AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 33.405
Којим ... види анкету
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Беше, Џингис Кан или Атила Хунски...један од њих је оплодио пола света?
zar svi oni nisu poznati po maliim polnim organima?![]()
pan erotikaМолим наведите извор информација ....
Прво. Реч је о Џингис Кану.
Друго није 'оплодио' већ има доста генетски повезаних са Џингис каном
Треће .. није 'пола' већ свака 200 особа на свету ј егенетски повезана са Џингисом
Неко је плодио. Вероватно баш Џингис Кан. А то не би могао да није био потентан.
На тату, вероватно.
А то што је само свака 200 повезана генетски, то значи да га је умор спречио, мада је имао воље, жеље и способности за даље плођење.
Генетска повезаност са Џингисом је ондак објашњење за целу политичку сцену србије. односно женско/мушко понашање
Занимљив закључак са Википедике.
- Џингисканово освајање је битно утицало на облик будуће руске цивилизације и потоње културе, јер су руски цареви своје каријере започели као монголски вазали. Систем оријенталног деспотизма је утиснут у руско народно биће у вековима проведеним у „татарском јарму“;
Dodji da mi ruke grejesNe volim hipotetička pitanja.
Što da ne,...svuda postoje dobri frajeri ( va'lda).![]()
Citao sam da se jedna ovde udala za indijcaJa mislim da našim ženama muški Azijati uopšte nisu privlačni ni na kraj pameti. Čitao sam da imaju najmanji alat čak i od nas. Drugo, oni prvi neće da se mešaju sa drugim rasama. Žena možda neka, ali muški nikad.
Dodji da mi ruke grejes
![]()