Nadprirodni i misteriozni vicovi, posalice i biseri

Slusao lala radio, kad odjednom, prekida se program zbog vazne vesti: postovani slusaoci, pojavili su se svemirci, mali, zeleni, buljavih ociju, ruku do zemlje, u slucaju da ih vidite, zagovarajte ih!
Posao lala na njivu da ore i taman sto je seo na traktor, on vide u grmu nesto suska! Pridje on grmu, kad tamo nesto malo, zeleno, buljavih ociju, ruku do zemlje i sta ce lala, seti se da treba da ga zagovara: ja sam lala, sad orem, pa cu da sejem, a onda cu da zanjem. Nista se ne desava! On opet: ja sam lala, sad orem, pa cu da sejem, a onda cu da zanjem. Opet se nista ne desava! On opet: ja sam lala, sad orem, pa cu da sejem, a onda cu da zanjem.
Tek odjednom iz zbunja: ja sam sumar, sad serem pa cu da ti ***** mater!

Ovako ide vitz za zaje6avanje provokatora

Prvo pitash zrtvu da li veruje i patuljke.
Zrtva naravno odgovori; "Ne".
Onda pocnesh pricu o carobnom patuljku u carobnoj shumi koji je krenuo u zacarani dvorac da bi oslobodio zacharanu princezu od zlog zmaja.
Razvezesh pricu o sedam gora i mora i dovedesh patuljka do jedne velike reke.
Da bi je patuljak preshao mora da izuje crvene charobne chizmice .
Opnashajuci pokrete kao da izuvate patuljka ispruzite ruku sa zamishljenim chizmicama prema zrtvi i kazete joj -mu da pridrzi onako zamishljene ,kobajagi.
Onda nastavite prichu o hrabrom patuljku kog u reci napadne charobna riba i pokusha da ga zagnjuri i udavi .Borba zapochinje ,smenjuju se faze .Ubrzanim uzbudjenim glasom zatrazish od zrtve da ti doda crvene charobne chizmice , da bi spasle patuljka .
Onda presechesh i pitash zbunjenu zrtvu da li stvarno veruje u charobnog patuljka?
Kad on sa osmehom kaze; "Naravno da ne"

Onda se ti nasmejesh i kazesh mu sheretski ; "Pa zashto mu onda drzish chizmice?"
:mrgreen::per::mrgreen::per::mrgreen::per::mrgreen::per:

Ovako ide vitz za zaje6avanje provokatora

Prvo pitash zrtvu da li veruje i patuljke.
Zrtva naravno odgovori; "Ne".
Onda pocnesh pricu o carobnom patuljku u carobnoj shumi koji je krenuo u zacarani dvorac da bi oslobodio zacharanu princezu od zlog zmaja.
Razvezesh pricu o sedam gora i mora i dovedesh patuljka do jedne velike reke.
Da bi je patuljak preshao mora da izuje crvene charobne chizmice .
Opnashajuci pokrete kao da izuvate patuljka ispruzite ruku sa zamishljenim chizmicama prema zrtvi i kazete joj -mu da pridrzi onako zamishljene ,kobajagi.
Onda nastavite prichu o hrabrom patuljku kog u reci napadne charobna riba i pokusha da ga zagnjuri i udavi .Borba zapochinje ,smenjuju se faze .Ubrzanim uzbudjenim glasom zatrazish od zrtve da ti doda crvene charobne chizmice , da bi spasle patuljka .
Onda presechesh i pitash zbunjenu zrtvu da li stvarno veruje u charobnog patuljka?
Kad on sa osmehom kaze; "Naravno da ne"

Onda se ti nasmejesh i kazesh mu sheretski ; "Pa zashto mu onda drzish chizmice?"
:mrgreen::per::mrgreen::per::mrgreen::per::mrgreen::per:

sranje :dash::dash::dash::dash::dash:

To isto ko onaj...

Lete dva idiota helikopterom i jedan ispadne.
A drugi gleda sta mu bi.....

laughmqh.gif

Boli ,a?
Kad se prepoznash.;)

To ko ono neki dan kad mi neka persona drvi prichu o nauchnom metodu i trazhi od ljudi da se opredele ,kao da su duzni to na njen zahtev a vodi decu da ih obaje chika s bradom:per:

Verujem da si i ti nekad krshten , delujesh mi tako , kao da drzish chizmice u ruci dok vichesh kako neverujesh u bilo sta bez cvrstih dokaza.:rotf::rotf:

Mada podsecate tako blazheni u svom kukurikanju na onog Randi-ja, kukumajstera.
Onog shto lovi zeca tako shto mu stavi soli na rep.

Hajde i ja da se upisem :)

Otisao Crnogorac u neku islamsko-fundamentalisticku zemlju. Prilikom setnje

gradom uhvati za dupe neku zabradjenu zenu i uhapsi ga policija za ocuvanje

moralnih i verskih vrednosti. Dovedu ga kod kalifa i on kad je cuo sta je

ovaj uradio rece:

- Dovedite Jusufa.

