Na šta češće i radije trošite svoj novac?

Volim da obradujem sebe i druge, vise druge u stvari.
Najvise volim da kupujem knjige, luda sam za knjigama, zadnju paru bih dala za dobru knjigu, ne moram da jedem, ali moram da citam.
Volim i kvalitetne parfeme, sta cu kad volim lepo da mirisem, volim lepe stvari da vidim na sebi, neki dobar komad Tifany srebra, tipa prstena, narukvice, ogrlice, dobrog priveska... Trenutno nosim drim kecera kao privezak. To mi je zastitni znak.
Vratih dijamantski prsten mom bivsem, mozda nisam trebala, sad mi zao, ali ne zbog vrednosti samog prstena nego zbog uspomene na njega (mog bivseg koji me vise ne zeli)...
Obozavam i dobre torbe, farmerke, kosulje, majice, ma svasta.... cokolade, torte, minjone, kesten pire, sladoled od karamele... joooj... sta napravih...

Poslednja izmena:
Ne znam da li je ova tema već bila ali postaviću je bez obzira.

Htela sam da vas pitam na šta češće i radije trošite svoj novac na krpice,parfeme,cipele itd... tj.da li više ulažete u sebe ili u prostor u kom živite? Znači čemu od ta dva dajete prednost?

Ja više volim da ulažem u prostor i kupujem stvari za njegovo uređenje,nego da nakupujem garderobu koja će mi dosaditi posle drugog oblačenja.

Da imam vlastiti prostor ulagao bih u njega,tako da,student,lovu trosim na odjecu,obucu i mjesecnu kozmetiku( :rumenko: ),izlazak s djevojkom....a ostatak na pivce s pajdasima...tako da i nemam nesto posebno veliki mjesecni dzeparac,ebiga studosi fakin...ali trudim se da ga utrosim na najbolji moguci nacin a to je da nikada ne zafali (kondoma i piva) :D

Obozavam parfeme, garderobu, mackalice raznorazne..imam brdo slicnih (neznih boja) lakova za nokte, ali cokolada :eek:, uvek imam tajni stek..desi se i da je sakrijem od same sebe, Boze kako se obradujem, kao malo dete :D..E, da..euro krem obozavam, pre neko vece sam jela kremic velikom kasikom, za supu :dash:, onako, zenstveno, iz kantice :mrgreen:. Drugim recima, ne verujem u ustedjevine :mrgreen:!

Htela sam da vas pitam na šta češće i radije trošite svoj novac na krpice,parfeme,cipele itd... tj.da li više ulažete u sebe ili u prostor u kom živite? Znači čemu od ta dva dajete prednost?

Ja više volim da ulažem u prostor i kupujem stvari za njegovo uređenje,nego da nakupujem garderobu koja će mi dosaditi posle drugog oblačenja.

i jedno i drgo, ali mnogo vise u kucu

Не постоји ништа што више волим него кад дуго штекам паре, и онда потрошим мало богатство у кратком року. Углавном су то путовања, свирке, журке и концерти.

За класичну гардеробу, која је увек у моди не жалим кинту, али за нешто што је тренд сад и ко зна кад не дајем пуно пара. Волим себе да обрадујем добром књигом.

Jao, i na šta treba i na šta ne treba...:besna:
I za prostor i za neke svoje sitnice, bez kojih ne mogu...ručni satovi...moj fetiš, samo takav. :cmok: Obožavam ručne satove. :heart:

Back