Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Zna se
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Instalirala sam AVG Free 8.0 i aktivirala skeniranje celog racunara. Pronasao je 3 razlicita virusa, a 14 zarazenih fajlova. Virusi koje je pronasao su: Win32/PolyCrypt, HTML/Framer. AK i JS/Psyme. Sva tri se nalaze na lokaciji C/Documents and settings/Local settings/Teporary Internet files. Problem je sto, kada udjem u Documents and settings, ne postoji folder Local settings. Gde to moze da bude smesteno, i koliko su opasni ovi virusi? Da li je dovoljno baciti ih u karantin, ukoliko nece da se obrisu?
Instalirala sam AVG Free 8.0 i aktivirala skeniranje celog racunara. Pronasao je 3 razlicita virusa, a 14 zarazenih fajlova. Virusi koje je pronasao su: Win32/PolyCrypt, HTML/Framer. AK i JS/Psyme. Sva tri se nalaze na lokaciji C/Documents and settings/Local settings/Teporary Internet files. Problem je sto, kada udjem u Documents and settings, ne postoji folder Local settings. Gde to moze da bude smesteno, i koliko su opasni ovi virusi? Da li je dovoljno baciti ih u karantin, ukoliko nece da se obrisu?
Sve pohvale za Spyware Terminator-a.
Pronasao je i odstranio nekoliko nezeljenih procesa koja nisam mogao da izbacim ni Hi Jack tool-ovima niti raznoraznim anti virusima i anti spyware programima.
Jednostavno instalirao update-ovao i problem resen.
Samo ga ne preporucujem svima zbog toga sto je malo komplikovan za podesavanje, jer je moj prijatelj na zalost upropastio ceo windows, jer je cekirao neke opcije koje nije smeo.
Sve u svemu opasan programcic + besplatan+real time zasita i meni uz nod32 odlicno obavlja posao.
Ni sam djavo ne moze da prodje u computer![]()
Po vašim savetima skinuo sam AVG 8.0 Free i instalisao.
Neko je pomenuo da je brz. Meni je (Intel Celeron(R) CPU 2.40 MHz 2.39 MHz, 1 GB RAM) scenirao flešku 2 GB čitavih 20 min, a 10 GB hard diska preko 2 h, pa sam ga prekinuo. Meni to ne izgleda brzo, pa molim savet.
Po završenoj instalaciji AVG automatski je startovao Update, međutim, kao da nije mogao da uspostavi konekciju i ja am canlelovao Update. Pokušao sam Update kasnije, nekoliko puta i opet neuspešno - ne može da uspostavi konekciju iako mi internet normalno radi.
Tako sada imam:
Anti virus: Data bases is outdated
Anti Spyware: Data bases is outdated
Update Menager: Update was canceled
Zna li ko u čemu je problem i kako ga rešiti?
ali cuj meni eset do sada jako dobro obavlja posao i uopste nemam na njega primedbe,sve mi u korenu seceali kad bi nesto morao odabrati sigurno kaspersky ne bi ne svidja mi se previse je zahtevan.bez uvrede
Kakav je anti virus Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 i cemu sluzi Spybot-Search and Destroy 1.3 (sta sa njim radit i kako) hoce li mi neko objasnit kako podesit i jedan i drugi i kako raditi (update,skeniranje itd.)
nijedan ti nije antivirus,znaci ne pruza ti real-aktivnu zastitu,znaci oni su ti samo kao drugi par ociju spybot ti je antispyware program i jako je dobar,instaliraj ga,dobar je,podesavanja nisu teska samo prati instrukcije,ad-aware ti je za crve i tako te male gamadi njih dvojica su dobri u kombinaciji(znaci instaliraj obadva)i skeniraj citav sistem da budes siguran imas li kakavih napasti.