Shadow Wizard
Obećava
- Poruka
- 51
Glasao sam za CoD 4 zbog izuzetnog multiplayer-a i grafike, ali što se tiče singleplayer-a dvojka je mnogo bolja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasao sam za CoD 4 zbog izuzetnog multiplayer-a i grafike, ali što se tiče singleplayer-a dvojka je mnogo bolja.
bozhe sachuvaj... pa glas bi trebalo da daju samo oni koji su igrali sve delove
OhMyGod...

a zamisli da odigra jedan a glasa za drugi![]()

3. овај последњи део, модерн ворфер, што се тиче графике и осећаја у игрици од 1 до 10 по мени добија 11, једино што ми се не свиђа је то што изузетно кратко траје и не свиђа ми се прича у игрици.....

Ja sam glasao za COD4. Po meni,COD4 ima ubedljivo najbolju grafiku i dok igras,imas osecaj kao da si ti na bojistu.Jeina mana je to sto se radnja ne obavlja vuse u drugom svetskom ratu.
ja hiljaditi put kazhem imam CoD4 otkad je izashao i NIJEDNOM nisam upalio SinglePlayer!!! mada planiram da ga obrnem kad zavrshim Crysis!!! :-D
ops: giga rama i 7600GS (mada i dok sam imao 6800XT je ishlo OK)... do sredine igre je ishlo lepo a kasnije (kasnije se sve zaledi, celo ostrvo) je igra zahtevnija
tu framerate opada dosta :sad: