nadogradnja ili jacanje noktiju gelom?

Ja sam grickala nokte i danas nemam nikakvih posledica, cak stavise nokti mogu da mi narastu puno, jaki su i ne listaju se, a trenutno im ne posvecujem nesto previse paznje. Kada radim po kuci navucem rukavice, krema za ruke i nokte i dobar lak. Kada primetim da su slabiji nego obicno, tri dana mazem alessandro lak protiv listanja i problem resen

Ja sam nedavno kupila pocetni set za nadogradnju UV gelovima. Gelovi su marke Lina. Vidjela sam na you tube da ih neki koriste, medjutim ja nisam nesto pretjerano z6adovoljna. Dobila sam prozirni gel koji je skroz tecan i ne moze se osusiti, pink koji je dobar ali jedini valja pa sam ga skroz istrosila, bijeli uopste nije za french i neki pink undercoat kloji kad se nanese i stavi pod lampu, svijetli u mraku:-) To mi se totalno ne svidja. Imam i topcoat, ali nisam dobila primer. Pokusala sam da stavljam samo gel bez tipsi ali se vrlo brzo skine.Da li neklo zna za neke bolje gelove, sta da radim s ovim sto grozno svjetli u mraku? Dajte mi kakv savjet da budu postojani jer planiram da pocnem malo vise da bavim tim. Za sada nadogradnju radim samo sebi i prijateljicama.Hvala:-D

najbolji ali bogami i skupi su dosta su profesional gelovi koji se prodaju u Sabcu , ali na porudzbinu ti donose kuci

Ja sam uvek vise za izlivanje , nadogradnja je vec prevazidjenja i moze da ti se desi da ti nokad otpadne cim ga malo zakacis , dok je izlivanje mnogo postojanije i lepse

zavisi ko sta voli

Radim po kuci, cistim, perem i imam nokte. E sad, retko ih lakiram, ali koristim iz oriflamea neki booster il kako se vec zove, bezbojno je samo nokti sijaju, i 1. sedmicno mazem iz avona neki od kaktusa. Skidam sa skidacom bez acetona. I ne bih mogla da istrpim one nokte od pola metra. Pola cm, u redu, sve preko turpijam

Ja sam nedavno kupila pocetni set za nadogradnju UV gelovima. Gelovi su marke Lina. Vidjela sam na you tube da ih neki koriste, medjutim ja nisam nesto pretjerano z6adovoljna. Dobila sam prozirni gel koji je skroz tecan i ne moze se osusiti, pink koji je dobar ali jedini valja pa sam ga skroz istrosila, bijeli uopste nije za french i neki pink undercoat kloji kad se nanese i stavi pod lampu, svijetli u mraku:-) To mi se totalno ne svidja. Imam i topcoat, ali nisam dobila primer. Pokusala sam da stavljam samo gel bez tipsi ali se vrlo brzo skine.Da li neklo zna za neke bolje gelove, sta da radim s ovim sto grozno svjetli u mraku? Dajte mi kakv savjet da budu postojani jer planiram da pocnem malo vise da bavim tim. Za sada nadogradnju radim samo sebi i prijateljicama.Hvala:-D
Ma, ti si se to zesce zahebala

Vise sam za varijantu ojacavanja prirodnog nokta jer verovale ili ne malo mi se posle nekoliko ojacavanja i sam nokat ojacao...Ranije su bili skloni listanju,sad mogu svoje nokte bez problema da pustim da rastu...

Izlivanje je dobro za kratke noktice koji ne mogu da porastu pa je super da se izliju i dobiju prirodniji oblik

Za nadogradnju nisam jer mora prirodni nokat da se turpija i posle je kvalitet nokta jako los,mada je ok za devojke kojima se ne svidja izgled noktane ploce pa malo da je koriguju plasticnim noktom :)

Back