- Poruka
- 27.323
Obavezno.Nisam jela sladoled, probaću prvom prilikom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno.Nisam jela sladoled, probaću prvom prilikom!
Još gore.U kojem si djelu Mirijeva? Kod pijace?
Za taj deo me vežu baš lepe uspomene, jedna Maja i turbulentna veza koja je prerasla u ozbiljno prijateljevanje.Jedino što je stvarno lepo – Dorćol na Dunavu, oko 25. maja i onih zgrada.
Mnogo lep kraj ali mnogo loši ljudi.Za taj deo me vežu baš lepe uspomene, jedna Maja i turbulentna veza koja je prerasla u ozbiljno prijateljevanje.
A i Dunav je tu ozbiljan šmeker
Pogledajte prilog 1790585
Pogledajte prilog 1790586
Loših ljudi ima svuda, ali ima i dobrih. Zavisi šta tražiš.Mnogo lep kraj ali mnogo loši ljudi.
Ceo život tražim dobre a pronalazim loše, egoisti, lenjivci, pušači, alkosi, pijanci...Loših ljudi ima svuda, ali ima i dobrih. Zavisi šta tražiš.
SkromnoStari grad centar![]()
Beograd nikad nije bio ružniji grad. A sve to na nikad lepšem mestu. Kao što je jedan rekao: “Nikad ružniji grad na nikad lepšem mestu.”
Zemun je najlepši kad trpa radikalčinePoželeo sam da živim u Zemunu letos kad su blokirali glavnu ulicu i izdali svoj ''sošpa''.
Imate Sunce market.U centru grada nema, ali ima u naselju Vojvode Vlahovića, u delu koji pripada Zvezdari.
Previše, previše je mirno u mojoj ulici. U devet, deset uveče svi spavaju. Prolaze samo automobili komšija i automobili kada nam dođu gosti.
U naselju žive mladi bračni parovi sa decom i penzioneri.
Nemamo bankomate, nemamo ni veliki Maksi..ali i bankomat i Maksi su relativno blizu.
Dobra ruta. Ja malo nize od Cvetka od Lipovog Lada do Taša.Kako kome...
meni je vrh kada prošetam od Cvetkove pijace bulevarom do Taša i usput svratim do Bombaja na kesten pire , limunadu a i šire..... .
Mada poslednjih 10 god sam na NBGu navikavam se lagano....![]()
Stanovala sam u Ravaničkoj par godina, mnogo volim taj kraj. Kornjača mi je bila omiljeno mesto za kafu i žito sa šlagom.Dobra ruta. Ja malo nize od Cvetka od Lipovog Lada do Taša.
Surčin definitivno.
Obrenovac i Sopot su isto OK.
Онда ДедињеNarod je rekao svoje.
Dedinje su uvijek odličan izbor.Онда Дедиње
Ок, сад си сетио да си хрват па си споменуо ЗагребDedinje su uvijek odličan izbor.
Kao Pantovčak i Tuškanac u Zagrebu
Jeste taj predeo gore poseban. Budi neku setu. Prošetam tuda, s vremena na vreme, kad se iskombinujem i dogovorim sam sa sobom. Od Slavije, Bulevarom oslobođenja, izađem na Banjicu, pa Crnotravskom, pored VMA, pa Neznanog junaka i spustim se Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića. Napravim jedan krug, otprilike. Inače volim da šetam, pa kombinujem kuda ću da idem, kad imam vremena.Od svih ulica i dalje najviše volim da šetam Bulevarom JNA. Još kad onda produžim uzbrdo pored Partizanovog stadiona pa Bulevarom mira do Muzeja Jugoslavije... na momenat se stvarno osetim živim.