Nadležnosti Centra za socijalni rad

a sta je utemeljeno? Pa nije ovo amerika da se vadite na slobodnu volju beskucnika, posto je sve pokriveno zakonima, pa i beskucnici. Kako onda funkcionise nesto sto ne sprovodi zakonitost?
Ali najosnovnije, zasto se ljudi ne obracaju CSR nego medijima i politickim partijama? Njihov status nije do "politicke volje" nego do sprovodjenja zakona i pravilnika....
Treba li pod slobodnu procenu da stavimo i oduzimanje dece od roditelja i davanje na cuvanje za pristojnu svotu od 300e od koje bi cela porodica mogla da zivi?
Ne bih više da vrtim jedno isto u krug. Pogotovo ne taj mit o bogaćenju hranitelja,toliko je o tome pisano.
Sviđa ti se novi pdf,novo mesto za provokacije ?

Uslovi su bili očajni,ali to ne znači da mislim loše o kolegama,naprotiv. Samo oni znaju kako im je. Uvek ću ih braniti jer znam šta trpe i kakav teret nose.
Izgleda da ne razumes o cemu govorim. Ne govorim ja o ljudima koji rade svoj posao, vec o onima koji ga ne rade, a samo oni se isticu u toj sluzbi, radnika nema. Braneci losu administraciju ti stavljas u istu sliku koja se vidi spolja i rad pristojnih ljudi.

Izgleda da ne razumes o cemu govorim. Ne govorim ja o ljudima koji rade svoj posao, vec o onima koji ga ne rade, a samo oni se isticu u toj sluzbi, radnika nema. Braneci losu administraciju ti stavljas u isti kalup sliku koja se vidi spolja i rad pristojnih ljudi.
Ne branim lošu administraciju. Branim časne i stručne kolege koje pate tamo,koje nemaju snage ili hrabrosti da izađu iz toga,što zbog godina,što zbog drugih razloga. Žao mi je što prolaze to što prolaze. Imala sam sreće,skupila sam hrabrosti i otišla. Ne bih im bila u koži više nikada.

ali izjednacavas ih, braneci neodbranjivo. Umesto da kazes istinu koja se desava, prevre i kriminal.
Није баш све црно - бело. Доста тога је и у сивој зони. Какав бих ја колега била да не покријем колегу који не може посао да заврши, који, можда, има приватних проблема па није скоцентрисан на посао. Људи смо и грешимо, нисмо савршени

Није баш све црно - бело. Доста тога је и у сивој зони. Какав бих ја колега била да не покријем колегу који не може посао да заврши, који, можда, има приватних проблема па није скоцентрисан на посао. Људи смо и грешимо, нисмо савршени
Osim sto kolega koji ne stize placa da mu vi radite, jer zaradjuje samim radnim mestom na drugoj strani 10 vasih plata, da nece da vam kaze sta radi? Zasto ne bi stizao, zato jer i nije primljen da radi, nego da pljacka.
Ali vama to objasnjavati nista ne znaci, jer da ste svesni znali bi da se izborite za svoj rad i svoje klijente.

Па то је обавеза институције, одговорност руководства, да прона.ђе прерасподели, замени, способнојег држ.службеника

Па то је обавеза институције, одговорност руководства, да прона.ђе прерасподели, замени, способнојег држ.службеника
Слажем се у потпуности...али, каква нам је држава, такве су нам институције

Osim sto kolega koji ne stize placa da mu vi radite, jer zaradjuje samim radnim mestom na drugoj strani 10 vasih plata, da nece da vam kaze sta radi? Zasto ne bi stizao, zato jer i nije primljen da radi, nego da pljacka.
Ali vama to objasnjavati nista ne znaci, jer da ste svesni znali bi da se izborite za svoj rad i svoje klijente.
Нису наши толико способни да могу толико да зарађују ван струке. То су људи који су учили књиге, а не живот...
Да ли штитим своје кориснике? Хм...подложно дискутовању

Богати државни службеник не постоји, ако није повезан са вама у безбедности, са СНС и са мафијом

Слажем се у потпуности...али, каква нам је држава, такве су нам институције

Немој на државу, немој на Србију, то је објекат, именована лица су одговорни субјекти, ти као државни службеник мора знати да разграничиш истину од лажи...

Богати државни службеник не постоји, ако није повезан са вама у безбедности, са СНС и са мафијом
Istina, pocnes od DB, pa dokle stignes preko tuzioca i sudija i naravno politicki pogodne administracije, recimo vlade u senci.
A koliko drzavni sluzbenik moze biti bogat i ne sanjas, a gde se najbolje krije crna ekonomija nego u dobroj plati?

Istina, pocnes od DB, pa dokle stignes preko tuzioca i sudija i naravno politicki pogodne administracije, recimo vlade u senci.

Рецимо да је ваш задатак да јурите кланове у сенци који су ванинституционални те управљају делом друштвеног живота...

Не дирај ову сиротињу, све су то пожртвоване и преоптерећене службенице које од посла не виде прст пред носом

Рецимо да је ваш задатак да јурите кланове у сенци који су ванинституционални те управљају делом друштвеног живота...

Не дирај ову сиротињу, све су то пожртвоване и преоптерећене службенице које од посла не виде прст пред носом
Ovo se odnosilo na neke druge ljude koje poznajes....ali one ne poznaju...

Sad skrećete temu na polje politike i teorija zavere. Ako vam je do toga,imate dva pdf-a za takve diskusije.
O nadleznosti CSR se i radi, da neces da odvojis rad csr a od socijalne politike ili od kriminala koji nije teorija zavere nego vise puta dokazana delatnost pojedinih radnika kojima vi pomazete da se sakriju u masi radeci njihov posao uz kuknjavu kako vam je previse.

O nadleznosti CSR se i radi, da neces da odvojis rad csr a od socijalne politike ili od kriminala koji nije teorija zavere nego vise puta dokazana delatnost pojedinih radnika kojima vi pomazete da se sakriju u masi radeci njihov posao uz kuknjavu kako vam je previse.
Ni ne poznaješ me,a znaš toliko o meni. Čudi me da neko ko je inteligentan dozvoljava sebi da pravi ovakve generalizacije.

Ni ne poznaješ me,a znaš toliko o meni. Čudi me da neko ko je inteligentan dozvoljava sebi da pravi ovakve generalizacije.
Pa ono jest licno, zamalo....osim sto ti to dozivljavas licno, a iz kog razloga, ako smem da pitam?
Nesto sto si sama napisala je legitimno koristiti, a to je da radite i za kolege, a da su neke kolege stranacki primljene...da ne rade, pa cime se onda bave?

Back