- Poruka
- 548
Domaci JUZNI VETAR
Strani SOUTH WIND
Medjunarodni JUZNI VETAR
Strani SOUTH WIND
Medjunarodni JUZNI VETAR

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Led Zeppelin po mom mišljenju... Nisam neki ljubitelj, a li da jesu legendarni - jesu... Onda dolaze Beatlesi, Rollingstonesi, Black Sabbath, AC/DC itd...
Mislim da su Beatles-i najveci bend ikada, ne slusham ih, i ne volim ih neshto narochito, ali ne bi trebalo da budemo pristrasni shto se ovoga tiche (ovo se odnosi na odgovore koji pominju blind guardian, slipknot, morbid angel, acid bath, itd, itd, mislim gluposti). Iza Beatles-a bi trebalo da idu bendovi kao shto su Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, Queen, Led Zeppelin itd...Mislim, to su bendovi koji su stvarali istoriju muzike, i ne mogu u isti kosh sa njima da se stave "neki" Nightwish, Tool, i ostala bagra...Ipak tema ne glasi "Vash omiljeni bend"...
pojma ti nemas decko... kakve veze ima stvaranje istorije sa najboljim bendom, pa sta ako su neki bendovi obelezili neko vreme, to ne znaci da ne postoji ni jedan bend mladji od 30god. koji moze da ih premasi.. najbolji bend podrazumeva savrsen spoj zvuka i texta.. tako da, nemoj da sudis necemu sto nikad nisi ni cuo...
Vlado mozes i prirucnik nama neukima da napises

pojma ti nemas decko... kakve veze ima stvaranje istorije sa najboljim bendom, pa sta ako su neki bendovi obelezili neko vreme, to ne znaci da ne postoji ni jedan bend mladji od 30god. koji moze da ih premasi.. najbolji bend podrazumeva savrsen spoj zvuka i texta.. tako da, nemoj da sudis necemu sto nikad nisi ni cuo...
Ti beshe napisa da je Tool najbolji?? Pa nema shta da prichamo vishe.
P.S. Chuo sam ja vishe od Tool-a nego shto ti imash...
Znaci SOAD![]()

Znaci SOAD![]()
Ja bi rekao da ti nemas pojma.Postoji nesto sto se zove kult,i kao takvi ti bendovi su obelezili jednu eru u razvoju muzike.Oni ce se slusati i za 100 godina,dok ce gomila danasnjih dobrih bendova samo uci i izaci kroz usi slusaocima.
A ti Vlado moras da povuces paralelu.Postoji nesto sto se zove objektivnost u muzici.Ti ako ne slusas death metal ne znaci da Morbid Angel nije dobar bend,stavise oni su u toj ekipi koja je bas u razvoju death metala bila prisutna i uticala na mnoge danasnje bendove,i na mnoge ce da utice.
Mayhem je izvrsio najveci uticaj na razvoj black metala,svaki pravac ima svog predstavnika a vidim ti se uhvatio iskljucivo za ono sto ti slusas,onda me ne cudi tvoja subjektivnost koja probija granice.
), ali ne moram zato da ih proglasim najboljima !!!!ponavljas isto sto i ovaj..... to bi mozda bilo tacno da se recimo radi o najuticajnijem bendu, a ne najboljem... ne postoji prostiji nacin da se objasn, al ne kapirate...Ja bi rekao da ti nemas pojma.Postoji nesto sto se zove kult,i kao takvi ti bendovi su obelezili jednu eru u razvoju muzike.Oni ce se slusati i za 100 godina,dok ce gomila danasnjih dobrih bendova samo uci i izaci kroz usi slusaocima.
ponavljas isto sto i ovaj..... to bi mozda bilo tacno da se recimo radi o najuticajnijem bendu, a ne najboljem... ne postoji prostiji nacin da se objasn, al ne kapirate...
ponavljas isto sto i ovaj..... to bi mozda bilo tacno da se recimo radi o najuticajnijem bendu, a ne najboljem... ne postoji prostiji nacin da se objasn, al ne kapirate...
Nisam ja ni rekao da su najbolji.Ja Mayhem organski ne podnosim jer je doslovno krs,oranje betona produkcija ali njihov uticaj ne moze da se ospori.Na to sam mislio.
Upravo si ti onaj kome ne moze da se objasni. Jer, "najbolji" jedino i moze da se shvati kao "najuticajniji", jer otvarach ove teme drugachije nije naglasio. I kao shto sam vec rekao tema se ne zove "vash omiljeni bend" !!!!
pa znam da si to mislioali ovde se ne radi o najuticajnijem nego o najboljem, a po meni tu ima velike razlike...
pr. recimo Sex Pistolsi su verovatno jedan od najuticajnih punk bendova, ali ih to sigurno ne cini najboljim punk bendom...
E sad vec govorimo argumentovano i razumno. Mada, ja govorim o uticaju na razvoj muzike, ne o uticaju na muzichku publiku (tipa, da li ce neko da seche vene zbog benda ili ne, itd). A na muzichki razvoj mogu da utichu samo najbolji bendovi.