Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

jesi ti uopste gledao nekad decka? najbolji fudbaler najbolje omladinske reprezentacije u Evropi

drugo je sto si ti nacionalno pristrasan i veoma navijacki ostrascen pa ti je tesko da priznas da decko obecava jer je Srbin

a ovo ti nije prvi put da slico reagujes

Gledao sam ga par puta u Partizanu, omladinske reprezentacije ne pratim, osim naravno u-21 Reprezentacije BiH ali tu su ipak svi seniori.

Vec sam napisao na ovaj temi da bit omladinskih kategorija nije osvajati trofeje nego stvarati igrace i najbolja je skola ona koja izbaci najvise dobrih igraca, a ne ona koja ima trofeje, a vecina tih igraci jedva i da se na vrhuncu karijere mogu i nazvati profesionalcima.

bitno da su ti usta puna hvale za Alena Halilovica... zasto me ne cudi

Taj mali pod hitno mora u medijsku sjenu. Prije se čekao neki njegov dobar potez za pljesak, sada svi jedva čekaju loš za zvižduk.
Taj njegov dječji nogomet "ko doda loptu ped.er" nikud ne vodi.

Ozbiljno poradit na psiho-fizičkoj spremi.

Štimac ga opet zvao u repku. Nemrem ocijenit jel mu to dobro ili nije. Kažu da je bahat. Nas najviše boli kaj nam baš takav tip igrača nužno fali u repki, jer bi onda svi najbolji igrači mogli i pozicijski i taktički igrati slično kao u klubovima. Ovako nešto dr.kamo sa dvije špice, bez krila pa neka uvlačenjka u sredinu, davljenje lopte, svaštanešto....al yebi ga nemoš na silu....

Inače priča mi žena od Delačovog brata, inače Slavonka, da je bila na tekmi sa Bursom u Novom Sadu. Oduševljena, kaže da se osjećala ko kod kuće:lol:

jesi ti uopste gledao nekad decka? najbolji fudbaler najbolje omladinske reprezentacije u Evropi

drugo je sto si ti nacionalno pristrasan i veoma navijacki ostrascen pa ti je tesko da priznas da decko obecava jer je Srbin

a ovo ti nije prvi put da slico reagujes

Ma pusti ga, uvek ce Kemo naci nekakav glup izgovor

Ono sto je sigurno - mi U SRBIJI imamo buduce igrace za reprezentaciju

Sa druge strane, Kemova BIH ce i dalje da luta po svetu moleci svakog na kolenim da igra za BIH :hahaha:

Plizzzz Alene, plizzzzz igraj za nasu BIH :D

Mitrovic ne da odskace od svih igraca na ovim prostorima, nego je ta dominacija nevidjena. Lik moze zubima da nosi bilo koga, a ima samo 18 godina

Sa druge strane, Kemova BIH ce i dalje da luta po svetu moleci svakog na kolenim da igra za BIH :hahaha:

Mitrovic ne da odskace od svih igraca na ovim prostorima, nego je ta dominacija nevidjena. Lik moze zubima da nosi bilo koga, a ima samo 18 godina

Nemoj da preterujemo. Ipak pričamo o fudbalu a ne potezanju konopa. PŠogotovu što je na omladinskom uzrastu mnogolakše nekome da ostvari fizičku nadmoć nego što je to kasnije kad uđe u kategoriju gde su svi jaki.

Nikog mi ne molimo nego oni mole, a uskoro dolaze neki novi Reprezentativci. :ok:
I vi imate pravo zvati koga hocete samo pitanje je hoce li oni igrati ili da budem precizniji, hoceli htjeti uciti pjevati himnu.

Da da jak je, ozlijedjuju ga vlastiti suigraci.

Nikog mi ne molimo nego oni mole

OSLOBODJENJE.jpg

- - - - - - - - - -

Da da jak je, ozlijedjuju ga vlastiti suigraci.

naravno da je povredjen, razbio mu glavu covece... kakve to veze ima sa snagom?

mislis zbog toga sto ce se BiH prvi put plasirati na nekom prvenstvu, a Srbija ne?

vi ste u ovom zrebu samo imali ogromne srece, pa vam zato ide dobro... ne znam jeste li uopste dobili neku jacu reprezentaciju od osamostaljenja? o skorijem vremenu necu ni da pricam

uostalom Srbija vam nije uzela ni jednog jedinog fudbalera

mislis zbog toga sto ce se BiH prvi put plasirati na nekom prvenstvu, a Srbija ne?
Ne, nego zbog toga sto smo u ogromnoj ekspanziji.
Ne treba ni govoriti da poslije rata nismo imali nista i da su svi igraci odbijali igrati za BiH pa smo bili na nivou Litvanije, Estonije i Latvije, a sada bi te Reprezentacije kod kuce prije utakmice vrlo rado upisali rezultat 0:3 jer znaju da ce vise izgubiti.

vi ste u ovom zrebu samo imali ogromne srece
Mi imali srece?
Dobili top 8 Evropsku Reprezentaciju u grupu, i jos jednu Repku sa SP, a sta ste vi dobili u grupi? samo jednu Reprezentaciju koja je bila na SP.

, pa vam zato ide dobro... ne znam jeste li uopste dobili neku jacu reprezentaciju od osamostaljenja? o skorijem vremenu necu ni da pricam
Uspjesi se postizu na malim Repkama.

ti se sigurno zaebavas... evo vama Hrvatska i Belgija, dajte nama Grcku i Slovacku... jos dobili Letoniju i Lihtenstajn i sta tu ima tesko?

tek na SP kad vam zapadne neka Spanija li Nemacka, neki brzi Afrikanci ili ludi Juznoamerikanci, onda cemo videti gde ste zapravo

Objerucke bi prihvatili Belgiju, ionako smo ih nabili prije par kvalifikacija, bilo 2:4.
Inace, Grcka je igrala sa Hrvatskom prosle kvale i odigrali su bez poraza.
oni ne da rijetko kiksaju, nego nikad ni ne kiksaju.
U ovim kvalifikacijama su samo protiv nas izgubili ostalo sve rutinski dobijaju.

Mi da smo igrali ovako prosle kvalifikacije, Francuska bi nam bila za ledjima, ali ******, kiksali smo protiv slabijih.

Hahahhahaha Auuu jel tolko boli sto je Srbin...ccc e 'braco nasa' Mitrovic je protip modernog napadaca na derbiju je napravio smejuru od nas kad ga ja kao cigan tolko cenim trebate znati kolko je sati...Ovaj Kemo se smejo i Maticu i prico kako je nebiran igrac al ga Portugalci proglase za najboljeg u ligi al oni nemaju pojma ja mislim da su bolji Pjanic i Halilovic...Inace pukni od muke smej se od muke doh imas vremena dok ne upoznas srpskog Adriana

Back