da su te price koje ovaj makedonac siri da je Pandev daleko bolji najbolji smesne...ali ti si brate 'usro i sefa i stanicu' sa svojom pricom...20 boljih igraca od pandeva...Pandev tih godina ne da bi igro za reprezentacije bivse Yuge i u onoj formi nego bi bio jedan od najboljih igraca...nije vrhunski top top igrac ali jako dobar...Za sve nase napadace iako nije tipican napadac je izmislio poziciju 9 koja nam fali od Save Milosevica...Mitrovic tek treba da se dokaze...Ljajic ima talenat al je nepouzdan igrac u pm...A sa asovima iz odbrane koji su nam glavni igraci smo se usrecili u pm igrali smo velikih takmicenja kolko i makedonija brate...

Nista nije tacno sto si napisao. Ovde niko ne prica o njihovim ulogama u reprezentaciji ja preziram Kolarova zato sto nece da igra za Srbiju ali je u klupskoj karijeri postigao daleko veci uspeh od Pandeva.

I sad ja da ti kazem ***** napadaca ako nemas odbranu

Sve si reko kad si napisao I JEDAN STANKOVIC kao da je neki nebitan igrac alooooooo zemljace Dejan Stankovic ! ! ! Njegova uloga u Interu nikad nije bila nebitna kao Kuzmanoviceva i Pandeova jer je Stankovic uvek bio jedan od glavnih igraca Intera ti ne znas sta pises budi realan malo

Ko mu je bre kriv sto mu je mala drzava i sto od za 25 godina imaju jednog igraca. Sta onda mi za ovih 25 godina treba tako da kujemo u zvezde nasih 100 igraca. Znaci ne pricam o repki nego o karijerama po klubovima
Isto ko federacija bosnjakistan velica Dzeka kao da je Pele. Doduse on jeste dobar igrac ali pandevv eeejjj Pandev je realno nivo Kuzmanovica i tu je kraj price
Na jednog tog njihovog ide 100 nasih igraca sa boljim kvalitetom pa nijednog od njih ne velicamo tako i ne glorifikujemo.

Nista nije tacno sto si napisao. Ovde niko ne prica o njihovim ulogama u reprezentaciji ja preziram Kolarova zato sto nece da igra za Srbiju ali je u klupskoj karijeri postigao daleko veci uspeh od Pandeva.

Sve si reko kad si napisao I JEDAN STANKOVIC kao da je neki nebitan igrac alooooooo zemljace Dejan Stankovic ! ! ! Njegova uloga u Interu nikad nije bila nebitna kao Kuzmanoviceva i Pandeova jer je Stankovic uvek bio jedan od glavnih igraca Intera ti ne znas sta pises budi realan malo

Ko mu je bre kriv sto mu je mala drzava i sto od za 25 godina imaju jednog igraca. Sta onda mi za ovih 25 godina treba tako da kujemo u zvezde nasih 100 igraca. Znaci ne pricam o repki nego o karijerama po klubovima
Isto ko federacija bosnjakistan velica Dzeka kao da je Pele. Doduse on jeste dobar igrac ali pandevv eeejjj Pandev je realno nivo Kuzmanovica i tu je kraj price

Samo me nervira kad tako velicaju jednog lika jer imaju tu potrebu da se dokazuju i preuvelicavaju jer su mala,netalentovana,vestacka nacija bez identiteta. Na jednog tog njihovog ide 100 nasih igraca sa boljim kvalitetom pa nijednog od njih ne velicamo tako i ne glorifikujemo.

Napiso sam 'i jedan Dejan Stankovic' iz razloga sto mi je kao klincu posle Perice bio idol...posle odlaska i Zvezde i prvih 10tak utakmica dok je bio sporedan igrac repke pokraj Piksija...otkad je uzo 10ku u reprezentaciji od tad je veliko razocarenje nama je bolje za reprezentaciju kud i kamo igro Predrag Djordjevic koji je 3 put manje ime...Stankovic je samo lelemudo prvo je glumio 10ku koju je samo u Zvezdi igro i nesto u Laciju kad su pali '***** za usi' u Italiji su od njega napravili trkaca ali trkaca koji je imo strast za igru i zelju koji grize i koji je imo inspiraciju da zvizdne bombu sa 30 metara u reprezentaciji ni senka toga...pa sam onda razmisljo i svatio da on mozda nema kvalitet da bude 10ka da bude 'taj' igrac mozda je kao klinac imo materijala za to ali se u i Italiji razvijo u drugom pravcu...mogu da se pomirim sa tim da nije imo znanje kvalitet da nosi ekipu...ali nisam mogo da se pomirim sa time kad vidim kako za Inter uklizava trci ispadne opet ukliza pocepa dres ajmo dalje krvari...a za reprezentaciju lelemuda gospodinu bilo ispod casti da trci za repku...i da glumi gospodina van terena 'dobar decko za primer' lazna legenda...AS serije A svakako legenda Serije A? pa zavisi iz kog ugla se gleda?...AS Srbije na terenu ne nikad! Legenda nemoj da se zajebavamo...

