Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Od pedofila koje su tebe i Vladane uvele u tu nenormalnu sektu.
Дечак, од хедонистичке секте нема већег зла, има преко милајарду чланова, гомилу праксе, уџбеника, ''икона'' и сл...
У маси си слепаца...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od pedofila koje su tebe i Vladane uvele u tu nenormalnu sektu.
Истина на званичним медијима и у уџбеницима...
Теби је старост изгледа донела само укорењивање младалачке наивности ипристрашћа, а од памету (а камо ли мудрости) ни трага...
Јадна та твоја старост, у какве ли си мантре свој живот утопио.
onda je pobedio komunizam, ima zivih?
Истина на званичним медијима и у уџбеницима...
Теби је старост изгледа донела само укорењивање младалачке наивности ипристрашћа, а од памету (а камо ли мудрости) ни трага...
Јадна та твоја старост, у какве ли си мантре свој живот утопио.
Vladane niste mi odgovorili, ti i tvoj brat. Jel ceo svoj jadni i kratki život treba da sprcam u proučavanje biblije ili da ga kvalitetno potrošim u izučavanje nauke i da ostavim nešto budućim generacijama što će im pomoći da olakšaju svoj ovozelmaljski™ život?Са Вама човек да води озбиљан дијалог?
Ма дај...
Komunističke revolucije su pobedile samo u izrazito zaostalim, više feudalnim nego kapitalističkim zemljama -Rusija,Kina,Mongolija,Vijetnam,Kampučija i Kuba.Što se broj pismenih povećava,šanse komunista su sve manje.

Са Вама човек да води озбиљан дијалог?
Ма дај...
Nemas podatke a zelis da raspravljas na temi to te samo kvalifikuje kao nedoraslog i neozbiljnog ucesnika u raspravi.
A komentare o meni i mojoj privatnosti izostavi jel ni ja ne diram u tvoju.
Ja nisam hedonista nego humanista. A seks i hrana mi služe za odmor....Дечак, од хедонистичке секте нема већег зла, има преко милајарду чланова, гомилу праксе, уџбеника, ''икона'' и сл...
У маси си слепаца...
Nije da ne zelis vec nisi sposoban da se suprostavis levicarima.
А зар сте ви толико моћни?Aha znači,svet se deli na naciste i fašiste s jedne i komuniste s druge strane.Nema onih koji ne pripadaju tim grupama.Ti kad lupiš ne ostaneš živ. Da u obrazovanim društvima šansa se pruža nacistima i fašistima, e muko moja...
А од чега то слободан?![]()
Aha znači,svet se deli na naciste i fašiste s jedne i komuniste s druge strane.Nema onih koji ne pripadaju tim grupama.
Vladane niste mi odgovorili, ti i tvoj brat. Jel ceo svoj jadni i kratki život treba da sprcam u proučavanje biblije ili da ga kvalitetno potrošim u izučavanje nauke i da ostavim nešto budućim generacijama što će im pomoći da olakšaju svoj ovozelmaljski™ život?
Od tebe sam očekivao da ćeš da iskritikuješ nebulozu koju je napisao... Dakle po njemu sve negativno nastaje u "nepismenim" zemljama, a sve pozitivno "prosvetljenim" zemljama. Pa i fašizam je nastao u "prosvetljenim" "opismenjenim" zemljama.
Ima kapitalisti, oni su ti ista đubrad ko i fašisti...Aha znači,svet se deli na naciste i fašiste s jedne i komuniste s druge strane.Nema onih koji ne pripadaju tim grupama.
Od uticaja sekti onih kojim i sam pripadas.
Моли се Христу, Он ће ти дати не само спасоносан одговор - који од људи НИКАДА НЕ МОЖЕШ ДОБИТИ (дубока тема), већ и добру мисао и настројење душе и срца, који ће ти дати снаге да га примењујеш у пракси.
А гилази по сибиру?
Nama je naša borba dala više nego što iko može da zamisli, ali nam je kapitalistička borba oduzela sve to.Па ихедонизма је секта модерног кова, ниси знао?
Шалтај мало еМТиВи Пинк и Блеј92, види шта је Вама ваша борба дала?
Nepoznata partizanka obješena u okolini Ostrave 1944.А ко је то у у позадини, ко је ова жена и где је слика настала?![]()
Za vas i previse.
Ti kad lupiš ne ostaneš živ. Da u obrazovanim društvima šansa se pruža nacistima i fašistima, e muko moja...
Па ихедонизма је секта модерног кова, ниси знао?
Шалтај мало еМТиВи Пинк и Блеј92, види шта је Вама ваша борба дала?