Najbolji Call of Duty za pc?

• Začetnik teme Začetnik teme *JV*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Najbolji CoD za pc?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
ја сам гласао за двојку јер
1. кец иако има доста мисија (мислим 32) некако су ми "сморене", у двојци је као освежење дошла она кампања у пустињи
2. она експантија за кеца не знам али ми се није свидела
3. овај последњи део, модерн ворфер, што се тиче графике и осећаја у игрици од 1 до 10 по мени добија 11, једино што ми се не свиђа је то што изузетно кратко траје и не свиђа ми се прича у игрици.....

неко рече да му је глупо што се своди све на пуцај и трчи, мени је то баш екстра, ако се ја заштекам негде и скидам их јдног по једног то убија атмосферу у игрици овако морам да журим пазим, мислим да знате на шта мислим....

3. овај последњи део, модерн ворфер, што се тиче графике и осећаја у игрици од 1 до 10 по мени добија 11, једино што ми се не свиђа је то што изузетно кратко траје и не свиђа ми се прича у игрици.....

ja hiljaditi put kazhem imam CoD4 otkad je izashao i NIJEDNOM nisam upalio SinglePlayer!!! mada planiram da ga obrnem kad zavrshim Crysis!!! :-D

Ja sam glasao za COD4. Po meni,COD4 ima ubedljivo najbolju grafiku i dok igras,imas osecaj kao da si ti na bojistu.Jeina mana je to sto se radnja ne obavlja vuse u drugom svetskom ratu.

то и није баш нека мана, само ми је прича много глупа у игрици... а то за осећај да си на бојишту то су у поптпуности у праву

09a59acb44.jpg

necu vishe nishta da kazhem :|

meni je najbolji united offensive. Strava je osecaj u igri, pogotovo Ruska kampanja. I dvojka je dobra. Dugo sam se dvoumio, i na kraju ode za united offensive.
Sto se tice II svetskog rata, mislim da je bolje da je ostalo na tome jer ima mnogo dobrih bitaka da se odradi. Inace, COD je jedina igra u kojoj imas pravi front na kome se ratuje. Neko je spomenuo da su mu dosadile igre o II sneskom ratu... Pa ne mora da se igra. Nije tesko igrati nesto drugo. Inace, II svetski rat je ovde najrealnije prikazan, samo da su jos ubacili da granata moze da otkine ruku, nogu...

Back