Na šta mirišete danas?

social.62755.jpg

Mugler - Womanity

Reči ne postoje da opišu koliko me je ovaj parfem skandalizovao.

Neko ga je na Fragrantici opisao kao 'Cigarettes on a beach. Vile.'

I taj opis sad živi besplatno u mojoj glavi, jer je pretačan. Kao da je neko napravio limunadu od varikine u mešalici za beton i onda u to udrobio cigare i sve zajedno izneo na plažu da se narod posluži na metalnu slamčicu, dok vetar nanosi miris smokve, ikre i pepela

Takođe podseća na tetu starijeg životnog doba u redu u banci koja svakog trenutka može da zapalaca zmijskim jezikom i da to bude nešto najnormalnije

Potrešena sam do srži.

Nosim ga sutra na posao 😋

Danas sam završila poslednju kap Crystal Noira i time zatvaram zimsku sezonu. Da li ću se tresti od apstinencijalne krize i jedva čekati novembar, smog, bunde, sezonsku depresiju i kožne čizme do kolena da ga nosim opet? 100%

Prolećnu sezonu otvaram Bvlgari Splendida Tuberose Mystique, jedina tuberoza od koje mi se ne povraća

A danima kada mi se miriše na električne kablove i svežu štampu, nosiću Bois Imperial. Neko me je pitao pre neki dan na sta to čudno mirišem, nisam htela da kažem. Gatekeeping this niche beauty. Kada bi Blade Runner nekako mirisao, to bi bilo ovako.
I smrtna kazna svima koji kažu da je ovo masculine parfem. Verovatno misle da žene treba da mirišu na proteinski sutlijaš iz Lidla

Mugler - Alien

Sa proleća ceo grad miriše na jasmin i tuberozu, pa kud svi Turci tu i mali Mujo 🤭

Samo što je Alien je zanimljiv take na jasmin, veoma nežan, ženstven i kašmirast, ali ljudi koji tvrde da je ovo sci-fi varijanta jasmina, za najveći domet sci fi ja verovatno smatraju Štrumpfove

Keiko Mecheri - Isles Lointaines

Dobila uzorak, šta znam, nosila bih kad bih ga dobila na poklon, samoinicijativno dala (ne baš male pare) na ovo, sumnjam

Postoji taj parfemski DNK koji ja zovem diplomatski - miris starije gospođe koja je službovala kao ambasadorka u Keniji, i sad piše memoare. Nije skroz naskroz dosadna, ali nije ni avangarda kao što misli

Poslednja izmena:

Back