NAJ DOG FACА!

Ја сам гласање прогласила завршеним, али ајде, уважићемо и ове гласове.

Btw. почињем са обрачуном гласова ... очекујте ускоро проглашење!

Ево и победника:

1. МЕСТО - Теди1 - 17 поена

2. МЕСТО
- Белица1 - 12 поена

3. МЕСТО - Вито2 - 10 поена

:kiss::kiss::kiss: Искрене честитке за победнике у овој такмичарској игри, такође честитам и осталим пласманима и пре свега, захваљујем свима који су учествовали и молим их да се не осете увређеним што су њихови љубимци добили мало поена или ниједан поен, што се мене тиче, сви су ПОБЕДИЛИ!:heart:

Победник одређује следећу категорију и следећу врсту животиња и правила игре!;)

4. МЕСТО - Una1 и Dona3 - 9 поена
5. МЕСТО - Belfi1 и Beba2 - 8 поена
6. МЕСТО - Banshee2, Dzipsi1, Gile2, Krpica2, Lara1, Meda2 и Sleepy3 - 7 поена
7. МЕСТО - Kiki3, Krpica1 и Sajmon1 - 6 поена
8. МЕСТО - Bella1, Bernadinac2, Meda1 и Mrsha1 - 5 поена
9. МЕСТО - Bruno3, Dzeki1, Mrvica1 и Sleepy1 - 4 поена
10. МЕСТО - Ani2, Bobi1, Crnja3, Dona5, Dona7, Dzesika1, Dzipsi3, Mrvica2 и Tedi3 - 3 поена
11. МЕСТО - Banshee1, Belfi3, Bernadinac1, Don2, Kiki2, Laki1, Leo2, Leo6, Lorenzzo3, Raf и Zen I Brasa - 2 поена
12. МЕСТО - Baja2, Baja3, Belfi2, Belica2, Britni1, Crnja1, Don3, Dzeki3, Gile1, Meda3, Pufnica2 и Sajmon3 - 1 поен

A sta dobijaju prva 3 psa kao nagradu?
Neki nisu ni ucestvovali kolko vidim,a neki su po 3 slike stavljane od istog psa.Svaka cast.

Ово је само ИГРА! Мислим да је довољна награда то ако твом псу дају највише гласова и што си учествовао и притом се забављао. Ето, договорили смо се да власник првог победника одлучи о следећој теми (тако радимо и на фотографијама). То што неко уопште није учествовао није до нас, услов је био да се пошаљу по 3 фотографије једног љубимца: портрет, покрет и цело тело. Било је пар њих који су превидели тај услов па су послали једну слику у којој је гомила мањих фотографија. Нисам имала времена да чекам да то преправе а и не фурам неку строгоћу да бих избрисала слику и забранила им да учествују, ми се сви овде лепо дружимо.

Hvala svima koji su dali svoje glasove Tediju, mada ova slika je malo vise umetnicka pa je mozda zato dobila najvise poena. Ali moram da kazem da su vam svima kuce vise nego slatke! :) :heart:
Sledeca tema ce biti jos danas, samo cu vam reci da su mace na redu, i da ce glasanje (nadam se) biti malo lakse nego ovde, a naziv teme ce ostati tajna.:)

joj sta da kazem, svi ste me obradovali, pa cak i Belu...
hvala svi ma sto su glasali za bilo koji kucu pa i za moju... i ja cestitam podednicima...
iskreno ovo nisam ocekivala...
SRECNO SVIMA ZA SLEDECE GLASANJE!!!!!
ps: e koje je sledece? :heart: :D

Sledeca tema ce biti jos danas, samo cu vam reci da su mace na redu, i da ce glasanje (nadam se) biti malo lakse nego ovde, a naziv teme ce ostati tajna.:)

a040.gif

jedva cheeeekaaam!

Back