Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.464
Нови Београд, дефинитивно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je sve tu?Najbolje je ziveti u centru, jer je sve tu i ne mora se koristiti prevoz.
Meni se sviđaju delovi Zemuna koji nisu ravni. Prijatnije i leti i zimi.Bio sam jednom u Mirijevu da gledamo neki stan.. brdovito je i uske ulice.. sad ne znam koji je to tačno deo..
zato mi je Zemun super.. sve ravno i ok za vožnju... odmah pored autoputa
Ne znam dobro Mirijevo, ali neki delovi su mi ok. Bio sam kod nekih prijatelja koji su tu živeli, okolina Mihaila Bulgakova.Mirijevo je uglavnom brdovito, ali ima i lepih delova. Matice srpske, Koste Nađa, Rableova.
Meni se na primer sviđa Golf naselje i onaj deo iznad bazena na Košutnjaku.Gde su kuće. Ono je TOP.
A šta je sve tu?
Pekara - Menjačnica - Apoteka - Magaza ti je na svakom ćošku
I ajd kad ti je sve to tu gde ti se u centru nalazi opština Žarkovo da se završe papiri? Jel u Nušićevoj,?
A šta imaš od Knez Mihailove? Stampedo seljane i džeparošeMuzeji, pozorista, Kalemegdan, reke, knez Mihailova, izlozbe, koncerti, lepota i tradicija grada...porediti centar Beograda sa Zarkovom je neumesno...
Kod Fontane, pa prema Zemunu. Tu mi je ok. Bul. Mihajla Pupina, celom dužinom i delovi Bul. Nikole tesle, pogotovo.Нови Београд, дефинитивно
Да.Kod Fontane, pa prema Zemunu. Tu mi je ok. Bul. Mihajla Pupina, celom dužinom i delovi Bul. Nikole tesle, pogotovo.
Tu sam živeo do pre godinu dana. Preselili smo se na Petlovo brdo i preporodili se. Mir, tišina, relativno čist vazduh, sa terase puca pogled na Straževicu i Avalu, šumarak breza, ginka i borova ispred zgrade, kulturni i pristojni ljudi, mnogo kućica za lokalne pse i mačke koje ljudi hrane, tri supermarketa, dve trafike 0-24 i tri male str u krugu od 500 metara...fenomenalno.Zemun kod keja?![]()
Zaboravio si Glogonjski rit.Jabucki Rit, Vrbovsko, Dunavac... ili neko drugo sovhoz ex-PKB naselje.
Bus jednom na sat vremena, toliko do civilizacije, ima samo jedna prodavnica ispred koje se cuga pivo iz flase, te komarci u velikim kolicinama. Vreme kao da je stalo nekada davno.
Rešenje je da se vama sa periferije zabrani ulazak sa krš automobilima u krug dvojke... али се зато уредно јављаш да о томе извештаваш
И остајеш у центру, нигде не мрдаш.
Rodjen u SD, ne živim u SrbijiA u kom si ti gradu? Ne slazem se sa tobom, meni je jedan od lepsih...a kad zadjem po drugim gradovima u Srbiji, 95% njih su sacuvaj me Boze nakaznosti, Banglades najobicniji...
Pogledajte prilog 1790345
Ima samo manje ružnih i više ružnih delova grada. I ono Dedinje je zbrka svega a najviše kičaMeni su najbolji Lion, Neimar i Zemun blizu Dunava..
ali ima još dosta ok delova grada.
I Kovilovo (koje je u sustini najbolja solucija od svega, jer je od svih naselja najblize Borci/centru)Zaboravio si Glogonjski rit.
U kojem si djelu Mirijeva? Kod pijace?Zavisi koji deo. Nije sve isto. Mada ni ja ne volim buku i gužvu. Sad gde sam, zadovoljan sam po tom pitanju.
Nema mirnih ulica u centru bg, stravično je zagađenje.
Nisam ni ja nego ajd da ne ispadne da je Beograd najružnijiNisam bio u Tirani ali verujem na reč![]()
nisi ti zemun video ni na sliciZemun po meni..sve je ravno i lepo..
A vi poljoprivredni penzioneri sa svojim krsevima, sta cemo s vama?Rešenje je da se vama sa periferije zabrani ulazak sa krš automobilima u krug dvojke![]()