Naivni Srbi i Nevine nemačke žrtve

Da li je na sceni rehabilitovanje Nacista?

• Ukupno glasova
    15
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rat sam po sebi nije zločin.Nemci jesu napali Srbe ali i u ratu važe neka pravila.Zločin je ubijati one koji ne mogu da se brane a njihova krivica nije utvrđena u poštenom suđenju.Nema ali,nema agresor,nema oni su nama.Ne smeš da ubiješ čoveka koji se predao,oružje za to ne služi.
Dok su oni ubijali civile to je ok, a kad smo mi ubili te iste zlocinece koji su odjednom bacili oruzije i poceli da se gade istog, to je stravican zlocin. Do jaja ti je logika.

Rat sam po sebi nije zločin.Nemci jesu napali Srbe ali i u ratu važe neka pravila.Zločin je ubijati one koji ne mogu da se brane a njihova krivica nije utvrđena u poštenom suđenju.Nema ali,nema agresor,nema oni su nama.Ne smeš da ubiješ čoveka koji se predao,oružje za to ne služi.

Ja nisam napisao da agresija nije zločin a to nije ni važno jer Pravila ratovanja koja se odnose na ratne zarobljenike važe i za agresorske vojnike bez bilo kakve razlike.
Ma nemoj.
To isto pravilo su smislili oni sto vekovima vrse agresije na slabije zemlje i od njih prave svoje kolonije. A kad oni zarobe onda ide tortura i na kraju ubijanje. Sere*m se na te licemere

Odkud tebi ideja da su svi oni ubijali civile ?
A otkud tebi ideja da branis fasiste? Ma dovoljno sto su glasali za Hitlera i pridruzili se njegovoj zlocinackoj vojsci koja je odnela preko 20 miliona ruskih zivota, preko 6 miliona jevreja, opusteno zamurili na ubijanje oko 750 000 ljudi u Jasenovcu, na ubijanju neduznog stanovnistva po celoj Jugoslaviji.

A otkud tebi ideja da branis fasiste? Ma dovoljno sto su glasali za Hitlera i pridruzili se njegovoj zlocinackoj vojsci koja je odnela preko 20 miliona ruskih zivota, preko 6 miliona jevreja, opusteno zamurili na ubijanje oko 750 000 ljudi u Jasenovcu, na ubijanju neduznog stanovnistva po celoj Jugoslaviji.

Te velike cifre ne znače ništa jer se radi o principu.Zato postoje sudovi.

Ta pravila smo sami prihvatili i preuzeli obavezu da ih poštujemo.
Da li su oni likvidirali naših 200 000 zarobljenih vojnika i oficira iz aprilskog rata - Ne
Pa nisu, ali su se zato kasnije "posvetili" civilima. Kako mozes da branis agresora?
Samo mi nemoj reci da je to bilo njihovo legitimno pravo. Steta sto nisu upotrebili na nasim narodom tek napravljeni sarin, cisto da nas malo "denzifikuju", mozda bi se onda neki opametili i prestali da brane AH i njegove sledbenike.

Te velike cifre ne znače ništa jer se radi o principu.Zato postoje sudovi.
Imas do jaja rezon. Objasni to porodicama tih civila. Ma u pravu si, sta je to 30 miliona. :roll: :roll: :roll: Pa da nemci su poznati po principu istrebimo sve Jevreje i Ruse, a kasnije moze i Srbe.
Ма пусти бре нацисту
U pravu si, sa ovim obozavateljem lika i dela AH nema potrebe voditi dalju diskusiju.

Pa nisu, ali su se zato kasnije "posvetili" civilima. Kako mozes da branis agresora?
Samo mi nemoj reci da je to bilo njihovo legitimno pravo. Steta sto nisu upotrebili na nasim narodom tek napravljeni sarin, cisto da nas malo "denzifikuju", mozda bi se onda neki opametili i prestali da brane AH i njegove sledbenike.

Ne branim ja agresora ni njegovo ponašanje tokom rata prema civilima ali to ne opravdava ono što se desilo posle rata.Srpska vojska nikad nije likvidirala zarobljenike,to je ispod časti srpskog vojnika.

