Siner/Dimitrov da li je ishod meca unapred dogovoren na takav nacin?

U koju svrhu su ova dvoica napravila ovu reziju?
Siner bio u krizi?Imao grceve samo na tom mecu?
Foliro lakat da bi imao pokrice sto Dimitrov dobija setove?
Protiv Seltona ga nista ne boli!
I na kraju da li se Dimitrov zaista povredio ili se morao povrediti?
Bas me zanima hoce li mu protiv Novaka biti tako mekani udarci?
Ocajno smrdi taj mec sa Dimitrovom.
Jako sumnjivo. Siner je 2 puta uzimao medicinsku pauzu, a onda Bugarin odjednom predade zbog navodne povrijede. Meni se čini da je neko naredio/zaprijetio Dimitrovu da mora predati kad je postalo očigledno da Sineru ni 'šrpricanje' ne pomaže da preokrene. U svakom slučaju hvala Bugarinu što je predao jer mi je tako prošao tiket :), da je pobjedio dopingovanog ne bi mi prošao.

20250707_225007.jpg

Meni se cini da je njima dvojici neko drugi rezirao ovaj mec i morali su tako odigrati.Pa nece valjda 34 godišnji Dimitrov da voza levo desno ovog robota tek tako?
Ko prati tenis malo duze mislim da je mogao prepoznati lakrdiju ovog meca.
Klasican dogovor Siner ga pusta svi stave lovu na Dimitrova i gle cuda ovaj predaje mec!
Da ima reda i dicipline uradili bi magnetnu rezonancu neutralna komisija i bilo bi jasno da li je Dimitrov povredjen.
A ovoga Sinera na saslusanje pa bi bilo selo veselo od ovog meca.Ali kako ga blago osudise za doping i sada bi dobio 14 dana kazne i to je to.Lakrdija zesca od sporta,tenisa,wimbldona koji ovo dopusta i ne zanima ih previse.
Da nije engleski dvor naredio ovoj dvojici da rezeziraju ovaj film ili se njih dvojica sami setili?
Cudi me da niko nije analizirao ovu tesnu kozu na wimbldonu.

Poslednja izmena:
Meni se cini da je njima dvojici neko drugi rezirao ovaj mec i morali su tako odigrati.Pa nece valjda 34 godišnji Dimitrov da voza levo desno ovog robota tek tako?
Ko prati tenis malo duze mislim da je mogao prepoznati lakrdiju ovog meca.
Klasican dogovor Siner ga pusta svi stave lovu na Dimitrova i gle cuda ovaj predaje mec!
Da ima reda i dicipline uradili bi magnetnu rezonancu neutralna komisija i bilo bi jasno da li je Dimitrov povredjen.
A ovoga Sinera na saslusanje pa bi bilo selo veselo od ovog meca.Ali kako ga blago osudise za doping i sada bi dobio 14 dana kazne i to je to.Lakrdija zesca od sporta,tenisa,wimbldona koji ovo dopusta i ne zanima ih previse.
Da nije engleski dvor naredio ovoj dvojici da rezeziraju ovaj film ili se njih dvojica sami setili?
Cudi me da niko nije analizirao ovu tesnu kozu na wimbldonu.
U slučaju predaje meže računa se kvota 1. Mene su isplatili ali dadoše mi svega 100 dinara manje, jer kvota na dopingovanog na koga sam igrao bila samo 1,02.

Mec je izreziran da se tako zavrsi zato sto im je naredjeno. Ne verujem da su probali izolovano samo njih dvojica nategnuti celi wimbldon i sport u sustini .Zato i nikada nece ni odgovarati za ovo.Svi se prave ludi i kao ajmo dalje,ma super sve spontano bilo.Tog Sinera samo Alkaraz moze dobiti,ostali u realnosti mu set ne mogu uzeti.
Set mu mogu uzeti ako on igra 25% jedino.
Da igra 100% ni gemove mu ne bi uzimali.
Druga stvar je sto ih dopingovane pustaju igrati.

Jako sumnjivo. Siner je 2 puta uzimao medicinsku pauzu, a onda Bugarin odjednom predade zbog navodne povrijede. Meni se čini da je neko naredio/zaprijetio Dimitrovu da mora predati kad je postalo očigledno da Sineru ni 'šrpricanje' ne pomaže da preokrene. U svakom slučaju hvala Bugarinu što je predao jer mi je tako prošao tiket :), da je pobjedio dopingovanog ne bi mi prošao.

Pogledajte prilog 1754607

Objasni nam molim te svrhu odigravanja kvote 1,02 :per:

Back