Nadrkani muskarci

gost 345037

Veoma poznat
Poruka
12.543
Znam, nama zenama je tezak period jednom mesecno.Raspolozenje nam varira od plakanja do prevelike potrebe za neznoscu, smehom , vikom itd.Ali mi nije jasno sta dovodi muskarce do promene raspolozenja:think:
Drage moje, kako dozivljavate nadrkane muskarce? Koji je najcesci razlog njihove ljutnje?
Dragi muskarci, sta je to sto vam podigne pritisak pa besnite? Koliko vas to drzi?
:hvala:

neke nadrka trenutak, neki trenutni razlog, situacija...neki su hronično nadrkani mada mislim da niko nije "namrgođen rođen", nego ga je takvim načinio život, da ne ulazim u to da li je to neki neuspeh veći ili manji, bolest, ili šta već...u prevodu - 1000 kako 1000 zašto

Misliš, naša nadrkanost je opravdana, medicinski dokazana, a njihova nije?
Pa svatko od nas ima takve trenutke, ostaviš ga da se ohladi...u svakom slučaju bolje nego forsirati nešto i samo još pogoršavati situaciju.

Da, bas na to mislim:). Neraspolozenje kod nas je skroz opravdano.

Ma da, i ja mislim da je tako najbolje da se sami odljute. Ali mora da postoji nesto, sto ih navede na ljutnju. Nesto sto ih nervira:think:

Мене обично надрка неко ко ми поремети планове и који ми смета у нечему што радим, пишем, читам. То надркавање срећом траје кратко, највише дан.

Da, bas na to mislim:). Neraspolozenje kod nas je skroz opravdano.

Ma da, i ja mislim da je tako najbolje da se sami odljute. Ali mora da postoji nesto, sto ih navede na ljutnju. Nesto sto ih nervira:think:

znači ispada da osim kad vas drma pms vi nikad niste neraspoložene...znači čim si nadrkana to mora da je pms :)
a inače niko se ne nervira iz čista mira, bez razloga

Znam, nama zenama je tezak period jednom mesecno.Raspolozenje nam varira od plakanja do prevelike potrebe za neznoscu, smehom , vikom itd.Ali mi nije jasno sta dovodi muskarce do promene raspolozenja:think:
Drage moje, kako dozivljavate nadrkane muskarce? Koji je najcesci razlog njihove ljutnje?
Dragi muskarci, sta je to sto vam podigne pritisak pa besnite? Koliko vas to drzi?
:hvala:
dovodi ih nejebica,sto ih guze na poslu,neostvareni muskarci i karijeristi,pljuge

Zadnji put je to bilo poslije stotog ponavljanja da sam zaboravio ugasiti svijetlo u nekoj prostoriji, pa koji ***** moras svaki put ponoviti da sam zaboravio izgasi ga ako ti smeta i nastavi dalje sa zivotom. Naravno proslo me poslije par trenutaka, a od tada mi ne napominje vise.

Poslednja izmena:
dovodi ih nejebica,sto ih guze na poslu,neostvareni muskarci i karijeristi,pljuge

Ups ! ovde ima nesto interesantno:D....Nejebica kazes...u kom razmaku se to javlja..mislim kad je kritican dan ili bolje reci kad vas hvata kriza? Nakon koliko dana nemanja sexa?

- - - - - - - - - -

shta sad...mora dimam izgovor za zlovolju?!

tras maljem po glavudze!!

Pa mora da postoji razlog. Nemozes iz cistog mira da budes ljut, jel tako?

- - - - - - - - - -

Zadnji put je to bilo poslije stotog ponavljanja da sam zaboravio ugasiti svijetlo u nekoj prostoriji, pa koji ***** moras svaki put ponoviti da sam zaboravio izgasi ga ako ti smeta i nastavi dalje sa zivotom. Naravno proslo me poslije par trenutaka, a od tada mi ne napominje vise.

Pa zasto nisi odmah ugasio? Zasto si se ti naljutio a ne ona?

- - - - - - - - - -

A šta sa onima koje pms drma cijeli mjesec? Medicinski fenomen? :lol:
Mislim da nam je to u mnogim slučajevima jako dobar izgovor.

Izgovor ili ne , dobro nam dodje ;)

- - - - - - - - - -

jedu malo povrća :deda:

Moguce, previse jedu gotove proizvode :)

- - - - - - - - - -

znači ispada da osim kad vas drma pms vi nikad niste neraspoložene...znači čim si nadrkana to mora da je pms :)
a inače niko se ne nervira iz čista mira, bez razloga

Moguce,ja se ne nerviram...skoro nikad .....sem kad imam pms:cool:

Ups ! ovde ima nesto interesantno:D....Nejebica kazes...u kom razmaku se to javlja..mislim kad je kritican dan ili bolje reci kad vas hvata kriza? Nakon koliko dana nemanja sexa?

- - - - - - - - - -

Pa mora da postoji razlog. Nemozes iz cistog mira da budes ljut, jel tako?

- - - - - - - - - -

Pa zasto nisi odmah ugasio? Zasto si se ti naljutio a ne ona?

- - - - - - - - - -

Izgovor ili ne , dobro nam dodje ;)

- - - - - - - - - -

Moguce, previse jedu gotove proizvode :)

- - - - - - - - - -

Moguce,ja se ne nerviram...skoro nikad .....sem kad imam pms:cool:
koji dani, nadrkani ne yebu godinama zar ne vidis koji su,koji samo druge pljuju kao nisu oni iz te price,oni su van tog kosa

Ok., mozda koristis zajednicku prostoriju?:think:

Јок него кад ми упадне у собу, а ја концентрисан ни шта друго не примећујем па ми онда скрене пажњу и пукнем. Ако се то понавља током дана, онда током дана будем надркан. Не могу да будем љут на дуге временске периоде, обично дан, два. Једино знам бити мало надрнданији када се мења време, пошто сам помало метеропата па би то могло утицати на надрканост, можда то може некад бити узрок.

Јок него кад ми упадне у собу, а ја концентрисан ни шта друго не примећујем па ми онда скрене пажњу и пукнем. Ако се то понавља током дана, онда током дана будем надркан. Не могу да будем љут на дуге временске периоде, обично дан, два. Једино знам бити мало надрнданији када се мења време, пошто сам помало метеропата па би то могло утицати на надрканост, можда то може некад бити узрок.

BUdes citav dan u sobi? Mozda zeli samo da te poljubi:manikir:

- - - - - - - - - -

mene nista ne nervira
sem kad se ne uradi kako smo se dogovorili
ili cekas 3 sata
ili te ne zove uspava se a ti cekas ko budala
ili...
Razumem :)..mora ici po dogovoru?

- - - - - - - - - -

ili kupi brom ili pređi na lutke :hahaha:

sta je brom?

Back