Imas do jaja rezon. Objasni to porodicama tih civila. Ma u pravu si, sta je to 30 miliona. :roll: :roll: :roll: Pa da nemci su poznati po principu istrebimo sve Jevreje i Ruse, a kasnije moze i Srbe.

U pravu si, sa ovim obozavateljem lika i dela AH nema potrebe voditi dalju diskusiju.
Ниау проблем само убиства тих људи, већ и начин на који су ти људи убијани, стравичним мучњем, у томе су пре свега предњачили немачки нацисти, албански балисти и хрватске усташе док је италијанска војска била обзирнија према становништву.

+злочинима нациста поред 30 милиона мртвих, треба придодати и број оних који су преживели пакао логора.

Poslednja izmena:
Ниау проблем само убиства тих људи, већ и начин на који су ти људи убијани, стравичним мучњем, у томе су пре свега предњачили немачки нацисти, албански балисти и хрватске усташе док је италијанска војска била обзирнија према становништву.

+злочинима нациста поред 30 милиона мртвих, треба придодати и број оних који су преживели пакао логора.

A na stranu to što odavno na stranim kanalima i istorijskim emisijama su odavno izjednačili hitlera i Staljina, i samim tim Treći rajh i SSSR.
Time samo napadaju Ruse i rehabilituju Nemce.

A na stranu to što odavno na stranim kanalima i istorijskim emisijama su odavno izjednačili hitlera i Staljina, i samim tim Treći rajh i SSSR.
Time samo napadaju Ruse i rehabilituju Nemce.

Ako mislis na nemacke emisije mogu reci da nisu, Nemci redovno, skoro svaki dan, pustaju
emisije o nacizmu i koliko je zlo on bio, naravno kad je rec o WW2 da su Rusi nezaobilazni, i ono sto o Staljinu pricaju u mojim ocima je skroz objektivno.

ama koje bre "nevine" nemacke zrtve pomije press?

dobro, tradicija je da vi komunjare izvrcete, falsifikujete sve sto je u vezi ravne gore, al vremena su se promenila, tehnologija je napredovala od vremena pezejca fice i trabanta, ljudi se obavestavaju iz raznih izvora koje mrtvi copavi ne kontrolise iz groba.

e bre, komunjarizam je prso, naviknite se na to, get over it

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80032&sectionId=37

Kako sam već govorio da su se režimske dnevne novine uključile aktivno u rehabilitaciju nemačkih okupatora, a sve pod maskom "Iztraživanja žrtana komunizma" i pod lažnom "Brigom za Srpske žrtve."

Press, ovog puta radi po narewdbi stranih službi. prvo se prenesu izjave Kapičića, a onda se NA SAMOM POČETKU sutrašnjeg teksta priča o "NEVINIM NEMAČKIM ŽRTVAMA!"

Lepo sam i stalno govorio da su srbi toliko naivni da ne vide šumu od drveta.
Žute novine nikada nisu plakale za sudbinom Srba pa neće ni sada, nego sve ima za cilj da komuniste- to jest Ruse prikažu kao zločince a NEMCE kao ŽRTVE!

Pazi NEVINI NEMAČKI VOJNICI!

Oni iskopavaju Dražu a iskopaće nekog Hansa kao "Nevinu nemačku žrtvu!"

Aco,

širiš dezinformacije. Nigde se ne pominju "nevine nemačke žrtve", nego se spominje ubijanje nemačkih ratnih zarobljenika, što je zabranjeno svim konvencijama, i samo po sebi je zločin.
Dalje, ne pije ti vodu ni priča da novine izjednačavaju četnike i Nemce, samo zato što su preneli izjavu tog crvenog zločinca da je ubijao četnike i zarobljene nemačke vojnike. Time se oni ne stavljaju u isti koš, nego ubica samo nabraja koga je sve ubijao.

Tačno je da treba da postoji tema o ovom zlotvoru Kapičiću, ali ovako postavljenu temu neću ostaviti otvorenom. Previše daleko je odmakla da je ispravljam, i brišem sve postove koji su posledica ovakvog tvog uvodnog posta.

Otvori drugu temu o Kapičiću, korektno postavljenu, i aferim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back