Dodje Jusuf... baja, 2,5 metra visok, 2 metra preko ledja, k*** mu se otegla do ispod kolena! Kalif rece:

- Jusufe, ovog da j**** do zore!

Crnogorac krene kukati, te kako ce zeni i familiji na oci, bolje da ga

odmah ubiju, ovo-ono, kad u tom uvodi policija drugog tipa.

- Sta je taj uradio? - upita kalif.

- Krao je nesto na pijaci! - odgovorise ovi.

- Dobro, njemu odsecite obe ruke - rece kalif.

Stavi Jusuf njih dvojicu pod misku i taman da krene, kad dovode treceg.

- Sta je sa ovim? - upita kalif.

- Psovao Alaha i pravio s***** u dzamiji.

- E njemu odsecite i ruke i noge.

Stavi Jusuf i njega pod misku, kad dovedose cetvrtog.

- Sta je taj uradio?

- Pobio zene i decu.

- E njemu odrezite i ruke i glavu - rece kalif.

Stavi njih Jusuf pod ruku i krene, kad ce Crnogorac:

- Jusufe, jesi zapamtio koga treba da j***?

Пријемни из математике у будућности za Zemunske srednje škole

1) Малa Gaga има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје?

2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра?

3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра месечно, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе?
Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије кучку која му је потрошила паре?

4) Шоми је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоми бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 5 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори?

5) Ако је укупан просек оцена из хемије у једном одељењу 2,00, и ако Ђоле звекне наставници 3 шамара, за колико ће се повећати просек оцена на следећем часу?

E da ga džebem sad...
Misterija da su Munze Konza opasni...
Mothafuckas...
:dash:
Evo natprirodnog vica(životinje govore):
Uvate medo i zeko zlatnu ribicu,i svađaju se ko će dobiti tri želje,ova se guši i kaže:
MA EVO OBOJICI PO TRI,SAMO BRŽE,BRE TO!!!
Kaže meda:ja želim da budem najseksi međed na svijetu,da sve ribe žele samo mene!
Druga želja: da stalno budem napaljen,ono da mi stoji non stop!
Evo i treća:oću da nemam konkurenciju,da budem jedni meda na svijetu!!!
A zeko će:oću Kawasaki ZX 1000,onaj što ide 300 na sat!!!
Druga želja:oću da uvijek imam bar pola rezervoara goriva!(meda se smije budali)
Treća želja(turira motor):želim da je meda *****!!!
Brrrm,brrrm!!! Brrrrrmmm(ode zeka na motoru)
:mrgreen: :hahaha:

Amerikanac,Rus i Srbin ostali jedini preziveli nakon brodoloma i našli se na ostrvu u sred Pacifika.Amerikanac kaže:
"I will bring us trees."i ode on,nakon sat vremena Amer se vraća sa drvećem za potpalu.Onda Amer kaže Rusu:
"You will bring us water."
Nema Rusa dva sata,kad dolazi i on sa puno natočene vode.
Amer kaže Srbinu:"You will bring us supplies."
Prolaze sati,1,2,3 sata...Prošla 4 sata,ovi jadnici izgladneli,kad Amer slučajno primeti nešto šuška u žbunu,oni priđu kad iskače Srbin:

"SUPRISE!!!"

Idu vozom Britanac,Francuz,Crnogorac i neka baba.Voze se oni kraj Londona i baba prdne,kad ustaje Englez:
"Izvinite na nekulturnosti gospodo,neće se ponoviti."
Prolaze oni kraj Pariza,kad baba opet prdne.Ustaje Francuz i kaže:
"Gospodo,izvinjavam se zbog rezultata mojih stomačnih tegoba."
Prolaze oni kraj Beograda,baba nikako da prdne,a Crnogorac ustaje:
"Gospodo,ovo je Beograd,ja ovde izlazim.Ako ova baba bude prđela još jednom recite da sam ja!"

Došla mlada i zgodna novinarka najstarijem čovjeku u selu da napravi
intervju i prvo ga pita:
- „Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo sretnih događaja u životu!
Koji vam je najsretniji?”
Starac malo misli...i kaže: - “Jednom mi se izgubila najlepša ovca, ja i
cijelo selo tražili smo je 3 dana i noći, kad smo je našli, bili smo tako
sretni da smo je svi naguzili.”
Novinarka malo zbunjena će na to: - “Zapravo sam mislila na više duhovni
događaj... „
- „Pa dobro“ - reče starac – „Jednom mi se izgubila najljepša krava, ja i
cijelo selo tražili smo je 3 dana i noći, a kad smo je našli bili smo
tako sretni da smo je svi naguzili.“
Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu: - “A koji vam je najtužniji
događaj u životu?“
I starac, jedva čujno, kaže: - “Jednom sam se ja izgubio... “