Najbolji Call of Duty za pc?

• Začetnik teme Začetnik teme *JV*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Najbolji CoD za pc?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
cod4 je ok, grafika je ekstra,efekti i sve ostalo, ali sama prica je smor, kao "amerikanci" moraju da spasu svjet od pokvarenih rusa, to je bas istrajalo, igrao sam ga, i presao, bas malo misija ima, to je najveca mana (pored one sa rusima)..da su napravili samo da ides kroz irak pa hajde, to je malo novija tema da su iracani zloce a amerikacni andjeli....

Najbolji je cod2, bar po meni...
a i nisu trebali da se skinu sa 2 svjetskog rata, previse su rano to uradili, trebalo je ovaj cod4 da bude 2 svejtski rat, i tek onda da naprave nesto ovako moderno...ovako im odose teme za sledece nastavke :)

cod4 je ok, grafika je ekstra,efekti i sve ostalo, ali sama prica je smor, kao "amerikanci" moraju da spasu svjet od pokvarenih rusa, to je bas istrajalo, igrao sam ga, i presao, bas malo misija ima, to je najveca mana (pored one sa rusima)..da su napravili samo da ides kroz irak pa hajde, to je malo novija tema da su iracani zloce a amerikacni andjeli....

Najbolji je cod2, bar po meni...
a i nisu trebali da se skinu sa 2 svjetskog rata, previse su rano to uradili, trebalo je ovaj cod4 da bude 2 svejtski rat, i tek onda da naprave nesto ovako moderno...ovako im odose teme za sledece nastavke :)

апсолутно се слажем за све овде написано

Prvi deo je legenda, jos uvek ga ponekad igram, ima najbolju pricu, glas ide njemu...
United offensive je isto xtra, mada mi se kampanja nije toliko svidela...
Dvojka je vec pocela da smara...
Trojka (PS2) je bila pravo osvezenje, i nju sam puno igrao...
Probao sam cetvorku, nije losa, ali ipak je izgubilo svoju car, svaka druga fps igra ima slicnu tematiku kao ona... nisu trebali da predju na moderno doba...

chush losha pricha... 999999 puta sam se najezhio i od efekata i od priche i svega... pogotovo kad sam spasavao onu ribu iz helikoptera koji je pao... dobio sam neku snagu pobio sam one degene ko misheve... i onda PUF! nuklearka :shock:

@ alex777
jao brate, sad se sjetih nje, e imam sony keca i syphon filtera, prvi i trecio dio..onaj treci sam nekako prosao, bas sam se bio namucio, al je igrica odlicna, jes da grafika za danas nije nesto, al prije 4-6 godina kada sam je igrao, bila je ekstra, kao citava prica i sve..

Prvi deo je legenda, jos uvek ga ponekad igram, ima najbolju pricu, glas ide njemu...
United offensive je isto xtra, mada mi se kampanja nije toliko svidela...
Dvojka je vec pocela da smara...
Trojka (PS2) je bila pravo osvezenje, i nju sam puno igrao...
Probao sam cetvorku, nije losa, ali ipak je izgubilo svoju car, svaka druga fps igra ima slicnu tematiku kao ona... nisu trebali da predju na moderno doba...

мене напроотив није, она кампања у пустињи је право освежење

@ alex777
jao brate, sad se sjetih nje, e imam sony keca i syphon filtera, prvi i trecio dio..onaj treci sam nekako prosao, bas sam se bio namucio, al je igrica odlicna, jes da grafika za danas nije nesto, al prije 4-6 godina kada sam je igrao, bila je ekstra, kao citava prica i sve..
hehe... nemas najbolji deo, drugi ^^ Mada je i ovaj Logan's Shadow (2007) isto cool...
@ tema - Sto se tice Call of duty 2, jeste dobra, ali nije me dovoljno zainteresovala da bih je igrao...

Back