DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Добро добро али не мене да ставиш има да падне мачета!
a miran ko bubica, bar koliko sam uspela da vidim.
...bas vam je bilo super!
aliiskreno ja sam ocekivala da cu na slikama da vidim gomilu mesanaca.onih najobicnijih..
izgleda da bih se ja tamo samo izblamirala..moji kucici totalni nisu rasni..cini mi se kao da su skoro svi imali rasne pse..i par mesanaca alli lepih ko lutke..
ove moje dve..lepe su i one..al rekoh bice malih cudovista...
ma divni su tako sarenoliki, mozda se ne vidi na fotkama...

joj....meni su moji kerovi najlepsi od svih ovde hihihih alsamo ko god ih je video smejao se,i niko nije rekao "jao vidi sto su slatki"
nego se iz kulture poigra al ne kaze nista..ili samo kao e meni je lepsa ova od ove..

ja da vam kazem da je eli prava mala dama i da koliko sam ja videla obozava nasu mili kojoj se penje u ruke i na ramena (bice slika kao dokaz valjda) kao pravo bebcepreslatka je...

Mada mi se cini da sam Eli prepoznala![]()

Eli je fenomenalna i čak je izdržala igranje sa dva NO istovremeno (Haras i Meš). Haras i Meš su jedini psi koji su došli ne računajući Eli koja se takmičila.Haras je prelep,predobar,umiljat i pitom pas.
хвала на комплименту. Да само додам да су Харас и Меш дивни пси, Харас се и пролепшао и порастао, задњи пут кад сам га видела био је штене и оправдава епитете које му је Љиља доделила у горњем посту.To Mili i Eli je smešno. Miloš je više puta Eli rekao "dodji Mili".Pametnica dodje naravno da se mazi![]()

Mili će se sigurno javiti kasnije jer prvo mora da okupa Eli zato što je mala prljava jer su je Haras i Meš valjali u blatu ali opasnica se nije predala. Kada je Mili uzela Eli u ruke da podju Haras i Meš su sedeli kao dva krelca i piljili u Eli , kao Mili im je uzela igrračku.![]()
али зликовци су је тотално умељали, страшно! Она је јако упорна и тврдоглава тако да нема шансе да одустане, зато сам и морала да је узмем.a i harras stekao nove drugare i zalepio se za eli, bizgov matori, meš je super kuče
Видим да је ту пала љубав!
Lutkica mala, kako je porasla.
P.S Ovo se odnosi za Eli.![]()
од Ели.mili se krije ali da se zna da je cica![]()
![]()
ма јок, бре, Алал, побркала си ме са неком девојком!
Било је јако облачно па се није добро видело.

, lep par bi bili sigurno