Nabadao bi dzak :D

Treba ti klasičan bandažer za ruke.Imaš različite varijante počevši od dužine 3m i 5m pa do samog sastava.Ja lično ti ne preporučujem elastične jer se usecaju u ruku.Uzmi neke 100% pamuk bez elastina.Cene ti se kreću od 400 rsd pa na više za par.Naravno od kvaliteta materijala zavisi i cena.
Možeš to da pronađeš u sportskim radnjama koje se bave boks opremom i sl. Izvrti malo po netu.
Evo ti moj predlog: http://fitnesoprema.co.rs/boks_oprema.html

Eh da, i ne udara se samo sa bandažom. :))) Pa nisi Roki Balboa.:P
Trebaju ti i rukavice za sparing ili jeftinija varijanta rukavice za džak ukoliko nemaš nameru da sparinguješ nego samo da mlatiš po džaku.;)

Bandazere mozes da kupis u sportskim radnjama , kostaju od 500 dinara pa navise , gledaj da budu duzine 3 ili 5 m , i nemoj da kupujes elasticne bandazere niti neke zavoje bilo da su elasticni ili ne .
Najbolje je da koristis bokserske rukavize , zajedno sa bandazerima .

Probaj golim rukama pa ces videti da ruke ne bride nego se pojave rane vrlo brzo. Nemoj davati ljudima pogresne savete.
Nadji mi jednog boksera koji udara dzak golim rukama. Nisu ljudi dzabe izmislili rukavice za boks i bandazere...

Treba ti klasičan bandažer za ruke.Imaš različite varijante počevši od dužine 3m i 5m pa do samog sastava.Ja lično ti ne preporučujem elastične jer se usecaju u ruku.Uzmi neke 100% pamuk bez elastina.Cene ti se kreću od 400 rsd pa na više za par.Naravno od kvaliteta materijala zavisi i cena.
Možeš to da pronađeš u sportskim radnjama koje se bave boks opremom i sl. Izvrti malo po netu.
Evo ti moj predlog: https://www.fitnesoprema.co.rs/kategorija-proizvoda/boks-oprema/
Kao sto sam napisao iznad ako nemas pare za rukavice koje sluze za zastitu ruke uzmi makar bandazere koji nisu preskupi i obmotaj ruke ako neces da se pojave rane. Nije im to namena nego da bandaziraju zglob ali bolje ista nego nista ako neces da kupis rukavice za boks.
Idealno bi bilo da kupis rukavice i bandazere pa onda na trening.

Back