Nacizam vs komunizam

U kom društvenom uređenju bi ste više voleli da živite ?

• Nacističkom

• Komunističkom

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Истина на званичним медијима и у уџбеницима... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Теби је старост изгледа донела само укорењивање младалачке наивности ипристрашћа, а од памету (а камо ли мудрости) ни трага...

Јадна та твоја старост, у какве ли си мантре свој живот утопио.

Nemas podatke a zelis da raspravljas na temi to te samo kvalifikuje kao nedoraslog i neozbiljnog ucesnika u raspravi.
A komentare o meni i mojoj privatnosti izostavi jel ni ja ne diram u tvoju.

Истина на званичним медијима и у уџбеницима... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Теби је старост изгледа донела само укорењивање младалачке наивности ипристрашћа, а од памету (а камо ли мудрости) ни трага...

Јадна та твоја старост, у какве ли си мантре свој живот утопио.

Evo, decko pominje mantre.Pa to je prava religijska sinergija!Stvarno si me nasmejao do suza, i zahvalna sam ti na tome.Sa koliko godina zena postaje baba, jer nemam unuke?

Vladane niste mi odgovorili, ti i tvoj brat. Jel ceo svoj jadni i kratki život treba da sprcam u proučavanje biblije ili da ga kvalitetno potrošim u izučavanje nauke i da ostavim nešto budućim generacijama što će im pomoći da olakšaju svoj ovozelmaljski™ život?

Моли се Христу, Он ће ти дати не само спасоносан одговор - који од људи НИКАДА НЕ МОЖЕШ ДОБИТИ (дубока тема), већ и добру мисао и настројење душе и срца, који ће ти дати снаге да га примењујеш у пракси.

Моли се Христу, Он ће ти дати не само спасоносан одговор - који од људи НИКАДА НЕ МОЖЕШ ДОБИТИ (дубока тема), већ и добру мисао и настројење душе и срца, који ће ти дати снаге да га примењујеш у пракси.
krsti.png
dakle samo da se molim Hristu i on će me naučiti kako da lečim ljude... još jednom!
krsti.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back