- Poruka
- 46.675
Sačuvaj Bože.Najbolje je ziveti u centru, jer je sve tu i ne mora se koristiti prevoz.
Bukvalno sve imaš i na NBG i Zemunu, većina nas i ne prelazi most sem kada ide na slave i svadbe

I kad su protesti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sačuvaj Bože.Najbolje je ziveti u centru, jer je sve tu i ne mora se koristiti prevoz.
ultraseljacki mentalitet, ubedljivo najveci primitivci na teritoriji bgMeni se Žarkovo uopšte ne sviđa. Nema ništa posebno. Dok su mi na primer, Bele vode, sa onim parkom, ok. Sviđa mi se i Cerak. Ima lepih ulica, a i nije neka buka.
Zarkovo i Altina su puni izbeglica jbgultraseljacki mentalitet, ubedljivo najveci primitivci na teritoriji bg
Ali to valjda ipak nije centar grada na koji je on mislio.
Prvo sam bio kod Djerma. Taj deo Dimitrijala, Vuk, Kraljica Marija, sporedne ulice duž izmedju Bulevara i Dimitrija Tucovića mi se ne sviđaju.Vračar gornji deo.
Ima samo manje ružnih i više ružnih delova grada. I ono Dedinje je zbrka svega a najviše kiča
Ma slažem se, voliš svoj grad iako je objektivno ružan. Lepota nije merilo ljubaviKako kome...
meni je vrh kada prošetam od Cvetkove pijace bulevarom do Taša i usput svratim do Bombaja na kesten pire , limunadu a i šire..... .
Mada poslednjih 10 god sam na NBGu navikavam se lagano....![]()
Sad je Mirijevo druga priča skrozSećam se kada sam imao 16-17 ribe iz mirijeva 1 su sve imale traktor u štali i kosa im je mirisala na kuvaniju. Šta tek imaju u 2i3!??
Nećemo da hvalimo Menhetn.Izgleda da svako hvali svoj kraj![]()
Pa naravno!Nećemo da hvalimo Menhetn.
Nije nego je After na Mirijevu. Na Menhetnu toga nema.Pa naravno!
Nisam bila na Menhetnu a u Mirijevu jednom ili dva x, ali verujem ti na recNije nego je After na Mirijevu. Na Menhetnu toga nema.
Gejzire redovno vidjamo po Vračaru. Skoro pukao u Njegosevoj, pa Makenzijeva.Šalu na stranu, Mirijevo je selo, ima seosku infrastrukturu a 100 hiljada duša, gradi ko gde stigne i kači se na postojeću kanalizaciju, ima da izbiju gejziri govana uskoro ako se novogradnji ne stane na put.
Ali mnogo divnih i solidarnih ljudi živi u Mirijevu, posebno ljudi koji se samoorganizuju da očiste zelene površine i ljudi koji zbrinjavaju životinje.
Ako nisi bila u Franšizi, onda se ne računaNisam bila na Menhetnu a u Mirijevu jednom ili dva x, ali verujem ti na rec![]()
Lepši je kafić preko puta, u zgradi na obronku parka.
Meni omiljeniLepši je kafić preko puta, u zgradi na obronku parka.![]()
Zona, sad sam se setila. Da, prijatna atmosfera i unutra i u bašti. Imaju i sladoled od meda i orahaMeni omiljeniposebno kad je lepo vreme pa sedneš u baštu, mirijevski džukci (žuća i ekipa) tu okolo, idila
Nisam jela sladoled, probaću prvom prilikom!Zona, sad sam se setila. Da, prijatna atmosfera i unutra i u bašti. Imaju i sladoled od meda i oraha![]()