. Na jednog tog njihovog ide 100 nasih igraca sa boljim kvalitetom pa nijednog od njih ne velicamo tako i ne glorifikujemo.

Porediti Kuzmanovica je jadno, ali znas sta znaci jadno.

Op gledaj kako se lobuje golman :D

Nije sve u snazi, ni toliko u brzini, koliko o tehnici koju Makedonac poseduje!

Znam ja sta znaci jadno. A jadno je to sto ti smes da uporedis Pandeva sa jednim Dejanom Stankovicem a zapravo je nivo Kuzmanovica.

Sta sad ja treba da kacim golcine Stankovica sa 40 metara,Kolarova,polumakazice Matica, ili mozda Kezmanove golove kakve Pandev ne bi mogao da da ni protiv nekog treceligasa u BJRM ili od Pantelica golove.,,

Sinak sve sam ti argumentima predocio dokazima,sve je tu pise sad se lepo izvini sto si bio bezobrazan...

Eeej on kaze Pandev. Pa Jovetic i Vucinic su na primer svetski vrhuski igraci za tog Pandeva. Da ne pricam o nasim igracima

Ti bre da imate u BJRM sve igrace koje ima Srbija PA TI BI ONDA OVDE TVRDIO DA STE DALEKO NAJBOLJI NA SVETU ISPRED SVIH. Ali eto to je bukvalno isto znaci ja sad da kazem da je repka Srbia najjaca na svetu e to je isto ko sto si ti reko da je Pandev najbolji igrac sa ex yu ! ! ! ! ! ! !

- - - - - - - - - -

Napiso sam 'i jedan Dejan Stankovic' iz razloga sto mi je kao klincu posle Perice bio idol...posle odlaska i Zvezde i prvih 10tak utakmica dok je bio sporedan igrac repke pokraj Piksija...otkad je uzo 10ku u reprezentaciji od tad je veliko razocarenje nama je bolje za reprezentaciju kud i kamo igro Predrag Djordjevic koji je 3 put manje ime...Stankovic je samo lelemudo prvo je glumio 10ku koju je samo u Zvezdi igro i nesto u Laciju kad su pali '***** za usi' u Italiji su od njega napravili trkaca ali trkaca koji je imo strast za igru i zelju koji grize i koji je imo inspiraciju da zvizdne bombu sa 30 metara u reprezentaciji ni senka toga...pa sam onda razmisljo i svatio da on mozda nema kvalitet da bude 10ka da bude 'taj' igrac mozda je kao klinac imo materijala za to ali se u i Italiji razvijo u drugom pravcu...mogu da se pomirim sa tim da nije imo znanje kvalitet da nosi ekipu...ali nisam mogo da se pomirim sa time kad vidim kako za Inter uklizava trci ispadne opet ukliza pocepa dres ajmo dalje krvari...a za reprezentaciju lelemuda gospodinu bilo ispod casti da trci za repku...i da glumi gospodina van terena 'dobar decko za primer' lazna legenda...AS serije A svakako legenda Serije A? pa zavisi iz kog ugla se gleda?...AS Srbije na terenu ne nikad! Legenda nemoj da se zajebavamo...

Ti si upravo opisao Kolarova .

Ne znam sta si se istripovo Stankovic je najbolji lik a tvoj je problem sto svakog igraca gledas kroz repku.A ja vidis gledam u klubovima kako igraju jer sam navikao da 90 posto njih nece da da ni 10 posto za Srbiju.

Imam pitanje za tebe. Kada se gledaju samo partije u klubovima da li se par najboljih Stankovicevih sezona mogu porediti sa ovim sto Matic pruza poslednje 2,3 sezone i Modric poslednjih 4,5(ne racunam poslednju jer nije ni igrao) inace je i stariji Modric od Matica ali nebitno.

Da ti preformulisem dal smatras da je i Deki taj kalibar???

Ja cu odma da ti kazem da je po meni za dlaku ispred obojice?
I namerno ga poredim sa njima jer su ista pozicija

Ti ocito ne znas da citas, nisam ja rekao da je Pandev najbolji igrac ex-yu, daleko od toga.
Ali sam rekao da je najbolji u periodu 2006-2010.
Uporediti Pandeva i Stankovica je smesno, ocito pricas napamet i nisi odgledao nijednu utakmicu Pandeva.

goran-pandev-iz-lazija-prelazi-u-bayern-504x335-20070312-20101019003806-918.jpg

Goran-Pandev-2008_1764665.jpg

Nije ni između 2006-2010 bio najbolji. Recimo 2010. je Olić imao bolju sezonu od Pandeva.

Hmmmm, mozda ne kazem da nije ali gde je Olic 2006,2007 i kakva mu je statistika? U Rusiji koja je dosta slabija od italijanske lige. On je i napadac, dok je Pandev kretor igre takozvani SS koji igra iza napadaca, a ipak se nadavao golova.

_41706968_second_striker_416.gif

Poslednja izmena:
I ja pricam tebi o tom istom periodu koji si spomenuo 2006-2010.

