gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
da se udaljim od tastature?
3 koraka unazad................. iliti jedan odbac ako imaš stolicu sa točkićima.................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se udaljim od tastature?
al smeskali smo se jedno drugom onako stidljivo.
Eto besramnica jedna. 
E setio sam se: Kad smo jednom sedeli na nekoj livadi. I bila je jedna micana u minicu sto je vesto i uspesno drzala taj minic da je niko ne vidi. Bila neka lepa, fina. I onda se onako bas namerno tako namestila i pustila minic da sam samo ja imao direktan pogled na njene ciste bele gacice.I sve smo se pravili kao da se nista ne desava,
al smeskali smo se jedno drugom onako stidljivo.
Eto besramnica jedna.
![]()

U, pa to je pod 2.)![]()
jos dopisacu. Pa hvala, mada ta prica nije imala hepy end, otisla je sa drugaricom i nikad je vise nisam video na zalost.![]()
Ima sigurno jos toga, kad se setimjos dopisacu.
![]()

Jeste jedino u ludnici.![]()
![]()

pa jest,
čim devijka odbije mitskog heroja mora da je luda![]()

pa za nju to i jeste hepiend![]()
Jeste jedino u ludnici.![]()
![]()
pa jest,
čim devijka odbije mitskog heroja mora da je luda![]()

Hvala sto imas takvo misljenje o meni.![]()
Inace nisam se uopste ni muvao sa tom tek da se zna.
Moram da palim idi smaraj nekog drugog ti me sigurno neces smuvati ni da mi platis 1000 e.
![]()
Ali pazi "mitskog heroja".![]()
![]()
![]()
žene ili muškarca na koji ste naišli, bilo u svojoj vezi ili nevezano za vas:
1.) zbog koga ste i vi pocrveneli,
i/ili
2.) najbesramniji postupak koji vas je šarmirao.![]()
Taisa nosis li gacice?
i ja isto pod 1 dan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uraaaaaaaaaa jeee ocu sad dobiti Kiki zvakacu gym
![]()

pod 2 malopre sam vatao jednu za dupe i dala mi to i ako ima decu i muza jer sam je zvao 'devjcice'.
niam se sramio, al nije ni ona, tako da je to valjda offtopic, al ova njena drugarica se crvenila, tako da moze da bude ontopic. Inace, zasto se ona tamo iz ugla crvenila kad je niko ne pipa, e ne, to ne mogu da svhatam...
, ali shvaćena tema, 
shvatio sam sta oces da kazes al sam se pravio da sam GLUpLJi nego sto jesam, ne veseli se preuranjeno...
Tasia ne nosi gacice osim kad mora zbog ulozaka... (E, to nije nista nekulturno da se kaze jer to nije besramno jer je to priroda i bog ostavila!!! )
Inace crvni si ti! jer naucnik jedan sto sam na tv gledao kaze da je to dobro za krvotok i sve i da se tako duze ostaje mlad i smanjuje rizik od neke prehlade ne nisam ni ja bas najbolje shvatio...
to je hypoteza. Naucna. Jeli tacna? (ono za gacice) Jeli tacna?
hvala ti sto sam simpatican.![]()