**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.820
...tacno da mi nude novac ne bih mogla da izdvojim jednu knjigu...cak ni njih nekoliko, puno toga mi se svidelo tokom ovog mog citalackog staza da bi izdvajanje jedne knjige bilo izdvajanje prve medju jednakim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...tacno da mi nude novac ne bih mogla da izdvojim jednu knjigu...cak ni njih nekoliko, puno toga mi se svidelo tokom ovog mog citalackog staza da bi izdvajanje jedne knjige bilo izdvajanje prve medju jednakim![]()
mislim da ne bih bila ovakva kakva jesam da nisam procitala tu knjigu. previse bi bilo da kazem da me naucila zivotu u tako mladoj dobi,ali definitivno jeste ljubavi

"Pouke starca Siluana"- Siluan Atonski

Jesi ti to stavio Koelja sa Andricem u isti kos ili mi se samo pricinjava?!Paolo Koeljo - Alhemičar, i sve od njega
Antoan de Sent Exiperi - Mali Princ
Ivo Andrić sve, posebno Znakovi pored puta i Jelena, žena koje nema
Komplet Baraninovih istorijskih romana
Dobrica Ćosić, ali pročitati sve cikluse: Koreni, Deobe, Vreme Smrti, Vreme Zla, Vreme Vlasti
Koja je po vama najbolja knjiga koju ste ikada procitali???
Ako si ga i razumeo, onda je to veliki uspehUputstvo za upotrebu veš mašine![]()

Ako si ga i razumeo, onda je to veliki uspeh
Ja se mucim sa nekim Samsungom i novim Ljaptopom ( osmica Windows(, al nista ne razumem.
Moracu malo da se odmaram uz recimo Hegela pa da se vratim na ova uputstva.

Читањем Меше стекао сам утисак да му је боља "Тврђава" од "Дервиш и смрт". Не знам зашто, ал` ето. Сто година самоће још увек држи моју топ листу, као и већина дела од Маркеса.

Demijan, Narcis i Zlatousti od Hesea ; Okretanj zavtranja od Džejmsa, sve od Dostojevskog, i od pre par meseci Memoari preživele od Doris Lesing