vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Nikola Tesla i Ivo Andric su etnicki Hrvati.
"sv.sava"(Rastko Nemanja) je Rashan.
Шта ти значи то етнички Хрвати? И који су то етнички Рашани? Да ли се у то убраја и вера и раса?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikola Tesla i Ivo Andric su etnicki Hrvati.
"sv.sava"(Rastko Nemanja) je Rashan.
Шта ти значи то етнички Хрвати? И који су то етнички Рашани? Да ли се у то убраја и вера и раса?
kakvo je to pitanje?
mogao si me pitat sto su etnicki Njemci ili etnicki Francuzi..
naravno,i vijera i rasa igraju neku ulogu,ali ne preveliku.
jer pravoslavaca ima nekih 300milijuna a bijele rase nekoliko
milijardi,znaci ta dva parametra samo skuceno igraju neku ulogu
u odredjivanju etnikuma.
A zbilja, kako si Teslu i Andrica strpao u isti kos?![]()
A zbilja, kako si Teslu i Andrica strpao u isti kos?![]()
To nije odgovor na moje pitanje, znas i sam... Hajde sad lijepo odgovori i argumentuj svoj stav... Bas me zanima...
Onda je Andric Bosanac, a ne Hrvat.
Kakve on veze ima sa Hrvatskom?

"Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci koljenovići Draganići iz Zadra.Kao hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tu ostali.U liku su moji preci došli preko Novog Vinodola.Preci moje majke, Kalinići, također su hrvatski plemići iz Novog Vinodola.Moj pradjed , stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje.On je imao isturene prednje zube pa ga je narod zvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otuda sadašnje prezime Tesla.To je zapravo nadimak.Moj djed je bio časnik u Ličkoj regimenti, a moj otac pravoslavni prota."

ja nisam pobornik vjera = nacija.tako je Hrvatska izgubila minimum 2milijuna islamiziranih i barem milijun pravoslavnih Hrvata.

Vidis koliko ti je teorija besmislena...
u istoriji srba?Koja je, po vama, istorijska licnost odigrala najvecu ulogu u istoriji Srba? Obrazlozite svoje misljenje.
ahahahahaha, pacijentu, pa ti stvarno mislis da smo mi ovde svi neobrazovani skroz... pali brea evo malo i o Nikoli Tesli,ne samo da je bio Hrvat,nego je imao "plave"Hrvatske plemicke krvi
Ne znam ja ko se na koga nadovezao...pa ti divanish o nekim tamo "bosnacima".
ja sam se samo nadovezao na tvoje "konstrukcije.

ja sam postavio dokument di sam Tesla priznaje svoje Hrvatske korjene,
to sto su neki kljukali neku drugu propagandu nije moj problem.![]()