Najbolje i Najludje recenice iz filmova svih vremena

Messenger: Choose your next words carefully, Leonidas. They may be your last as king.
King Leonidas: [to himself: thinking] "Earth and water"?
[Leonidas unsheathes and points his sword at the Messenger's throat]
Messenger: Madman! You're a madman!
King Leonidas: Earth and water? You'll find plenty of both down there.
Messenger: No man, Persian or Greek, no man threatens a messenger!
King Leonidas: You bring the crowns and heads of conquered kings to my city steps. You insult my queen. You threaten my people with slavery and death! Oh, I've chosen my words carefully, Persian. Perhaps you should have done the same!
Messenger: This is blasphemy! This is madness!
King Leonidas: Madness...?
[shouting]
King Leonidas: This is Sparta ! ! ! !
:cool:

Pantiću vrlo sam iznenađen s to tvoje ponašanje.Pantiću ako patiš od nesanicu uzmi pa piši izveštaj radničkom savetu.Bolje to nego da švrćkaš po tuđi kreveti! Objasni ljudima u radnički savet kako si upropastio sastanak sa slovenački partneri! Ja upropastio? Jevrek od kartona!Ja upropastio? Ovce na kolac! A šta si ti radio? Vodio sam ih na večeru Pantiću....koju ću tebi da odbijem od plate! Meni da odbiješ od plate?,meni da odbiješ ..........Pantiću smesta da si presto s to ripanje,smesta da si presto s ripanje po kupeju! Skroz ćeš bre da upropastiš ova spavaća kola! hahahahahaha
tesna koza

Pantiću vrlo sam iznenađen s to tvoje ponašanje.Pantiću ako patiš od nesanicu uzmi pa piši izveštaj radničkom savetu.Bolje to nego da švrćkaš po tuđi kreveti! Objasni ljudima u radnički savet kako si upropastio sastanak sa slovenački partneri! Ja upropastio? Jevrek od kartona!Ja upropastio? Ovce na kolac! A šta si ti radio? Vodio sam ih na večeru Pantiću....koju ću tebi da odbijem od plate! Meni da odbiješ od plate?,meni da odbiješ ..........Pantiću smesta da si presto s to ripanje,smesta da si presto s ripanje po kupeju! Skroz ćeš bre da upropastiš ova spavaća kola! hahahahahaha
tesna koza

To je najjace.....jevrek od kratona......ovce na kolac :hahaha:

Back