- Poruka
- 132.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel znas rebutovati anu.Pa ne znam 1994, sam testirao svoje patcheve na Stratusovom rezervacionom sistemu, rebutovao Šangajski aeorodrom čp
ČPNe može svako. Kao privatni predavač programiranja naišao sam na određeni broj studenata koji, ma koliko god da im se objasni jednostavno, prosto ne umeju primeniti naučeno. Zapamte oni sintaksu, ali kada im se da zadatak, ne znaju kako da otpočnu. Kao da ne znaju šta ja to od njih tražim. A kada savladaju i to, čim počne nešto kompleksnije, pogube se. Ne shvataju da sve što je kompleksno, sastavljeno je od mnogo jednostavnijih stvari.Мислим да може свако да програмира. Све се може научити. Надареношћу бих можда назвао кад неко крене сам од себе да се усавршава без менторства другог. Дакле, кад сам скапираш.
Ja sam završio školu za IT, za tvoju informaciju. brao maline za dodatan keš. Ne pričaj napamet o ljudiuma koje ne poznaješ, ispadaš smešan.Berač malina je i privatni predavač programiranja i još tvrdi kako ne može svako. Postali ste gori od ovih što predaju engleski kinezima a ovde ni srednju nisu završili ali sad su onlajn profesori.
Nikad dosta keša. Znam grafičke dizajnere koji odmor iskoriste da uzmu keš na malinama. Tu nema ničega degradirajućeg.Toliko si dobar programator da ideš da radiš jedan od najbednijih poslova koji imaju u srbiji za dodatan keš, sve što mi je potrebno da znam.
Da li si razmisljao o tome da je problem u nacinu predavanja?Ne može svako. Kao privatni predavač programiranja naišao sam na određeni broj studenata koji, ma koliko god da im se objasni jednostavno, prosto ne umeju primeniti naučeno.

Očekivao sam ovakvu opasku od nekoga. Nije problem u meni. Imam pisanu skriptu koja je toliko uprošćena sa poredjenjima tako da sve bude jasnije.Da li si razmisljao o tome da je problem u nacinu predavanja?![]()
Zasto ismevas poslove?Berač malina je i privatni predavač programiranja i još tvrdi kako ne može svako. Postali ste gori od ovih što predaju engleski kinezima a ovde ni srednju nisu završili ali sad su onlajn profesori.
Kao sto lekar na osnovu simptoma mora da zakljuci koja je boljka u pitanju ili sudija na osnovu dokaza mora da zakljuci ko je kriv a ko prav.Ne može svako. Kao privatni predavač programiranja naišao sam na određeni broj studenata koji, ma koliko god da im se objasni jednostavno, prosto ne umeju primeniti naučeno. Zapamte oni sintaksu, ali kada im se da zadatak, ne znaju kako da otpočnu. Kao da ne znaju šta ja to od njih tražim. A kada savladaju i to, čim počne nešto kompleksnije, pogube se. Ne shvataju da sve što je kompleksno, sastavljeno je od mnogo jednostavnijih stvari.
Da, ajfelova kula je kompleksna, ali ona je sastavljena od niza gradivnih blokova koji nju čine i ide se korak po korak. Ali neko nema sposobnost da uvidi.
@tema
Možda se nadarenost može definisati kao sposobnost rešavanja problema. Ok, to zvuči sad previše široko. Problemi se u programiranju rešavaju kada imaš sposobnost da vidiš širu sliku, da vidiš šumu, a ne drvo. Sposobnost da rešenje rastaviš na manje, zasebne celine koje se mogu menjati (time optimizuješ kod).
Ne bih rekao da ismeva poslove.Zasto ismevas poslove?
Koji fax si ti zavrsio?
A mozda ima talenta za programiranje?Ja sam imala drugaricu u osnovnoj koja nije mogla da ukapira sta je reka, sta planina na karti.
Druga nije mogla da shvati kako to sad ovde ovoliko sati a u Australiji drugacije.
Jeste, neki ljudi su malo sporiji.
mislim da ni danas ne zna sta su reka i planina na kartiA mozda ima talenta za programiranje?
Mozda je nadarena za programera?
mozda on nije nadaren -mozda je samo bolji od tebeDodao bih i za one koji su nadareni, ta pokažem razliku. Imao sam jednog baš nadarenog studenta. Zadam mu baš težak zadatak on kreće istog momenta da piše rešenje, naravno na njegov način. Ne mogu ga ispratiti šta radi koliko žuri. U potpunosti koristi sve što jezik može da ponudi da optimizuje kod i redukuje pisanje. Fascinantan momak. Posle mesec dana našao posao u Nemačkoj.

Onda ne moze da programira.mislim da ni danas ne zna sta su reka i planina na karti
Neosporavam. Jako je dobar programer.mozda on nije nadaren -mozda je samo bolji od tebe![]()
Pa kad nađeš vremena da bereš maline, ako se maline beru ceo dan, a posao u programiranju možešNikad dosta keša. Znam grafičke dizajnere koji odmor iskoriste da uzmu keš na malinama. Tu nema ničega degradirajućeg.
Zavisi gde živiš. Ja ne živim u BG, već u manjem gradu.Pa kad nađeš vremena da bereš maline, ako se maline beru ceo dan, a posao u programiranju možeš
da doradiš još 4 sata pa zaradiš 3 soma evra ČP
Smatram da moraš da imaš dobro razvijeno kritičko razmišljanje da bi bio kreativan programer.Evo, cesto cujemo na forumu da za programiranje moras biti nadaren. Neki se slazu- neki ne.
Da li mislite da treba biti nadaren za programiranje?
Kako se meri ta nadarenost ako je potrebna?
Stvarno nisam sarkasticna - jako me ovo zanima.
ma planira da zavrsi kurs i postane jedan i zato tako skace po temiNona2 - jel radis ko programer?
kako da neMozes raditi i front end. Za to ti ne treba mozak (salim se). Tu samo nauci pravila napamet, sintaksu i radis sablonski.