bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa ne znam samo što su se toliki naučnici prešaltovali da rade kao obični programeri kod nas...A ne,....to je savremena zamena teza...zvana akademsko piskaralo.......to nema veze sa naucnikom ama bas nikakve....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam samo što su se toliki naučnici prešaltovali da rade kao obični programeri kod nas...A ne,....to je savremena zamena teza...zvana akademsko piskaralo.......to nema veze sa naucnikom ama bas nikakve....
Znas nekog naucnika, ajd me upoznaj sa njim? Znam akademike profesore , profesore koji cepaju svoje firme a studenti im programiraju ....sve ok...ali ne znam naucnika nijednog u Srbiji...Pa ne znam samo što su se toliki naučnici prešaltovali da rade kao obični programeri kod nas...
Не претјеруј.Programiranje je stvaralački čin baš kao i pisanje, inače bi rado napravili AI programera ČP
Мала шала везана за програмера каже: Ако треба да напишете неки програм:No to što mnogi prepisuju programe, ne znači da ih neko nije pre toga stvorio ČP
Profesori su previše matori za ovaj posao, radi se o asistentima i naučnim radnicima sa državnih instituta.Znas nekog naucnika, ajd me upoznaj sa njim? Znam akademike profesore , profesore koji cepaju svoje firme a studenti im programiraju ....sve ok...ali ne znam naucnika nijednog u Srbiji...
da preko neta, ovi ne iznajmljuju ljude, jer su oni tipa posta srbije. ne verujem da cu dobiti posao, ali opet sam verovatno u top 5 kandidata, jer sam jedini resio live coding najverovatnije. da je bilo ko to resio sa iskustvom dobio bi posao.Jel si konkurisao preko interneta? Ovo je bilo uživo. Ti preko interneta oće da zavlače dok ne nađu klijenta, jer uglavnom iznajmljuju ljude.
evo ti jos jedan primer
isti program se moze uraditi na razlicite nacine, program ce na kraju raditi isto
ali nadareni ce ga uraditi optimizovano, na nacin koji najmanje crpi kompjuterske resurse.
Evo definicije pa citaj ako ne znas ovakoSta je tu nadarenost?

smatram da samo izuzetno glupi imaju "dar" za programiranje. To je ono kad nemas smisla ni za sta u zivotu.........ni za lepotu, muziku, kreaciju, emocije............ljustura od osobe.......robot, masina.......STO POKAZUJE I STATISTIKA DA SU PROGRAMERI EKSTREMNO NEPOZELJNI KAO PARTNERI.Evo, cesto cujemo na forumu da za programiranje moras biti nadaren. Neki se slazu- neki ne.
Da li mislite da treba biti nadaren za programiranje?
Kako se meri ta nadarenost ako je potrebna?
Stvarno nisam sarkasticna - jako me ovo zanima.
smatram da samo izuzetno glupi imaju "dar" za programiranje. To je ono kad nemas smisla ni za sta u zivotu.........ni za lepotu, muziku, kreaciju, emocije............ljustura od osobe.......robot, masina.......STO POKAZUJE I STATISTIKA DA SU PROGRAMERI EKSTREMNO NEPOZELJNI KAO PARTNERI.
Programeri su ti jedini danas koji mogu da priušte troje dece ČPsmatram da samo izuzetno glupi imaju "dar" za programiranje. To je ono kad nemas smisla ni za sta u zivotu.........ni za lepotu, muziku, kreaciju, emocije............ljustura od osobe.......robot, masina.......STO POKAZUJE I STATISTIKA DA SU PROGRAMERI EKSTREMNO NEPOZELJNI KAO PARTNERI.
Reci to romima.Programeri su ti jedini danas koji mogu da priušte troje dece ČP
Moje kolege po troje ČP

Romi nemaju problema sa time da decu šalju na ulicu da prose ČPReci to romima.![]()
Ali ipak budu srecni. Oni kao da genetski imaju nesto da su srecni i operisani od patnje xDRomi nemaju problema sa time da decu šalju na ulicu da prose ČP
pa i mik djeger ima gomilu dece al nema nijednu zenu.Programeri su ti jedini danas koji mogu da priušte troje dece ČP
Moje kolege po troje ČP
Eto inspiracije da nastaviš dalje.

da, jer su neka deca glupa........a neka inteligentna pa brze kapiraju.....Na primer, kada kreneš da objašnjavaš nekoj grupi dece nešto, uvek će postojati oni koji će za kraće vreme da savladaju više, i da budu ispred ostalih. To su nadareni ljudi.
smatram da samo izuzetno glupi imaju "dar" za programiranje. To je ono kad nemas smisla ni za sta u zivotu.........ni za lepotu, muziku, kreaciju, emocije............ljustura od osobe.......robot, masina.......STO POKAZUJE I STATISTIKA DA SU PROGRAMERI EKSTREMNO NEPOZELJNI KAO PARTNERI.

Pa dobro, to je generalna istina, ali se po toj logici može reći i da je većina dece glupa za violinu, a da je Jehudi Menjuhin inteligentan pa je brže ukapirao kako da svira briljantno.da, jer su neka deca glupa........a neka inteligentna pa brze kapiraju.....