Najbolje naselje za život u Beogradu.

Bio sam jednom u Mirijevu da gledamo neki stan.. brdovito je i uske ulice.. sad ne znam koji je to tačno deo..
zato mi je Zemun super.. sve ravno i ok za vožnju... odmah pored autoputa
Meni se sviđaju delovi Zemuna koji nisu ravni. Prijatnije i leti i zimi.
Mirijevo je uglavnom brdovito, ali ima i lepih delova. Matice srpske, Koste Nađa, Rableova.
Meni se na primer sviđa Golf naselje i onaj deo iznad bazena na Košutnjaku.Gde su kuće. Ono je TOP.
Ne znam dobro Mirijevo, ali neki delovi su mi ok. Bio sam kod nekih prijatelja koji su tu živeli, okolina Mihaila Bulgakova.
Golf naselje, Filmski grad i ceo taj deo oko Košutnjaka što zbog zelenila i visine, što zbog mira.

A šta je sve tu?
Pekara - Menjačnica - Apoteka - Magaza ti je na svakom ćošku
I ajd kad ti je sve to tu gde ti se u centru nalazi opština Žarkovo da se završe papiri? Jel u Nušićevoj,?

Muzeji, pozorista, Kalemegdan, reke, knez Mihailova, izlozbe, koncerti, lepota i tradicija grada...porediti centar Beograda sa Zarkovom je neumesno...

Kod Fontane, pa prema Zemunu. Tu mi je ok. Bul. Mihajla Pupina, celom dužinom i delovi Bul. Nikole tesle, pogotovo.
Да.
Нови Београд још увек има велике зелене површине и паркове за децу, доступне у близини зграда.
Може се шетати широким булеварима, без пробијања између возила.

То је много вреднија ствар него фазон "ето, звездара је баш супер крај, тамо су квалитетни људи, градске фаце, рецимо као Стојков Мениђер и сл."

Zemun kod keja? :)
Tu sam živeo do pre godinu dana. Preselili smo se na Petlovo brdo i preporodili se. Mir, tišina, relativno čist vazduh, sa terase puca pogled na Straževicu i Avalu, šumarak breza, ginka i borova ispred zgrade, kulturni i pristojni ljudi, mnogo kućica za lokalne pse i mačke koje ljudi hrane, tri supermarketa, dve trafike 0-24 i tri male str u krugu od 500 metara...fenomenalno.

Nema mirnih ulica u centru bg, stravično je zagađenje.

U centru grada nema, ali ima u naselju Vojvode Vlahovića, u delu koji pripada Zvezdari.

Previše, previše je mirno u mojoj ulici. U devet, deset uveče svi spavaju. Prolaze samo automobili komšija i automobili kada nam dođu gosti.

U naselju žive mladi bračni parovi sa decom i penzioneri.

Nemamo bankomate, nemamo ni veliki Maksi..ali i bankomat i Maksi su relativno blizu.

Back