*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.101
Zna li neko gdje mogu da nadjem knjigu Ognjena kapija napisao Steven Pressfield, u elektronskom formatu na srpskom???
Hvala!!!
Nole, ne znam jesi li pokušala sa baneprevoz sajtom.. Verujem da bi tamo moglo da bude.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko gdje mogu da nadjem knjigu Ognjena kapija napisao Steven Pressfield, u elektronskom formatu na srpskom???
Hvala!!!

Ali, ako bih sudila prema utisku koji je na mene ostavila neka knjiga, u jednom vremenu i na jednom nivou svesti koji su se ( slučajno ili ne ) poklopili sa čitanjem knjige, tvoreći tako taj savršeni balans štiva, vremena i prostora, onda bih izdvojila Lolitu.
Toplo preporučujem.@mesecewa: "Lolita" Nabokovljeva je i na mene ostavila snažan utisak. "Lužinova odbrana" od istog autora je takođe roman koji je bio i više nego zanimljiv.Toplo preporučujem.
čim se rešim Čarobnog brega i njegove deskripcije 

Ja mozda ne bih rekla "najbolja ikada", ali je veoooma lepa i neobicna.Najbolja knjiga ikada, po mom misljenju je 'Knjiga o bambusu' a i ostale stvari od Bajca![]()

od Ljiljane Habjanovic Djurovic ``Igra andjela``. Kvalitetno pisana knjiga....
Biblija.
To nije umetnicko delo, vec religijska knjiga. Mada je puna fantasticnih slika, zapleta, surovih ubistava, filozofskih ideja i nepovezanih i kontradiktornih poruka. Potpuni nadrealizam bi bila da je autorsko delo, i umetnicko delo. Ali nije.
Jeste.
Biblija.
To nije umetnicko delo, vec religijska knjiga. Mada je puna fantasticnih slika, zapleta, surovih ubistava, filozofskih ideja i nepovezanih i kontradiktornih poruka. Potpuni nadrealizam bi bila da je autorsko delo, i umetnicko delo. Ali nije.
То му дође, нешто, као примењена уметност.Jeste.
čak sam i ovaj nick na Krsti preuzela odatle.