Nadrkani muskarci

Znam, nama zenama je tezak period jednom mesecno.Raspolozenje nam varira od plakanja do prevelike potrebe za neznoscu, smehom , vikom itd.Ali mi nije jasno sta dovodi muskarce do promene raspolozenja:think:
Drage moje, kako dozivljavate nadrkane muskarce? Koji je najcesci razlog njihove ljutnje?
Dragi muskarci, sta je to sto vam podigne pritisak pa besnite? Koliko vas to drzi?
:hvala:

Postoji mnogo razloga da neko bude ljut,nervozan,neraspolozen,tuzan...ili,kako ti rece,nadrkan.Rekao bih da pokusavas da potenciras neke komplekse,frustracije ili bi volela da sad neko napise "mi muskarci smo nadrkani jer smo iskompleksirana,isfrustrirana,neobrazovana,zagorela rulja" ali nije to to.Kao sto neko (mislim DeeLite) rece 1000 zasto - 1000 zato.

Mi zivimo u zaje*anim sredinama,ne kao vi iz Evrope gde je sve uredjeno,blistavo,zeleno,mirisno,pticice cvrkucu a slavuji donose platu na kucnu adresu...

Postoji mnogo razloga da neko bude ljut,nervozan,neraspolozen,tuzan...ili,kako ti rece,nadrkan.Rekao bih da pokusavas da potenciras neke komplekse,frustracije ili bi volela da sad neko napise "mi muskarci smo nadrkani jer smo iskompleksirana,isfrustrirana,neobrazovana,zagorela rulja" ali nije to to.Kao sto neko (mislim DeeLite) rece 1000 zasto - 1000 zato.

Mi zivimo u zaje*anim sredinama,ne kao vi iz Evrope gde je sve uredjeno,blistavo,zeleno,mirisno,pticice cvrkucu a slavuji donose platu na kucnu adresu...
Ne pokusavam nista, samo sam znatizeljna.
Nije bas tako.Ni nama ne cvetaju ruze svaki dan .

Znam, nama zenama je tezak period jednom mesecno.Raspolozenje nam varira od plakanja do prevelike potrebe za neznoscu, smehom , vikom itd.Ali mi nije jasno sta dovodi muskarce do promene raspolozenja:think:
Drage moje, kako dozivljavate nadrkane muskarce? Koji je najcesci razlog njihove ljutnje?
Dragi muskarci, sta je to sto vam podigne pritisak pa besnite? Koliko vas to drzi?
Ne znam baš nekog ko je non stop nadrkan, al' znam ljude baksuze. Tu generalno mislim i na žene i na muškarce. Žene mogu biti mnogo gori baksuzi od bilo kog muškarca bez obzira na one dane. Mrzi prvo sebe, pa onda ceo svet.
Šta utiče na mušku nadrkanost? Verujem mnogo faktora, način i uslovi života, bespomoćnost, nemaština... može biti bezbroj razloga. Ali to nije stanje u kome se konstantno nalaze nego naiđe i prođe, kao uostalom i svima nama, zar ne?
Ima naravno i onih koji glume žešće baje "k'o ja zajeban"... oni su mi smešni...

Nemam PMS sindrome i propratne pojave svega toga, to se na mene nije ukačilo,mene ne boli glava, nisam nadrndana kada treba da dobijem ciklus,ma ništa me ne boli i neka ostane tako.
Nadrkane ljude ne volim i izbegavam ih, akomogu, a ako ne mogu- ne popuštam im, ne sklanjam im se, a generalno nisu mi ni mrvu zaniljivi. To ne znači da gotivim večito euforične ljude ( to je takođe sumanuta kategorija). Jednostavno nadrkanost ne vezujem za pol, jednako ne podnosim ni nadrkane ženske u svom okruženju.

a ja sam čito da je euforično stanje nezdravo stanje

kompleksi i frustracije tipa posao novac itd

Nejebitza draga moja,nejebitza.

p.s. Jako,jako dugo!

Back