Vi ste toliko nerealni i bezobrazni ti oki i ovaj agram. Pises oki nesto a sam znas da nije istina.

I ja odpocetka pricam da je smesno. Dao sam ti ciste argumente ako si zaboravio slucajno da je Stankovic daleko daleko za 2 klase u tom periodu bio bolji od Pandeva. I stvarno je smesno uporediti njih dvojicu.

A ovaj spominje Olica eej. A u tom istom periodu 2006-2010 ubedljivo ALI UBEDLJIVO najbolji igrac sa ex yu prostora je bio Vidic i to zna svaki laik a kamo ko prati fudbal.
Ajde sad vidim tog ko ce da provocira sad i da kaze da Vidic nije bio najbolji u tom periodu sa ex yu prostora????

A Pandev u tom periodu nije bio sigurno u 10 najboljih sa prostora ex yu dok je Olic vec mozda i bio

Ja sam napisao da je Olić 2010. imao bolju sezonu nego Pandev. Nisam napisao da je Olić bio najbolji exyu igrač od 2006 i 2010. Mislim koliko teško može biti shvatiti tako jednostavan post. I ne znam što je u tom postu bezobrazno. Ako imaš neke argumente osim " ja tvrdim" i "ti pišeš gluposti", molim te da mi ih predočiš. I volio bi vidjeti listu od 20 aktualnih srpskih igrača koji su bolji nego je Pandev ikad bio. Može i 10 za početak.

Jeste videli onu vest Ognjen Vranjes na bicepsu istetoviro granice RS...ovu u federaciji ispizdili linch znaci ludnica...Sto je najjace on cojek sad mrtav ladan prekrijrje tu tetovazu nekim satom i prica kako je to i mislio da istetovira...

RS je medjunarodno priznat entitet koji su i sami Bosnjaci priznali

Najbolji ex ju igrac je Dzajic i zvanicno cini mi se
Posle njega u prvom redu bi mogli da stoje Dejo i Stojkovic Piksi
Onda negde u istom rangu Pedja mijatovic, Boban, Prosinecki, suker itd...Mozda za moj ukus Pedja i Prosinecki malo bolji , al to je subjektivno ...Susic takodje , eto njega zaboravih....
Posle bi mogli da redjamo mali milion igraca ....

Od novijih generacija Stankovic , Vidic , i Modric i Ivanovic imaju daleko najbolje i najrespektabilnije rezultate i karijere .

- - - - - - - - - -

Igrac kojeg sam ja najvise voleo da gledam je Dejo Savicevic , zbog talenta i neponovljivog driblinga , isto i Piksi dok nije stradalo koleno ...

Kasnije Ognjenovic je imao talenat da dostigne njihov nivo , ali eto niz raznih okolnosti i nista ...Mada i ono sto je odigrao u realu , iako malo , bilo je vrhunski ( bavio sam se tom tematikom oko njega i reala, ko se ne slaze neka pogleda neku njegovu utakmicu u realu , pa neka vidi njegovu dominaciju u tehnici naspram recimo jednog raula itd)...Ali nista nije uradio u odnosu na talenat

- - - - - - - - - -

A. od svih igraca ikada definitivno bih izabrao Ronalda (brazilca pre povrede) ...takav dribling , agilnost i brzinu u istom momentu i kombinaciju istog niko nikada nije imao , verovatno ni nece .

Najbolji ex ju igrac je Dzajic i zvanicno cini mi se
Posle njega u prvom redu bi mogli da stoje Dejo i Stojkovic Piksi
Onda negde u istom rangu Pedja mijatovic, Boban, Prosinecki, suker itd...Mozda za moj ukus Pedja i Prosinecki malo bolji , al to je subjektivno ...Susic takodje , eto njega zaboravih....
Posle bi mogli da redjamo mali milion igraca ....

Od novijih generacija Stankovic , Vidic , i Modric i Ivanovic imaju daleko najbolje i najrespektabilnije rezultate i karijere .

- - - - - - - - - -

Igrac kojeg sam ja najvise voleo da gledam je Dejo Savicevic , zbog talenta i neponovljivog driblinga , isto i Piksi dok nije stradalo koleno ...

Kasnije Ognjenovic je imao talenat da dostigne njihov nivo , ali eto niz raznih okolnosti i nista ...Mada i ono sto je odigrao u realu , iako malo , bilo je vrhunski ( bavio sam se tom tematikom oko njega i reala, ko se ne slaze neka pogleda neku njegovu utakmicu u realu , pa neka vidi njegovu dominaciju u tehnici naspram recimo jednog raula itd)...Ali nista nije uradio u odnosu na talenat

- - - - - - - - - -

A. od svih igraca ikada definitivno bih izabrao Ronalda (brazilca pre povrede) ...takav dribling , agilnost i brzinu u istom momentu i kombinaciju istog niko nikada nije imao , verovatno ni nece .

Perica nikad prezaljeni trebo je da obelezi eru izmedju Zidana i Ronaldinja...:D posto su Ronalda povrede osakatile idalje je bio je jedan od najboljih ali posle povrede nikad nije bio isti...

Back