Najave izložbi pasa!

E pa ljudi ja racunam da ce za izlozbu rasnih na sajmu biti vise ljudi koji ce moci da dodju, tako da bi bilo dobro da se onda tamo okupimo. Znam da se svi zale na tu izlozbu kako nista vise ne valja, ali mogli bi da se nadjemo cisto drustva radi.

А мене ће те препознати по Ели (ваљда!) и ја ћу врискати "Ели, смири се, Ели нееее, Ели местооо" :) Некако би требало да направимо форумски кутак на изложби :) да би се лакше налазили!

ja da vam kazem da je eli prava mala dama i da koliko sam ja videla obozava nasu mili kojoj se penje u ruke i na ramena (bice slika kao dokaz valjda) kao pravo bebce :) preslatka je... ja sam kasnila i stigla bas pred kisu, bilo je pasa svih dimenzija sara i oblika, nisam videla zone :( ali moj plan da ugnjavim sve pse nije upalio jer je vecina bila u fazonu ko sljivi ove ljude wow vidi koliko drugara :lol: imali smo i "pevacku" numeru :lol: puno lajanja i haosa...zao mi je sto nisam gileta povela posto su tamo skoro svi psi ludi kao struja i atmosfera je bila bas opustena :) ja sam dosla smorena i kilavo raspolozena a vratila se sa kezom od uva do uva :D

zao mi je sto sam propustila setnju svih ucesnika, tj pokazivanje kako se vec kaze...

za ARC sve pohvale i PETcentar takodje :super::super::super: divno desavanje, nadajmo se da ce se ustaliti kao regularno...

E i ja sam bila! :D naravno bez kuce, koju nemam :whistling:
Pokusavala sam nekoga da prepoznam po kuci, ali i kasno sam dosla, a i nikoga od vas sa foruma ne znam..
Mada mi se cini da sam Eli prepoznala :D
Sve kuce su medene i bas je bilo veselo :super:
A tek sto ono kuce peva, sto rece alal . Pravi nastup! :lol:

:klap:

p.s. kontam i da ste dosli da vas ne bih prepoznala :hahaha:
kao ono idem i pitam, izvini jesi li ti mackic ili jesi li ti Tsuymish (ovo ne znam ni kako bih izgovorila :hahaha:)..

Bilo je super.Tako veselo i opuštajuće. Slikala sam ali kabl je kod sinovljevog drugara tako da od slika do sutra ništa.Otišli smo moj sin Miloš,Meš i ja i sreli Krisb bez Gala i Mili sa Eli (ona je učestvovala) i Dogg-a sa Harasom (on nije učestvovao).Eli je fenomenalna i čak je izdržala igranje sa dva NO istovremeno (Haras i Meš).I sve kuce su bile prelepe.Čak nas je i pater familias kući čekao nestrpljivo da čuje kako smo se proveli. Divno,divno, tako opuštajuće i veselo. Mnogo lajanja,skakanja,dece i divno druženje. Bože, ovoliko osmeha na licima na jednom mestu ne pamtim kad sam videla.I mali i veliki, sa kaputićima,kabanicama,u jaknama,crni,beli,šareni,veseli,ozbiljni,blesavi,trapavi,elegantni i ne mogu više da se setim kakvi sve psi su došli. I svi su nasmejani i veseli. Svaka čast organizatorima. Jedino mi je krivo što toliko vas nije došlo zbog prevoza. Haras i Meš su jedini psi koji su došli ne računajući Eli koja se takmičila.Haras je prelep,predobar,umiljat i pitom pas. Meša je sinoć na Savi napala doga i to ženka, a psi se znaju od ranije,ali se to ipak desilo pa je on jadničak počeo na izložbi da beži od velikih pasa, ali kada mu je Haras prišao malo po malo oslobodio se Meš i posle nije bilo problema,tako da je Haras igrao ulogu psihijatra. Divno smo se proveli.:D

Back