Nabijanje postova,,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teshko....moram da priznam da bih se smorila...twoji razlozi su definitiwno bolji...sad ja moje ne smem ni da kazem...glupi su u odnosi na twoje...
Ali morash da razmishljash pozitiwno---Znash ono Bice bolje,bice bolje....
jer ako padnesh u bedak nishta necesh postici...
Nemam pojma...waljda imash nekoga ko moze da ti pomogne(mislim makar oko deteta) neka prijateljica ili tako neshto???

e draga moja....kakva prijateljica.....heheheheh
sve su one dobre dok je tebi lepo....kad ti je loshe...njima je jos lepshe...
duga je to prica....ali nisam nesrecna sto mi je ovako jer znam da ce jednog dana biti bolje
KOLO SRECE SE OKRECE...

slazem se---ja malo sporo kucam a i konekcija mi je shit...sorry...
meni je isto nekada jedini izlaz forum...imam osecaj da su owde ljudi iskreniji poshto te ne poznaju i ne mogu nikakwu korist da izwuku od tebe...strashno...

PA BEZWEZE JE....imala juche neku operaciju na nozi...pa sam 3 dana wezana za krewet...zamalo shto nisam ostala bez palca...najortakinja i brat mi nece biti tu za nowu godinu...pa sam malo tuzna...
ostala sam neoceljena iz istorije... a samo da je htela da me pita sa 2 bih bila 4.64...kazem swe su to gluposti...

citavih 10 godina sam starija od tebe...a veruj mi, razlike nema osim sto sam se opekla po ko zna koji put u poslednjih deset godina i sto mi je proslo dok sam se okrenula...osim sto sam rodila dete...nemam sta ni da ti ispricam
zato koristi vreme! To je jako bitno! Da ne bude posle....eeeeeee....znas vec....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back