na svoju štetu

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
dele mi kartone, ja teram svoje, iako znam da će da me banuju
al nema veze, jebbe mi se
da li ste i vi nekada u vezi bili takvi - znate da će te da izvučete deblji kraj, ali bez obzira na to, hazarderski terate neku svoju priču ?
hvala

možda onaj momenat kada se preceniš..misliš da ćeš da izneseš neku situaciju..da držiš sve pod kontrolom...i naravno desi se šta se desi...ljosneš, proplivaš, poljubiš patos..sakupiš se lepo i lagano...i kažeš sebi..e moja budalo..gde si se zaletela..
..
možda to

dele mi kartone, ja teram svoje, iako znam da će da me banuju
al nema veze, jebbe mi se
da li ste i vi nekada u vezi bili takvi - znate da će te da izvučete deblji kraj, ali bez obzira na to, hazarderski terate neku svoju priču ?
hvala
Ja sam baš danas napravio jedan takak potez . Ne bih u detalje jer je prilično veliki i lične je prirode .
Moguće je i da sam zasrrao ali nisam rodjen da igram po tudjim taktovima .

Ja sam baš danas napravio jedan takak potez . Ne bih u detalje jer je prilično veliki i lične je prirode .

moj čovek
respekt

- - - - - - - - - -

jok
nisam nikad to radila
jednostavno dignem ruke prekinem i bolje budem sama no los karakter

rekao bih da to nema veze s karakterima, al dobro

moj čovek
respekt

- - - - - - - - - -

rekao bih da to nema veze s karakterima, al dobro

kako nema veze?
kada teras svoje il si glup i egocentrican ili teras inat ili ne znam ni ja sta teras
mak na konac
druga stvar je kada neko zeli da te menja ili manipulise onda ne teras po svom nego jednostavno drzis do sebe jer od sebe ne trebas nikad odstupati

- - - - - - - - - -

to zavisi od situacije
uglavnom ljudi nezrelo neke stvari kapiraju kao atak na licnost
a moze najcesce da bude najobicniji nesporazum

ali ja više znam likova koji nisu hazarderi..koji ne idu za onim što žele..oni koji stoje u mestu..oni koji nemaju petlju..
..
zašto je to tako?
..
zašto ne rizikujemo više, zašto se držimo ustaljenih putanja koje nam ne odgovaraju

Back