- Poruka
- 132.144
to je samo teoretski nesto na faksu pricao profaСамо уз фортран помени још и бушене картице...![]()
e da..sad me seti kad spomene faks...kako da zaboravim apt
na masinskom fakultetu za kretanje cnc i numericki upravljane glodalice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je samo teoretski nesto na faksu pricao profaСамо уз фортран помени још и бушене картице...![]()
Бушене картице, бушене траке... а онда они огромантни флопи дискићи од 8 инча, па 5 и 1/4, па мале тврде дискетице... (да прескочимо крчање с касетофона)...to je samo teoretski nesto na faksu pricao profa![]()

Мазутар? (тако смо зајебавали колеге са машинства)e da..sad me seti kad spomene faks...kako da zaboravim apt
na masinskom fakultetu za kretanje cnc i numericki upravljane glodalice![]()

dozvoli komodor nije krcaoБушене картице, бушене траке... а онда они огромантни флопи дискићи од 8 инча, па 5 и 1/4, па мале тврде дискетице... (да прескочимо крчање с касетофона)...![]()

Је л то очекивао да НАДАРЕНИ провале фору илисте ишли на тестове којекаквих интелигенција?koga zanima da baci pogled kako APT izgleda
u prioncipu je jednostavan, ali psotoji caka kad glodalica ulazi u zljeb koji je istesirine kao i sama glodalica..zbog togase padalo, profa nije hteo da objasni foru![]()

HDD je bio jezivo skup. Ko je imao PC 80ih sa HDD taj je bio bogatun i imao vezu da to uveze... ja sam imao 1986 3" disketu na CPC6128.Бушене картице, бушене траке... а онда оне огромантни флопи дискићи од 8 инча, па 5 и 1/4, па мале тврде дискетице... (да прескочимо крчање с касетофона)...![]()

Дозвољавам, али уваљивали су своје касетофоне уз рачунаре.dozvoli komodor nije krcao![]()

ali pazi..odemo ja i dva ortaka kod njega u kabinet da pitamo sta da radimo a on se samo nasmejao i okrenuo se da izadjemoЈе л то очекивао да НАДАРЕНИ провале фору илисте ишли на тестове којекаквих интелигенција?![]()

Мој први Атари имао је чак 1 мегабајт РАМ-а. Их, ту си мого да се башкариш, разбацујеш меморијом...HDD je bio jezivo skup. Ko je imao PC 80ih sa HDD taj je bio bogatun i imao vezu da to uveze... ja sam imao 1986 3" disketu na CPC6128.
Brate koje je to bilo oslobodjenje u odnosu na kasete![]()

ali je zato spektrum imao prednost bas zbog tog krcanja..secam se bila je neka radio emisija o kompjuterima koju je vodio cuveni pokojni zoran modliДозвољавам, али уваљивали су своје касетофоне уз рачунаре.![]()

ja sam se drzao amige 500Мој први Атари имао је чак 1 мегабајт РАМ-а. Их, ту си мого да се башкариш, разбацујеш меморијом...![]()
Да бре, пиратерија у етру! Слушаш како је добра игрица док је снимаш...ali je zato spektrum imao prednost bas zbog tog krcanja..secam se bila je neka radio emisija o kompjuterima koju je vodio cuveni pokojni zoran modli
i na kraju emisije kazu..a sad cemo da pustimo igricu i ti pritisnes record na kasetofonu i downloadujes igricu
zaceci piraterije![]()

Је л оно нека Амига изашла са 2 процесора? Ту сам видио одличан вирус који истовремено покреће оба процесора (што није предвиђено, ради или један, или други), што вуче више струје и... буууууууум... Пожар!ja sam se drzao amige 500![]()

Skupo to za mene biloja sam se drzao amige 500![]()

ima onaj virus koji se aktivira nedeljom..ti ukljucis komp i pojavi ti se obavestenje..nedelja je, dan za odmor, pusti me da se odmaram i ugasi kompЕ, да... стара добра времена у којима су и вируси били озбиљни, а не ово данас, само досадно ко комарци...

Ja sam imao matricni sa paralelnim interfejsom, al nisam imao adapter za amstrad pa sam zicu na zicu lemio na amstradov interfejsamiga 500 i matricni stampac..brate... to je bilo stogod u to vreme

Добро су га направили, али није се нешто прославио...Skupo to za mene bilo
Jedva sam zaradio u pekari u Engleskoj za Amstrada![]()
to su bila vremena..kad pogledam, koliko su kompjterski casopisi iz tog vremena bili ozbiljniji .. mala skola ovog..mala skola onog.. ma loodiloJa sam imao matricni sa paralelnim interfejsom, al nisam imao adapter za amstrad pa sam zicu na zicu lemio na amstradov interfejs![]()
izasao je u nezgodnom trenutku, kao sto je pukao i commodore 128..prosto je zakasnio..Добро су га направили, али није се нешто прославио...
У ормару имам и тог Атарија и НЕЦ-ову матричну звјерину од штампача... Кроз њега је прошло километара папира више него пређу неки аутобуси... Још увијек ради.amiga 500 i matricni stampac..brate... to je bilo stogod u to vreme

Ma imao je foru ko kasnije emms na PC, da mozes banke po 16kb da svicujes. z80 8bitni procesor koji sam do tada odlicno poznavaoДобро су га направили, али није се нешто прославио...

Знаш за чувени босански вирус?ima onaj virus koji se aktivira nedeljom..ti ukljucis komp i pojavi ti se obavestenje..nedelja je, dan za odmor, pusti me da se odmaram i ugasi komp
ostalim danima je normalno radio![]()
Па бре састављала се Галаксија, еј! У оно вријеме, самоградња рачунара! Мало ли је?to su bila vremena..kad pogledam, koliko su kompjterski casopisi iz tog vremena bili ozbiljniji .. mala skola ovog..mala skola onog.. ma loodilo
sad samo rade recenzije ploca, procesora, grafickih kartica..nema nista da se nauci